De ultieme gids om alles te weten – YubiGeek

in dezelfde categorie van Bitcoin of XRP (rimpeling), De NFT Het is de nieuwste vorm van cryptocurrency die de afgelopen jaren populair is geworden. Ze geniet ongekend enthousiasme van internetinvesteerders, vooral in de wereld van digitale kunst. Maar wat is het precies? Hoe profiteert u ervan? Uitleg.

De groei van de NFT-markt in 2021 was fenomenaal, met meer investeerders dan ooit die profiteren van de trend om digitale kunst te bezitten. Deze trend vertoont geen tekenen van stoppen in 2022, met een overvloed aan NFT Spannende activa die in waarde stijgen en die nuttige activa blijken te zijn om te bezitten.

Enkele beschrijvingen van het onvervangbare symbool


NFT Het komt van de afkorting van de Engelse term ” Niet-uitwisselbare code of “niet-vervangbaar symbool” in het Frans. Deze tokens zijn sinds 2014 in omloop, met transacties in cryptocurrencies. Ze kennen het exclusieve eigendom toe aan digitale objecten (Kunstwerken, videogames, enz.).

De NFT Het is de nieuwe vorm van cryptocurrency die in de schijnwerpers staat. Het wordt ook op het platform gemaaktEthereumDe NFT Het is totaal anders dan andere cryptocurrencies.

De term onvervangbaar betekent uniek, d.w.z. er is geen duplicatie en kan niet worden gereproduceerd. Dus elk teken van NFT Ze zijn onderling uitwisselbaar en hebben hun eigen waarden. Aan de andere kant zijn bitcoins inwisselbaar, dat wil zeggen dat ze gelijk en identiek zijn. Deze valuta-eenheden komen overeen met de echte valuta, in tegenstelling tot NFT.

Voor meer informatie kunt u dit artikel lezen, dat een expositie is van: NFT’s.

Hoe maak je een NFT?

Media zonder alt-tekst

Maak wat NFT Relatief eenvoudig en goedkoop, maar het kan vele miljoenen opleveren. Het is voor iedereen, op voorwaarde dat ze over de nodige tools beschikken.

Daarom, om een ​​bestand te maken NFTU moet beginnen met het kiezen van een platform waarmee u uw activa kunt kopen en verkopen. Hiervoor bestaan ​​verschillende platforms. Je hebt de keuze tussen: open zeeEn crypto.comEn bedrijfEn bijzonderEn erg zeldzaamEn armoedig En nog veel meer. Om uw transacties te vergemakkelijken, moet u een digitale portemonnee hebben, d.w.z. een daarop gegenereerd bitcoin-adres Ethereum. Het is een blockchain-systeem dat zijn eigen cryptocurrency heeft.

Ga vervolgens verder met het kiezen van je kunstwerk. Deze stap bestaat uit het omzetten van een multimediabestand om het te reproduceren tot een uniek werk. Je kunt het maken in een programma zoalsAdobe IllustratorEn Fotowinkelenz… Als u klaar bent, worden uw digitale activa hier NFT. Om het tot een succes te maken, moet u alle verkoopvoorwaarden invullen en ondertekenen NFT op de blockchain. Om het te verkopen, stelt u een prijs in voor uw creatie en maakt u winst.

Waarom NFT kopen?

Media zonder alt-tekst

Er zijn veel redenen waarom een ​​belegger zou kunnen kopen NFT. Allereerst, het kopen van rente NFT Het hangt gewoon af van de technologie waarmee het is ontworpen. Volgens de wet van zeldzaamheid is alles wat zeldzaam is waardevoller. En dit is het geval bij een niet-vervangbaar symbool, omdat het uniek is en in een enkele kopie is ingebouwd.

Evenzo is de NFT Het geeft kunstenaars de kans om originaliteit te bewijzen. Dankzij dit Certificaat van Echtheid kan een digitaal bezit niet worden gestolen, gekopieerd, gewijzigd of aangepast. Aan de andere kant kan de kunstenaar ze verzamelen en er aanzienlijke inkomsten mee genereren. woord van advies, kies NFT gewaardeerd door andere investeerders om uw verkoop verder te verbeteren. Kortom, om te voorkomen dat u geld of de originaliteit van uw bedrijf verliest, NFT blijft de beste oplossing.

NFT: Een risicovolle investering?

Media zonder alt-tekst

Moeilijk te zeggen of de investering in NFT Het is een goede of slechte keuze. Het veld is nog vrij nieuw. Deze functies zijn dus nog erg dubbelzinnig.

Als u een risicominnende belegger bent, NFT Gemaakt voor jou. Door deze digitale wereld te betreden, word je ondergedompeld in de wereld van de kunst waar elke markt is NFT Het verschilt van transactie tot transactie. Hierdoor kunt u bij elke transactie profiteren van een unieke kans en ook aanzienlijke winsten maken.

Aan de andere kant beweren veel beleggers dat: NFT Het zijn risicovolle investeringen, vooral als het om verzamelobjecten gaat. In feite is de marktwaarde van deze producten volatiel en kan deze snel dalen of stijgen. Bovendien is de markt NFT is een getal, waardoor het bepalen van de exacte waarde van a NFT. Soms kunnen platforms het slachtoffer worden van een hack. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om uw tokens niet in de portemonnee van het platform achter te laten.

Publieke opinie over NFT

Media zonder alt-tekst

De meeste ruzies over NFTOf ze nu voor of tegen zijn, het is ongeveer hetzelfde. Voor velen is het kopen of verkopen van iets origineels en origineels met slechts een paar klikken een groot probleem. Terwijl een nieuwe wereld van kunst opengaat, haasten internetinvesteerders zich om deze te verkennen.

Leuk vinden’Ethereum en de BitcoinDe NFT Het heeft zeer hoge milieukosten. Deze technologie verbruikt veel elektriciteit en laat een grote ecologische voetafdruk achter. Het is echt moeilijk te zeggen of een bestand NFT Het zal de komende jaren veel gebruikt gaan worden. Hoewel het momenteel veel potentiële voordelen biedt, staan ​​deze niet-fungible tokens nog in de kinderschoenen met veel uitdagingen die nog moeten worden overwonnen.

Leave a Comment