Ontdek de heetste evenementen op het internet der dingen

Showcase focus opHet internet der dingen Het biedt een ideale ruimte voor marketeers, verkopers en productontwikkelaars om nieuwe producten te ontmoeten en te testen. Dit evenement biedt hen namelijk de kans om de nieuwste technologische ontwikkelingen te bespreken en markttrends te ontdekken.

Door blogs te volgen op Internet of Things ontdek je het laatste nieuws en ontwikkelingen in de sector. Ook biedt het inschrijven voor online cursussen de mogelijkheid om uw vaardigheden voortdurend bij te werken. Het bijwonen van de IoT-show blijkt echter een echt startpunt te zijn voor de ontwikkeling van de activiteit van het bedrijf. Ontdek de beste galerieën in deze regio.

Internet of Things Evolution-tentoonstelling

Evolutie van het internet der dingen Bedrijfsleiders van over de hele wereld samenbrengen Om te bespreken hoe u kunt profiteren van het internet der dingen. In deze presentatie staan ​​oplossingen centraal die meetbare resultaten opleveren. In feite bereiken deze technologieën verschillende doelen door efficiëntere processen.

Het biedt een reeks lezingen, workshops, keynotes en plenaire sessies. Dit evenement biedt de mogelijkheid Interview honderden grote leveranciers Tijdens het verkennen van de sectoren waar het internet der dingen de meeste verstoring en kansen creëert.

Daarnaast zal de Internet of Things-tentoonstelling de ontwikkelingen op het gebied van edge computing, machine learningkunstmatige intelligentie, blockchain en data-analyse. Deelnemers zullen de rol begrijpen die deze technologieën spelen bij het inluiden van een nieuw tijdperk van digitale transformatie. Dit evenement richt zich inderdaad op de enorme impact van innovatieve technologieën op de operationele efficiëntie en omzetgroei.

De verbonden wereld van Bush

Sinds 2014 heeft Bosch ConnectedWorld het tot hun missie gemaakt om: Internet of Things en digitale transformatie voorop stellen van commerciële activiteit. Het brengt meer dan 4.000 van de grootste geesten samen om de creatie van door het leven uitgevonden verbonden producten en oplossingen te stimuleren. Deze beurs biedt veel mogelijkheden voor netwerken en samenwerking in verschillende formaten. In feite probeert het net zo veel CEO’s, besluitvormers, digitale converters, innovators, ontwikkelaars, ondernemers en IoT-enthousiastelingen aan te trekken.

Bovendien staat dit evenement in het teken van kennisdeling, het creëren van mogelijkheden voor co-creatie en het promoten van nieuwe zakelijke kansen.

Met een conferentie, tentoonstelling en vele netwerkmogelijkheden blijft deze baanbrekende jaarvergadering zich ontwikkelen. blijft groeien voor Stimuleer de creatie van verbonden producten En oplossingen voor het leven creëren.

Wat betreft de hybride tentoonstelling, deze toont Bosch en meer dan 80 IoT-marktleiders en innovatieve startups. Het is verdeeld over 6000 vierkante meter tentoonstellingsruimte in Berlijn en talloze vierkante meters online.

Mobiel Wereldcongres Barcelona

verdomme

Mobile World Congress is het meest ‘s Werelds toonaangevende evenement voor de mobiele-telefoonindustrie. Het wordt georganiseerd door GSMA (Groupe Spécial Mobile) en vindt plaats in de mobiele multimediahoofdstad van de wereld – Barcelona. Met meer dan 109.000 deelnemers uit 198 landen en 2.400 exposanten, wil Mobile World Congress Barcelona het professionele netwerk uitbreiden en deelnemers helpen hun doelen te bereiken. Onderwerpen die in elk aanbod worden behandeld, zijn onder meer 5G-connectiviteit, kunstmatige intelligentie, beveiliging en privacy, industrie X en media en entertainment.

MWC Barcelona is ‘s werelds meest invloedrijke IoT-beurs voor de connectiviteitsindustrie. hij is Het brengt wereldberoemde bedrijven en pioniers samen Die de nieuwste ideeën delen over de evolutie en toekomst van communicatie. Daarnaast is het een unieke kans om te netwerken met invloedrijke figuren in de mobiele en technologiesector.

