Begrijp een masker in slechts 3 minuten!

in tegenstelling tot Mijnbouw Van de cryptocurrencies die grote investeringen in apparatuur en aanzienlijke technische kennis vereisen, masker Het is een mechanisme waarmee u passief inkomen kunt genereren door alleen cryptocurrencies in de portemonnee te houden. Uitleg.

Wat is staken?

Heel eenvoudig betekent dit concept ‘stapelen’ of ‘cachen’. De houder van de cryptocurrency neemt deel aan transactieverificaties binnen een netwerk van blockchain. Om dit te doen, zal de belegger een bepaald aantal van zijn cryptocurrencies blokkeren. In ruil daarvoor ontvangt hij een beloning in de vorm van een percentage van het rendement.

Hoe werkt staken?

Eerst moet je de cryptocurrency selecteren waaraan je wilt deelnemen. als gevolg van, Het is noodzakelijk om de voorwaarden voor deze opslag te bestuderenEn potentieel rendementEn Uitbetaling van beloning als zodanig De duur van de bevriezing van tegoeden.

Dit proces moet via het uitwisselingsplatform gebeuren, d.w.z. “ aandelenbeurs of een cryptocurrency-opslagserviceprovider. Elk kan verschillende of aanvullende diensten aanbieden.

Illustratie van het uitzetgedeelte van het Binance-handelsplatform

Zoals hierboven uitgelegd, kan een belegger ervoor kiezen om deel te nemen aan BNB (de cryptocurrency van Binance) voor een periode van eenentwintig dagen met een geschat rendement van 52,34%. Het vereist slechts 0,001 BNB minimum om te beginnen met wedden.

Wat de cryptocurrency ook is, cryptocurrency moet een belegger van tevoren heel voorzichtig zijn bij het kiezen van zijn platform om zijn digitale activa te delen. In feite verschijnen veel oplichting regelmatig en met veelbelovende resultaten.


Wat gebruik je?

Voor sommige beleggers is staking de perfecte oplossing voor het genereren van passief inkomen op dezelfde manier als rente die wordt verdiend op fondsen die op een bankrekening staan.

Cryptocurrencies zijn nog steeds een zeer risicovolle activaklasse die wacht om gereguleerd te worden. Hij ging, Staking biedt de mogelijkheid om haar activa te diversifiëren door op korte/middellange termijn winstgevendheid na te streven Op veel cryptocurrencies zoals Neo, Tezos, BNB, Cake, Zil…

Om de belegger te helpen zijn er internetsites die verschillende gegevens verstrekken. Hiermee kunt u stakingspercentages, verwachte winstgevendheid of zelfs samengestelde rente van projecten vergelijken.

Lees ook Begrijp Central Exchanges (CEX) in slechts 3 minuten!

Uitzetten: voor- en nadelen

Staking is een van de belangrijkste tools voor een cryptocurrency-investeerder. Als dit mechanisme veel voordelen biedt, is het inderdaad noodzakelijk om de risico’s te kennen die inherent zijn aan het gebruik ervan.

  • De aangeboden rendementen kunnen zeer groot zijn en niet in verhouding staan ​​tot traditionele financiële investeringen (gestructureerde spaarrekening, levensverzekering, duurzame intensivering van de gewasproductie, enz.).
  • Aangezien deze rendementen niet gecorreleerd zijn met het monetaire beleid, kunnen ze zelfs in perioden van lage rente hoog blijven.
  • Staking vereist geen speciale IT-middelen of technische kennis.

Naast de nadelen vinden we vooral:

  • De tegenpartij om het geld te blokkeren. In tijden van extreme volatiliteit op de cryptocurrency-markt is het moeilijk om je gestapelde munten in te wisselen zonder hoge kosten of zonder een bepaalde wachttijd. Aan de andere kant, als de cryptocurrency daalt, kunnen de aangeboden beloningen snel irrelevant worden.
  • Er kan een minimale storting zijn en de verbodsperiode kan ook maanden of zelfs jaren duren.
  • Winsten uit staking worden belast als vermogenswinst en daarom onderworpen aan inkomstenbelasting.

Conclusie :

Cryptocurrency staking is een bestand Eenvoudige en veilige manier om verschillende cryptocurrencies in handen van de belegger te maken. Dit mechanisme kan een duurzamer bedrijf aanvullen of het kan eenvoudigweg een oplossing voor wedden op lange termijn zijn door regelmatig interesse te wekken.

Tegenwoordig bieden steeds meer gereguleerde platforms en standaarden stakingsdiensten aan. Inzetopties blijven zich vermenigvuldigen en Door in te zetten op staking draagt ​​de belegger bij aan de ontwikkeling van het cryptocurrency-ecosysteem.

💎 Vind de beste edelstenen met onze gratis gids!

Leer hoe u cryptocurrencies analyseert als een professional, door rode vlaggen en oplichting te vermijden, om uw avontuur in de cryptocurrency-wereld te beginnen of voort te zetten.

Leave a Comment