De regering van Canada investeert meer dan $ 1 miljoen om snel internet te leveren aan 1.162 huizen in Manitoba

Inwoners van plattelandsgemeenschappen in Manitoba Ze zullen een betere verbinding kunnen bereiken

Ottawa, ONEn 13 mei 2022 /CNW/ — De COVID-19-pandemie heeft de manier waarop we leven, werken, leren en zakendoen veranderd. Meer dan ooit hebben Canadezen in het hele land betrouwbaar, snel internet nodig om toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan diensten, ondersteuning en mogelijkheden. tegenover de deel van Global Broadband Rapid Response Fund (FLBU), overheid Canada Onderneem onmiddellijk actie om inwoners van landelijke en afgelegen gemeenschappen te verbinden met snel internet.

Vandaag een Zuidelijk Winnipeg-lid, Terry Dugwidkondigde namens The Honourable Judy Hutchings, minister van Economische Ontwikkeling op het platteland, $ 1.045.800 aan financiering aan om tot 1.162 plattelandsfamilies in staat te stellen Saint LaurentEn Twin Lakes-strandEn Laurentia-strand En Eiken Punttot Manitobaom toegang te krijgen tot snelle internetdiensten Ingediend door Starlink.

Met deze financiering kan de landelijke gemeente Saint Laurent Om gezinnen in deze vier gemeenschappen de initiële kosten van aansluiting op het Starlink-satellietnetwerk te vergoeden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Rif Saint Laurent.

De aankondiging van vandaag bouwt voort op de vooruitgang die de regering al heeft geboekt Canada om tegen 2026 98% van de Canadezen te verbinden met snel internet. Aangezien we allemaal werken aan herstel na de pandemie, heeft de regering van Canada Blijf investeren in infrastructuur om levendigere, concurrerendere en veerkrachtigere gemeenschappen in het hele land voor iedereen op te bouwen.

citaten

“Deze investering zal betrouwbare toegang tot snel internet bieden aan maximaal 1.162 plattelandsgezinnen in Saint Laurent en omliggende gebieden. Het zal ook banen creëren, de toegang tot gezondheidszorg en online onderwijs verbeteren en mensen helpen met elkaar in contact te komen. Sinds 2015 heeft de overheid Canada Het heeft $ 7,2 miljard toegezegd om landelijke Canadezen te verbinden met sneller, beter internet. We zullen deze investeringen blijven doen in landelijke en afgelegen gemeenschappen, zodat alle Canadezen toegang hebben tot snel internet. »
– Minister van Plattelands Economische Ontwikkeling de heer Judy Hutchings

“Dit project zal het verstrekken van snelle, betrouwbare en betaalbare toegang tot internet in de landelijke gebieden van de gemeente Saint Laurent aanzienlijk vergemakkelijken. De verkregen financiering zal de economische ontwikkeling van onze gemeenschappen stimuleren en groei bevorderen door bedrijven aan te trekken en jongeren aan te moedigen en studenten om in het gebied te blijven. Tot nu toe zijn de diensten geweest. Internet is onvoldoende of zelfs niet aanwezig. Voor onze samenleving is dit een enorme verbetering. “
– hoofdinspecteur van de landelijke gemeente Saint Laurent, Sheryl Smith

“Internettoegang is een noodzaak. Mensen die op het platteland en in inheemse gemeenschappen leven in ManitobaZonder toegang tot snel internet worden ze achtergelaten. De pandemie heeft de manier waarop we online leven, werken, leren en zakendoen fundamenteel veranderd. Door vandaag te investeren, zorgt onze overheid ervoor dat meer Métis deelnemen aan Manitoba Ze krijgen toegang tot snel internet, wat de lokale gemeenschappen ten goede zal komen. »
Minister van Noordelijke Zaken, Minister Verantwoordelijk voor Economische Ontwikkeling Canada Al Barari, minister verantwoordelijk voor de Canadian Northern Economic Development Agency, en parlementslid voor Sint BonifatiusHeilige Vitaleervolle Daniel Vandal

“De aankondiging van vandaag is goed nieuws voor inwoners van Saint Laurent. Snelle internettoegang is een essentiële dienst waarvan het belang is vergroot door de pandemie. Onze regering begrijpt de noodzaak om Canadezen met elkaar in contact te brengen, vooral degenen die in landelijke en afgelegen gebieden wonen, en we zullen dergelijke investeringen blijven doen om Manitoba door de hele provincie te verbinden.” »
Parlementslid voor Zuid-Winnipeg en staatssecretaris van de minister van Milieu en Klimaatverandering, Terry Dugwid

“We weten dat toegang tot snel internet een prioriteit is voor Canadezen in landelijke en afgelegen gebieden, en we maken gebruik van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft. Snel internet is niet alleen handig, het is ook een bron van .”
Parlementslid voor Noord-Winnipeg, Kevin Lamoreaux

“Deze investering is een manier om de digitale kloof te overbruggen en geeft inwoners van Saint Laurent de mogelijkheid om te profiteren van online diensten, waaronder werken op afstand, virtuele gezondheidszorg, e-onderwijs en duizend andere activiteiten. De aankondiging van vandaag is een andere manier voor onze regering om de inwoners van het platteland van Manitoba en Métis te steunen bij een boycot.”
– Ondeugd Winnipeg– Centraal Zuid, gewaardeerd Jim Carr

snelle feiten

  • De Canadian Connectivity Strategy heeft tot doel alle Canadezen toegang te geven tot internetsnelheden van ten minste 50 megabits per seconde (Mbps) voor download en ten minste 10 megabits per seconde voor upload.
  • Het Global Broadband Fund (UBF) van de regering van Canada Het heeft een budget van 2,75 miljard dollar. Dit fonds is bedoeld om 98% van de Canadezen te helpen verbinding te maken met snel internet door: 2026 en 100% van de bevolking in 2030.
  • Tot nu toe zijn 180 projecten aangekondigd onder deel van De snelle reactie van FLBU om meer dan 92.000 huishoudens op het platteland en afgelegen gemeenschappen te verbinden met snel internet Canada.
  • FLBU maakt deel uit van een reeks federale investeringen om de toegang tot snel internet te verbeteren. Zie Hogesnelheidsinternettoegang over de hele wereld voor meer informatie Canada.
  • Sinds 2015 heeft de overheid Canada Er zijn projecten gefinancierd om snel internet naar meer dan 1,2 miljoen huizen in landelijke en afgelegen gemeenschappen te brengen Canada.

Gerelateerde Links

blijf volgen

Volg innovatie, wetenschap en economische ontwikkeling Canada op sociale media.
Twitter: ISED_CA; Facebook: Canadese innovatie; Instagram: @innovationcdn; en gelinkt

BRON INNOVATIE, WETENSCHAP EN ECONOMISCHE ONTWIKKELING Canada

Voor meer informatie: Luka Vujic, Persvoorlichter, Kabinet van de Minister voor Plattelands Economische Ontwikkeling, 343-571-9582, [email protected]; Mediarelaties, innovatie, wetenschap en economische ontwikkeling Canada, [email protected]

Leave a Comment