Dingen maken in de wereld VS

dingen maken

Industry of Things World USA is een internationale tentoonstelling Gewijd aan het delen van vaardigheden in alles wat met het internet der dingen te maken heeft. Het brengt leidinggevenden op hoog niveau samen die een actieve rol spelen in het industriële IoT-landschap. Richt zich op de impact van het Industrial Internet of Things (IoT)-concept op bedrijfsmodellen en productieprocessen in alle belangrijke industrieën. Het evenement maakt deel uit van de bekroonde Industry of Things wereldwijde reeks evenementen.

Bovendien wordt het Ontmoetingspunt voor leiders Die hun kennis willen verdiepen en hun netwerk op het industriële internet willen uitbreiden. Kortom, het legt de nadruk op automatisering, M2M-communicatie, interoperabiliteit, analyse en nieuwe bedrijfsmodellen. Onder de behandelde onderwerpen zijn: 5G-netwerkInternet of things, slimme sensoren, opkomende communicatietechnologieën, kunstmatige intelligentie, industrie 4.0.

Internationale tentoonstelling van Internet of Things-technologie

De wereldwijde IoT Tech Expo komt samen Grote industrieën van over de hele wereld voor twee dagen content Een discussie op hoog niveau. Onderzoekt de nieuwste innovaties in het internet der dingen. Bovendien dekt het de impact van dit laatste op tal van sectoren. Waaronder productie, transport, supply chain, verzekeringen, logistiek, overheid, energie en automotive.

Daarnaast biedt de IoT IoT-beurs essentiële netwerkmogelijkheden. Of het nu gaat om virtuele vergaderingen, beurzen op locatie of een formeel netwerkfeest. De tentoonstelling presenteert Nieuwste technologie Ruim 125 exposanten en geeft een overzicht van ruim 100 sprekers. Bovendien delen ze hun ongeëvenaarde kennis van de sector en hun praktijkervaringen. Deze presentaties vinden namelijk plaats in de vorm van een één-op-één tentoonstelling, een paneldiscussie met experts en verdiepingsdiscussies.

Tijdens deze presentatie verkennen de deelnemers de uitdagingen, kansen en innovaties van het Internet of Things. Vervolgens kijken ze naar de impact van het internet der dingen in alle sectoren van de industrie. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • verbonden vloten,
 • verbonden voertuigen,
 • domotica,
 • slimme netwerken
 • energie en slimme stad,
 • productie toekomst,
 • Communicatie oplossingen
 • en transportmanagement.

De wereld van het internet der dingen

IoT World biedt de mogelijkheid om: Maak opnieuw verbinding en maak contact met collega’s in de branche. Het evenement helpt ook bij het aangaan van strategische gesprekken over hoe u zich kunt voorbereiden op een door technologie ondersteunde toekomst.

Industrieën en bedrijven gaan richting het nieuwe normaal. Digitale transformatie is geen optie meer, die moet snel doorgevoerd worden. Om aan deze vraag te voldoen, biedt IoT World 17 conferentiescènes. Het houdt ook een tentoonstelling die opkomende technologieën en toonaangevende merken samenbrengt. Bovendien toont deze tentoonstelling organisaties die voorop lopen bij de adoptie van IoT. Dit heeft tot doel: Het stimuleren van de snelle ontwikkeling van de nieuwe zakenwereld, met nauwkeurigere gegevens. Leiders kunnen er inderdaad zeker van zijn dat ze profiteren van de invoering van nieuwe technologieën.

Dit aanbod vormt de basis voor transformatie met behulp van netwerken van de volgende generatie. Deze maken het mogelijk om gegevens te verzamelen van gezamenlijk aangesloten apparaten. Het draagt ​​ook bij aan het genereren van:

 • bruikbare bedrijfsinformatie,
 • Operationele competenties
 • en datagestuurd productaanbod via kunstmatige intelligentie.

Mobile World Congress Los Angeles

MWC Los Angeles, in samenwerking met CTIA, vertegenwoordigtHet vlaggenschipevenement van GSMA in Noord-Amerika. Deze tentoonstelling toont de nieuwste Internet of Things-trends op het gebied van mobiele connectiviteit en innovatie. Actoren in deze ecosystemen ontmoeten elkaar daar om sterke relaties te smeden. Daarnaast gebruiken ze hun collectieve kennis om technologie te versnellen en de menselijke vooruitgang te bevorderen.

