De heetste trends in 2022

Internet of Things (IoT)-technologie is een steeds evoluerende reeks verbonden apparaten. Een ecosysteem dat innovatie stimuleert in alle aspecten van het moderne leven. Tegenwoordig hangt bijna alles af van internetconnectiviteit, van autonome productierobots tot zelfrijdende auto’s.

Volgens Fortune Business Insights zal de Internet of Things-markt naar verwachting groeien van $ 381 miljard in 2021 tot meer dan $ 1,8 biljoen in 2028. Met de vooruitgang van technologie, de exponentiële groei op dit gebied. Dit kan leiden tot grote veranderingen in verschillende sectoren.

draagbare technologie

Technologie evolueert eigenlijk voortdurend. Het omvat bijna elk aspect van ons dagelijks leven. Zo zullen steeds meer draagbare apparaten worden geïntegreerd in Internet of Things-verbinding. Talloze bedrijven, slimme horloges naar helmen Virtuele realiteit, Zij profiteren nu al van deze trend.

Fitness- en lifestylebedrijven passen deze apparaten bijvoorbeeld toe met ingebouwde opties voor gezondheidsmonitoring. Ook de medische sector zal profiteren van deze ontwikkelingen door de medische gegevens van patiënten in realtime te volgen en te monitoren.

Internet of Things-technologieën: vooruitgang in de gezondheid

tijdens een pandemie COVID-19De gezondheidszorg heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling van het internet der dingen. Het gebruikt nu draagbare technologieën die het mogelijk maken: telegeneeskunde Om patiënten te diagnosticeren en te behandelen.

Met deze verbonden medische apparaten kunnen clinici gegevens verzamelen over een groter aantal patiënten. Ze maken het ook mogelijk om medische zorg te verlenen zonder het risico op mogelijke infectie tijdens face-to-face bezoeken.

De Medische apparaten Draagbare apparaten kunnen ook worden gebruikt om de hartslag en bloeddruk te controleren. Bovendien maken ze de toediening van insuline aan diabetici mogelijk.

Zorgverleners integreren IoT-technologie in rolstoelen, Pacemakers en zuurstofpompen. Zo kunnen ze zelfstandig werken om de toestand van de patiënt beter te begrijpen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ze hebben ook de mogelijkheid om nuttige gegevens te verstrekken om u te helpen.

5G-uitbreiding

a overmatig contact Minimale latentie is essentieel voor het succes van IoT-oplossingen. Dit zijn twee dingen die 5G-technologie mogelijk maakt. Mobiele operators en andere organisaties blijven de beschikbaarheid verhogen 5G-netwerk. Deze inspanningen zullen bedrijven in staat stellen diensten te ontwikkelen die anders onrendabel en economisch moeilijk te implementeren zouden zijn.

In 2022 worden gegevens sneller verzonden via 5G-netwerkEen betere dekking en een betere energie-efficiëntie zullen de belangrijkste katalysatoren zijn voor de groei en vooruitgang van het internet der dingen. Dit stimuleert de toekomstige ontwikkeling op dit gebied. Net als het IoT-apparaat zelf, roept 5G echter extra beveiligingsproblemen op. De combinatie van 5G en het internet der dingen kan onze manier van denken veranderen cyberbeveiliging In de toekomst.

Internet of things in industrie en handel

Enterprise-applicaties in Internet of Things-technologie, ook wel bekend als het industriële internet, heeft een enorme impact op alle aspecten van de industrie, van productie tot klantenservice. In een steeds meer geautomatiseerde wereld zal de verspreiding van IoT-technologieën en lagere kosten het mogelijk maken Kleine en middelgrote bedrijven om hun infrastructuur te upgraden. Dit zal ook hun efficiëntie verhogen en hun operaties vereenvoudigen.

Industriëlen kunnen Gebruik van robots Proces automatisering associatief of machines gebruiken Met Internet of Things-sensoren. Hun rol is het meten van prestaties en prognoses Beste tijd voor onderhoud apparaten.

