Bitcoin-waarderingspatronen verkennen – Bitcoin Magazine: Bitcoin-nieuws, artikelen, grafieken en gidsen

Noot van de redactie: dit artikel is het derde in een driedelige serie. Platte tekst vertegenwoordigt het handschrift van Greg Voss, terwijl de cursieve versie het handschrift van Jason Sanson vertegenwoordigt.

In de eerste en tweede afleveringen van deze serie hebben we veel van de basisconcepten besproken die nodig zijn om kredietmarkten te begrijpen, zowel in “normale” tijden als tijdens besmetting. Om deze serie te beëindigen, willen we enkele manieren onderzoeken waarop toegang tot Bitcoin-waardering kan worden verkregen. Dit zullen dynamische berekeningen zijn, weliswaar enigszins subjectief; Het zou echter ook een van de vele reacties zijn op de bewering die vaak wordt gedaan door niet-muntenmakers dat bitcoin geen intrinsieke waarde heeft.

Leave a Comment