Wat zeggen de Fransen?

Sinds de opkomst in 2008 tot vandaag heeft cryptocurrency de deuren geopend voor financiering en een manier om zijn investeringen te begrijpen. Als de populariteit van deze immateriële valuta erin slaagt zijn volgers te verenigen, zullen veel consumenten wegblijven van dit gebruik. Nieuwsgierig, geïnteresseerd, maar ook op onze hoede, zijn we echt klaar om te investeren in cryptocurrency? Laten we een overzicht nemen van de voordelen van Bitcoin en hoe de Fransen deze nieuwe generatie van de valuta zien.

Cryptocurrency: fundamenten en doelen

In 2013 beleefde de cryptocurrency zijn eerste uren. Achter deze mysterieuze naam schuilt een andere mysterieuze naam die de teugels van dit revolutionaire concept in handen heeft: Satoshi Nakamoto. Zijn idee was om een ​​virtuele munteenheid te creëren, waarbij de productie en het gebruik van munten of bankbiljetten niet betrokken zijn. Als verschillende soorten cryptocurrencies populair zijn, blijft Bitcoin de meest bekende en wijdverbreide. Het was zelfs de eerste cryptocurrency die werd verhandeld. Meer dan alleen innovatie Met zijn unieke concept hebben cryptocurrencies unieke en interessante doelen.

Het voordeel van Bitcoin is dat het vereenvoudigde peer-to-peer-transacties mogelijk maakt; Fondsen worden direct tussen twee mensen verzonden, snel en verminderen het bedrag aan commissies. Naast het feit dat er grote hoeveelheden geld kunnen worden verzonden, heeft cryptocurrency de neiging om de betaalmiddelen voor iedereen beschikbaar te maken, zonder het openen van een bankrekening te forceren. Het is voldoende om alleen een smartphone en een internetverbinding te hebben, dat wil zeggen een oneindig aantal gebruikers. De echte prijs van Bitcoin verandert met schommelingen in de prijs.

Waar koop je cryptovaluta?

Hoewel het concept uitblinkt in zijn eenvoud, blijft het voor veel mensen een mysterie. Concreet werkt cryptocurrency als een beursproduct. De risicofactor is onlosmakelijk verbonden met Bitcoin en de groeimogelijkheden zijn net zo groot. Cryptocurrency moet de juiste balans vinden tussen betaalmiddelen en financiële activa. Deze virtuele valuta is erg populair bij investeerders en is vooral een potentieel winstgevende investering.

Maar waar koop je cryptocurrency dan? Van alle middelen blijft het Bitcoin-platform het meest betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Deze cryptocurrency-site is geïnspireerd op het principe van elk platform dat zich toelegt op het kopen van aandelen op de beurs. Behalve dat je hier virtuele valuta zoals Bitcoin mag omwisselen. Door naar een platform als Litebit te gaan, kunt u bitcoins kopen, uitwisselen en opslaan in een zeer veilige virtuele portemonnee. Deze broker biedt een groot aantal cryptocurrencies aan door realtime beurstrends weer te geven.

Wereldwijd succesverhaal

Deze kleine financiële revolutie ontwikkelt zich sinds 2008 op vruchtbare grond. Als het destijds mogelijk was om bitcoins in te wisselen voor een paar dollar, is de prijs van de cryptocurrency vandaag gestegen naar 57.352 euro. Zoals elk beursproduct, hangt de uitbreiding van cryptocurrency af van de marktvolatiliteit of het evenwicht tussen vraag en aanbod.

Het goed nastreven van deze groei is echter onlosmakelijk verbonden met het behouden van de populariteit van de cryptocurrency. In feite is het de vraag van gebruikers waardoor Bitcoin in waarde kan stijgen, wat de aandelenmarkt beïnvloedt. Naast de slechte reputatie van cryptocurrencies, is het hun vermogen om toekomstige uitdagingen aan te gaan waardoor ze blijvend succes zullen hebben. In vergelijking met goud is Bitcoin er al in geslaagd om als een veilige haven te worden beschouwd, wat een geweldige kans is om voort te bouwen op zijn sterke punten.

Investeren in cryptocurrencies: wat zeggen de Fransen? Litebit, 8 november 2021.

Franse groeiende populariteit

FIFG maakte in 2021 een opvallende opmerking: de Fransen zijn vooral op de hoogte van cryptocurrency, maar weinigen wagen de sprong. De cijfers spreken voor zich: 83% van de Fransen kent Bitcoin, 14% is van plan te investeren en slechts 3% van de respondenten heeft daadwerkelijk het initiatief genomen. Deze slechte populariteit is een goed voorbeeld van de onwetendheid of angst die cryptocurrency weerstaat. Deze plaatsing wordt als lucratief beschouwd, maar heeft een diepgewortelde reputatie voor illegale activiteiten op het dark web.

Deze misvatting vervaagt steeds meer tot een echte investeringsmogelijkheid. 51% van de Fransen is het met dit idee eens. Er is ook een generatiekloof, aangezien jongeren de neiging hebben om meer in cryptocurrency te investeren dan ouderen. Het moet gezegd dat de verleiding van Bitcoin tot winst bijdraagt ​​aan de wens om een ​​bijzonder vruchtbare virtuele valuta te worden. Maar het is het risico van financieel verlies dat voorkomt dat cryptocurrency alleen volgers heeft. Met de prijs die sterk reageert op de markt en volatiele investeringen, kan beleggen in cryptocurrencies een uitdaging zijn. Maar in Frankrijk en elders bewijzen de resultaten dat het risico het waard is.

Met Litebit is het tot 30 november 2021 mogelijk om te profiteren van een tegoed van €20 na registratie en accountverificatie.

Leave a Comment