Analytics Gegevens verstrekt door Techniek internet Kunstmatig Kan ook worden gebruikt in een verscheidenheid van van toepassingen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld klantgegevens gebruiken om hun winkelervaring te personaliseren, klachten te beheren en de mogelijkheden van hun CRM-systemen te verbeteren. Deze acties verbeteren de communicatie tussen het bedrijf en de klant, verrijken de gebruikerservaring en uiteindelijk de klantloyaliteit.

Echt verbonden huizen

slimme woning

komt eraan draad Als breed gedragen standaard die eindelijk een perfecte thuiscommunicatie-ervaring kan bieden. Vanwege het grote gebruikersbestand is Apple vaak de go-to-speler voor nieuwe technologieën. appel Het ondersteunt zelden open standaarden, maar we hebben ervoor gekozen om het in Thread te ondersteunen. Deze ondersteuning moet leiden tot een grote lancering in 2022.

digitale transformatie

De Werken op afstand Ik zal doorgaan. organisaties gebruiken het Steeds meer om continuïteit te waarborgen Activiteiten in onzekere situaties. Ze zullen het ook gebruiken tevredenheid verbeteren medewerkers, Uitbreiden aquaria talent, kostenreductie, etc.

slimme bedrijven Investeer meer om het te behouden waar verminderen de grootte Hun eigen fysieke kantoren en slim ruimte ontwerpen tot Minder gebruikers. Dit kan de mogelijkheid betekenen van:

  • het boek Berichten van een taak/zalen
  • automatisering controle van De temperatuur-
  • Verbetert Veiligheid en verbruiksvermindering energie in spaties vrijgekomen

meer en meer Bedrijfscreatie digitale tweeling tot zij kantoren En ga stoutmoedig binnen In de metavers.

Communicatiediensten zullen het internet der dingen in hun voordeel gebruiken

De telecom providers we zullen gebruiken Het internet der dingen om ze te onderscheiden producten van hun concurrenten. De pakket Diensten zal omvatten meer en meer machines Leuk vinden slimme schermen enzijn Sprekers om meer aan te trekken potentiële klanten wie welke concurrerende aanbiedingen.

operators Gebruik Tegelijkertijd De breedband en mobiele netwerken U zult er baat bij hebben. Deze bedrijven kunnen consumenten enige gemoedsrust bieden, vooral met betrekking tot beveiligingsproducten. Hoe doen ? door te presenteren van Gegarandeerde services die u gebruikt Mobiele netwerken voor het geval ze van bovenaf falen de stroom Om onderbrekingen te voorkomen Diensten.

Veel consumenten hebben ervaren dat slecht contact verschuldigd huis van één slechte dekking draadloze. De communicatie bedrijven Kan je aankondigen netwerksystemen voor oplossen deze Problemen.

Internet of Things-technologieën: focus op beveiliging

afstand jaar van Opmerkelijke hardware-hacks Internet of Things, Fabrikanten zou moeten eindelijk maken De Veiligheid Een absolute prioriteit. kwetsbaarheden zet mensen in gevaar en snijden naar mij maak de botnet van apparaten Compromis Leiderschap DDoS-aanvallen registreren.

Fabrikanten die zet niet geen beveiliging in het eerste niveau Over de hele wereld word je gestraft door nieuwe wetten Alles om te bewaren De De vraag is onder controle. De Verenigd koninkrijk, Het is bijvoorbeeld onlangs geïntroduceerd wetgeving op mij Productveiligheid Telecom Gebaseerd op Infrastructuur (PSTI). PSTI verbiedt De wachtwoorden door Standaard is vereist fabrikanten weten verbruikers Updates van producten. Fabrikanten zouden dat ook moeten doen Geef informatie van telefoongesprek specifiek tot Kwetsbaarheidsrapporten en meer.

verhoogde disfunctie

Ondanks Hoge verwachtingen voor verbetering ondergeschikt VeiligheidEn adoptie snel voor Het internet der dingen Het zal normaal presteren Meer onrust.