Het brengt Amerikaanse besluitvormers en belangrijke spelers in de draadloze communicatie-industrie samen om trends en ontwikkelingen in het overheids- en openbaar beleid te bespreken. Daarnaast verkent het de technologieën die onze wereld vormgeven, waaronder 5G, O-RAN en eSim.

Elk jaar bezoeken ongeveer 22.000 mensen deze conferentie en programma’s om nieuwe geavanceerde technologieën op de beursvloer te ervaren. Deze omvatten professionals en marktleiders uit 112 landen en regio’s. Onder hen zijn ook 220 media-analisten en de industrie die verslag deden van het evenement. Meer dan 400 sprekers delen hun ervaringen tijdens de 75 uur durende programma-inhoud.

Internationale conferentie over Internet of Things-oplossingen

De World Internet of Things Solutions Conference (ISWC) is een internationale tentoonstelling Het verbindt het internet der dingen en de industrie. De conferentie is bedoeld voor industriële spelers uit alle sectoren. Het richt zich echter voornamelijk op de gebieden transport, logistiek, productie, gezondheidszorg en energie en nutsvoorzieningen.

Het brengt met name de belangrijkste stakeholders van het Internet of Things en toonaangevende internationale bedrijven samen. Ze bespreken, inspireren en delen kennis en ideeën op het hoogste niveau om IoT-oplossingen te implementeren in verschillende sleutelsectoren.

Deze tentoonstelling omvat tal van activiteiten. Met name congressen, netwerksessies, live testbanken en innovatiemarktplaats. Het omvat ook een tentoonstellingsruimte met ruimtes gewijd aan multinationale bedrijven en Catalaanse bedrijven in de sector.

De wereldwijde conferentie over Internet of Things-oplossingen komt samen 120 landen Om nieuwe ideeën, oplossingen en mensen te inspireren. Presenteer dit evenement Driedaags programma met 400 sprekers op hoog niveau. Bestaande use cases over belangrijke onderwerpen, die de impact van oplossingen op de industrieën van vandaag en morgen illustreren.

Industrieel internet der dingen

Het tempo van de onrust in de industriële sector is omgeslagen in een staat van grote alertheid. concepten zoals Industrie 4.0 en het industriële internet der dingen Word van modewoorden tot benodigdheden. De vraag is niet langer “waarom?” ” maar hoe ? “.

Toegewijd aan het detecteren van IoT-mogelijkheden in industriële ondernemingen, bestrijkt de industriële IoT-wereld Belangrijke strategische en technologische uitdagingen. Deze hebben betrekking op:

 • productiemarkten,
 • toeleveringsketen en logistiek,
 • Energie, landbouw, gebouwen en steden.

Deze IoT-demo helpt Ontdek nieuwe manieren om IoT-technologieën te gebruiken Dat vereenvoudigt de bedrijfsvoering en verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf. Bovendien gaat het in op de belangrijkste uitdagingen van het internet der dingen, waaronder:

Verdien geld en beveilig gegevens of moderniseer bestaande infrastructuur en verouderde bedrijfsmodellen.

De industriële Internet of Things-wereld biedt op maat gemaakte casestudy’s van fabrikanten, logistieke dienstverleners en technologieleiders. Deze laatste vormt in feite het algemene toneel van de revolutie.

zwarte hoed

zwarte hoed is een cyberbeveiligingsgebeurtenis Dat omvat ook veel onderwerpen die verband houden met het internet der dingen. Deze omvatten de nieuwste tools voor risico-identificatie en sessies over de nieuwste exploits van het internet der dingen.

De show biedt een hybride omgeving van sessies op afstand en face-to-face. Het is gericht op technische experts, opinieleiders, innovatieve leveranciers en cyberbeveiligingsprofessionals. De tweedaagse hoofdconferentie wordt persoonlijk en in realtime via internet gehouden. Meer dan 90 diepgaande briefings over beveiligingstrends en de risico’s die worden gevolgd.

Bovendien verkennen deze sessies verschillende gebieden, van de diversiteit aan beveiligingsteams tot DNS-kwetsbaarheden en open source-beveiliging.

Leave a Comment