Hoe werd Fashion Nova het favoriete merk van internet? – Yubigic

Nova-modeHet werd opgericht in 2006 en vertrouwde op internet om een ​​begrip te worden. Het profiel van het merk heeft 20,8 miljoen volgers op Instagram en bereikt miljoenen meer via zijn netwerk van meer dan 4.000 influencers. in 2017, Nova-mode Versla de luxe merken Chanel En Dior Om het vierde meest gezochte modemerk te worden in de Google. volgend jaar, Nova-mode Het stond bovenaan de lijst. Door een symbiotische relatie te leggen tussen toegankelijkheid en invloed, Nova-mode Het is het favoriete merk van internetgebruikers geworden.

Productie- en verkooptactieken Nova-mode Het bedrijf een van de meest toegankelijke dameskledingmerken in de branche maken. Een efficiënt bedrijfsmodel en snelle productiemogelijkheden zorgen ervoor dat Fashion Nova kan gedijen en groeien.

In een interview met WWDoprichter en directeur Richard Sajian Hij legde uit dat het ontwerp- en inkoopteam met meer dan 1.000 fabrikanten aan de producten werkt. Partnerschappen met fabrikanten in Los Angeles zijn essentieel uitgezakt Om aan de groeiende vraag te voldoen, kunnen monsters binnen 24 uur na het conceptontwerp worden gemaakt.

Modellen kunnen binnen 48 uur klaar zijn om kleding te dragen voor online promotie. Een ontwikkelingsperiode van twee weken is essentieel om innovatief en concurrerend te blijven in een onbeperkte wereldwijde digitale markt.

Richard Sajian Hij gebruikt vakkundig SEO-tactieken om interesse te wekken in specifieke merkartikelen. Het product kiest voor nieuwkomers gemakkelijk te zoeken namen in plaats van complexe patroonnummers. Fashion Nova gebruikt ook een tool om klanten op de hoogte te stellen wanneer een artikel weer op voorraad is en accepteert ook traditionele betaalmethoden PayPal En AmazonBetalen. De kleding is duidelijk goed bereikbaar. De producten zijn betaalbaar omdat ze meestal minder dan $ 50 kosten voordat de uitverkoop- of kortingscode wordt toegepast.

Het merk wordt wereldwijd verzonden en biedt 2-daagse verzending voor alle bestellingen in de VS. Deze toewijding aan snelheid gaat zelfs nog verder voor klanten in de omgeving van Los Angeles. Als een bestelling voor 13.00 uur wordt geplaatst, ontvangen kopers die binnen een straal van 40 mijl van Los Angeles wonen hun bestellingen via postgenoten dezelfde dag.

Het effect van verdiende mediawaarde

Duidelijk de waarde van sociale media Nova-mode In het hart van de meerderheid van het internet hebben ze. Hoewel de meeste influencers gratis kleding blijven ontvangen in ruil voor merkpromotie, zijn enkele van de meest populaire verwijderingsaanbiedingen afkomstig van bekende beroemdheden. Bijvoorbeeld een functie van Kylie Jenner kan genereren, afhankelijk van Richard Sajianheeft meer dan $ 50.000 USD verkocht voor Nova-mode. Cardi B Het blijft ook een grote impact hebben op de inkomsten van Fashion Nova. Binnen twee jaar creëerde ze twee van haar eigen collecties voor het merk. De eerste batch bevatte 82 modellen die binnen enkele minuten uitverkocht waren, en de tweede batch was gevuld met vijf keer zoveel producten om aan de verwachte hype te voldoen.

Volgens Influencer DB, een influencer-marketingplatform, was Fashion Nova het best presterende Instagram-merk op basis van verdiende mediawaarde (VMA) in de eerste vijf maanden van 2018. Hmm VMA Ongeveer $ 125 miljoen meet het kostenequivalent van wat het merk is. Betaal in traditionele advertenties om hetzelfde advertentieniveau te genereren.

De schaal wordt gegenereerd door alle vermeldingen, likes en opmerkingen van de fanbase van het merk te tellen. Nova-mode Het heeft zijn concurrenten grotendeels gedomineerd, waaronder traditionele merken zoals Zara en H&M. Door de aard van deze verhouding uit te leggen (600.000 berichten op Instagram analyseren) betekent echt Nova-modeBlijkbaar heeft Fashion Nova zijn concurrentie voorbijgestreefd in online nieuwsrapportage op een van ‘s werelds toonaangevende sociale-mediaplatforms.

Leave a Comment