Oranje bovenaan de nPerf-classificatie van mobiele internetoperators op de Antillen-Guyana-eilanden – al het nieuws van Martinique op internet

Volgens de laatste nPerf-metrische studie leidt Orange in 2021 mobiele internetverbindingen op de Guyana Antillen, ondanks een vertraging in de algehele prestaties van de grote telefoonoperators.

Op basis van tests uitgevoerd door gebruikers van mobiele apps van nPerf op de Antillen-Guyana in 2021, heeft nPerf onlangs haar nieuwste onderzoek gepubliceerd over “Mobiel internet in Frans-Guyana en de Antillen”.

In het algemeen verwijst de statistiek naar “de context van een prestatievertraging, in 2021, in Guadeloupe, Martinique en Guyana. Snelheden vertragen of dalen, responstijd verslechtert en ervaringskwaliteit bij browsen en livestreaming neemt af.”

Volgens nPerf valt Orange in deze scène duidelijk op door zijn comfortabele voorsprong op zijn concurrenten te behouden of te vergroten, behalve misschien in Martinique.

“In afwachting van de komst van 5G, of meer zichtbaar gebruik van 4G+-technologie in deze gebieden, geven alle belangrijke indicatoren Orange een voordeel, en de horizon lijkt niet donkerder te worden voor 2022: SFR blijft zijn grootste concurrent, Digicel loopt achter in prestaties en ontwikkelingen ver onder de verwachtingen” .

op Martinique

Afgezien van het succespercentage, toegekend aan SFR Caraïbe, en de winst op het web die vergelijkbaar is met de laatste, toont de erfgenaam van France Telecom uitmuntendheid in bijna alle aspecten, waarmee hij zijn dominantie op het mobiele internet bevestigt. Martinicaans, merkt nPerf.

Bestel Martinique – nPerf

Net als Guadeloupe zijn de algehele prestaties op de drie grote netwerken van het eiland dit jaar gedaald, blijft SFR tweede in de nPerf-ranglijst en brokkelt Digicel af door meer dan 16.000 punten op te geven.

Orange-abonnees profiteerden van de beste gemiddelde downloadsnelheid (70,50 Mbit/s) in 2021. Orange vernietigt alle concurrentie voor deze statistiek, aangezien het bijna het dubbele is van zijn naaste volger, SFR Caraïbe.

Stroomafwaartse snelheden in Martinique – nPerf

in Guadeloupe

Winnaar in alle belangrijke indicatoren, Orange herhaalde hun overwinning in Guadeloupe, maar verminderde hun prestaties enigszins.

Guadeloupe – nPerf .Ranking

Eigenlijk verliezen alle operators punten in de nPerf-score in 2021, maar Orange kan deze daling beter in bedwang houden door 7000 punten in te leveren, vergeleken met de SFR 11500 en Digicel 15500. SFR Caraïbe bleef ondanks alles op de tweede plaats, zoals gewoonlijk, 4G-verbindingssnelheid.

Digicel valt scherp en wordt in stealth-modus geplaatst, onder de 40.000 punten.

Orange-abonnees profiteerden in 2021 van de beste gemiddelde downloadsnelheid (54,31 Mbit/s).

Stroomafwaartse snelheden in Guadeloupe – nPerf

in Guyana

Dit fenomeen herhaalt zich in Frans-Guyana. Voor het derde jaar op rij behaalt Orange de overwinning en overtreft het alle bestudeerde statistieken behalve latentie, en is het meest bevredigend in de SFR, merkt nPerf op.

Rangschikking van Frans-Guyana – nPerf

Net als de Caribische eilanden zijn de gemiddelde latentie, surfen op het web en YouTube-streaming in Guyana in het algemeen afgenomen. Anderzijds stijgt de gemiddelde snelheid in deze regio dankzij de SFR aanzienlijk. Deze laatste bevindt zich nog steeds in de tweede stap van het platform (hij deelt ook de beste 4G-verbindingssnelheid met Orange), en hier geeft Digicel ook meer dan 11.000 punten weg om elke hoop op een inhaalslag te voltooien.

Orange-abonnees profiteerden van de beste gemiddelde downlinksnelheid (48,45 Mbit/s) in 2021. Ondanks een zeer discrete jaarlijkse stijging (+0,7 Mbit/s), behaalde Orange zijn derde opeenvolgende overwinning, 18 Mbit/s ten opzichte van zijn rivaliserende SFR.

Downstream-snelheden – nPerf

info +

Zo hebben in 2021 internetgebruikers uit Guadeloupe daar 18.918 nPerf-tests gedaan, uit Martinique 21.236 en uit Frans-Guyana 8.621.
nPerf-tests omvatten productiviteits-, browse- en streamingtests. Dit alles stelt nPerf in staat om een ​​panelonderzoek aan te bieden onder de breedste overzeese departementen en territoria.
nPerf is een in Lyon gevestigd bedrijf dat onafhankelijk is van operators. Ons doel is om gebruikers in staat te stellen zelf de kwaliteit van vaste en mobiele internetnetwerken te meten en operators te helpen hun netwerken te verbeteren.

Leave a Comment