Evenementen hervatten

En je wilt niets missen!

Hoewel de afgelopen twee jaar van thuiswerken heeft geresulteerd in veel live comedy-momenten op Zoom, is de hervatting van persoonlijke werkevenementen een verademing voor ons bedrijf. Deze momenten stellen ons in staat om de kameraadschap en het gemeenschapsgevoel te herontdekken dat van nature heerst tussen fabrikanten en hun partners, distributeurs en leveranciers.

Kort geleden

Was u aanwezig op Le Manufactier Gala, georganiseerd door Les Manufacturers Mauricie Centre-du-Québec (MMCQ)? De netwerkavond gepresenteerd door Desjardins Business belichtte bedrijven die opvallen in 9 categorieën. Naast het stimuleren van ondernemers in de regio, bleek dit evenement voor alle aanwezigen verbindend te zijn.

Ik kan de recente evenementen niet terugkijken zonder de Salon Industriel du Centre-du-Québec te noemen, die we van 20-21 april in Drummondville hebben georganiseerd. We hadden twee intense dagen die evenveel experts aan het werk als enthousiastelingen samenbrachten. Onze exposanten toonden op een ongebruikelijke manier hun expertise en bezoekers reageerden op de uitnodiging. Wat een geweldige zakelijke bijeenkomst!

De Salon Industriel du Centre-du-Québec afgelopen april in Drummondville.

Overzicht: aankomende evenementen

Heb jij jouw plek in de industriële barometer van STIQ al geboekt? Sinds 2009 maakt STIQ, dankzij haar diepgaande kennis van de productiesector, jaarlijks een beeld van deze sector, die essentieel is voor de economische ontwikkeling van Quebec, aan de hand van een reeks meetbare indicatoren. Deze objectieve benadering geeft een overzicht van de productiesector in Quebec. a Hij zou moeten Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Een afbeelding van de nieuwste versie van de STIQ Industriële Barometer. Afbeelding tegoed: STIQ.

Aan de kant van de beurs staan ​​op 31 en 1 mei veel exposanten te wachten op bezoekersVers Juni in Rouen-Noranda. Bovendien vindt de grootste industriële beurs van Oost-Canada plaats van 4 tot 6 oktober in Quebec City. een 20En Langverwachte editie!

Geschreven door Michel Lemelin, Vice President van Groupe Pageau

Emballeuses et équipement d’emballage

” data-image-caption=”” data-medium-file=”https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?fit=300%2C113&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?fit=600%2C225&ssl=1″ loading=”lazy” width=”600″ height=”225″ src=”https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?resize=600%2C225&ssl=1″ alt=”” class=”wp-image-40985″ srcset=”https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?resize=600%2C225&ssl=1 600w, https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?resize=300%2C113&ssl=1 300w, https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?resize=768%2C288&ssl=1 768w, https://i0.wp.com/magazinemci.com/wp-content/uploads/2022/05/MCI-Mai-800X300-1.jpg?w=800&ssl=1 800w” sizes=”(max-width: 600px) 100vw, 600px” data-recalc-dims=”1″/>


Ontdek alle evenementen van MCI

 • De Wereldconferentie over kunstmatige intelligentie in Montreal

  Wereldconferentie over kunstmatige intelligentie in Montreal, TimeWorld-evenement.

 • CRM in het hart van de fabrikant

  Hoe kan de klantervaring worden verbeterd door digitale transformatie? Dit is wat u zult leren door op 17 mei 2022 de conferentie bij te wonen van de heer Simon Lemire, Partner en Director of Business Development bij Lakhos Group, een evenement mogelijk gemaakt door Granby Industriel. Doel: fabrikanten bewust maken van de verkoop van het bedrijf teams om de ervaring te verbeteren…

 • De grootste tentoonstelling van elektrische industrieën in Quebec

  Op 3 en 4 mei 2022 vindt de 11e editie van Salon Lumen plaats in het Palais des congrès de Montréal van 9.00 tot 18.00 uur. Kom en woon de grootste tentoonstelling van de elektrische industrie in Quebec bij. Tijdens deze release zullen exposerende fabrikanten klaar staan ​​om hun nieuwe producten en producten te presenteren met…

 • Conferentie / zesde editie: digitale transformatie – productiesector

  Managers, CEO’s en managers in de productiesector die beslissingsbevoegdheid uitoefenen binnen hun organisatie, wonen en wonen de Accelerating the Digitalization of Your Operations for a Success Exit from Crisis Conference bij, op 4 mei 2022 in het Sheraton Montreal Hotel Center. We zullen je zeker niets vertellen door te zeggen dat we zijn binnengekomen…

Leave a Comment