Verbruikers risico beschuldigen hun operators voor deze problemen. sEen duidelijk plan om deze problemen op te lossen, De schuimsnelheid Klanten kunnen toenemen.

De Telecom Hij zal uitstekend zijn in het helpen van klanten bij het oplossen van problemen wanneer ze zich voordoen. Met netwerkinzicht en automatisering kunt u wat mogelijk negatief is voor uw klanten, in positief veranderen. U kunt dus betere ondersteuning bieden, in plaats van te wachten tot ontevreden klanten om hulp vragen.

Internet of Things-technologieën: meer personalisatie

nog steeds Aan onderwerp De gegevens en informatie die u hebt verstrekt Internet of Things-apparaten Aanpassing toestaan in de diepte. deze De gegevens zijn al gebruikt voor: a Marketing op maat en aanbeveling van de meest waarschijnlijke nieuwe producten en diensten Om specifieke klanten aan te trekken. deze richting zal opgroeien 2022, maar de verwachting is dat steeds meer data zullen worden gebruikt voor verbetering voor ons alledaagse ervaringen.

De Toepassingen kunnen worden aangepast met: realtime informatie van Internet of Things-apparaten. Als u bijvoorbeeld naar muziek luistert a slimme luidsprekerde applicatie kan Bekijk aanbevelingen Om de volgende muziek af te spelen. Het kan ook het sociale netwerkaccount van de artiest bekijken of Tonen nieuwsfeed voor een bepaald type.

Internet of Things-technologieën: beter terug bouwen

er is hier Een “beter herstel” nodig na de pandemie. Lorawan blijf aantrekkelijk voor veel smart city-implementaties. Dit komt door de lengte omlijsting, naar mij Een paar Iterators, poorten en Ha ondersteund van één grote verscheidenheid van toepassingen. Deze technologie is ook anti-interferentie en verbruikt minder LoRaWAN-sensoren energie Van het meest sensoren

Realtime patiëntbewaking

gedurende Afgelopen jaren, sector De ik deed gezondheid Het onderwerp van steeds meer belangstelling. Wetenschappers industrie Vaccins erg belangrijk Voor de heldhaftige eerstelijnswerkers die risico’s nemen doorlopend hun leven voor ons houden In goede gezondheid.

echter, Dit is geweldig niet niemands geheim dat Epidemie Bijna alle zorgstelsels in De wereld ligt op zijn knieën. controle En behandeling van andere ziekten, Leuk vinden kanker, geannuleerd of Vertraagd tot te beantwoorden Op verzoek. Bij Verenigd Koninkrijk, a Externe beheerders NHS ik denk dat Je zult moeten drie naar mij vijf jaar voor verkoop sluiten van zij patiënten na de epidemie.

Slimmere gezondheidsapparaten

Patiënten hebben toegang tot meer verbonden apparaten om hun toestand te bewaken. Zo lijden wereldwijd ongeveer 422 miljoen mensen aan diabetes en sterven er jaarlijks 1,5 miljoen mensen aan.

Routinecontrole vereist handmatige bloedafname, waaronder meerdere keren per dag vingerprikken. ik’Apple horloge De volgende generatie moet een bloedglucosemeter bevatten om de bloedsuikerspiegel op een niet-invasieve manier te controleren.

Draagbare insulinepompen voor mensen met diabetes type 1 zullen in 2022 vaker voorkomen. Deze verbonden apparaten zullen het leven van mensen met deze aandoeningen veranderen. In feite zullen ze vroegtijdig waarschuwen voordat inbreuken iets sinisters worden.

Een groeiend aantal mogelijkheden hart tekenen Slimme horloges helpen al hartproblemen op te sporen voordat ze het leven van patiënten in gevaar brengen.

Leave a Comment