Cryptoblok: het einde van de Avax-lawine?

Of de markt nu bullish of bearish is, de technologische ontwikkeling stopt nooit. Tools vermenigvuldigen zich, platforms worden beter. In de cryptocurrency-ruimte lijken veel blockchains erop uit te zijn een langetermijnevenwicht op te bouwen. Onder de laatste is het interessant om Avalanche te noemen, een netwerk van blockchain, waarvan de doelen meervoudig zijn: schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie. De oorspronkelijke cryptocurrency, AVAX, heeft meerdere toepassingen: wedden, bestuur en het gebruik van gedecentraliseerde financiën. Laten we in deze context naar de grafieken gaan om de technische analyse van het AVAX-token te verwerken.

Opmerking van de uitgever: Schriftelijke analyse voorafgaand aan de belangrijkste bearish beweging opgenomen in de nacht van 23 op 24 januari. Prijs van AVAX op het moment van schrijven: $ 67.

Deze AVAX-analyse wordt u aangeboden in samenwerking met: Valutahandel en zijn algoritmische handelsoplossing Eindelijk binnen het bereik van particulieren.

AVAX, een aanwinst in gemengde modus tegen Bitcoin

AVAX-prijs versus Bitcoin (1D)

Ik heb de juiste dagelijkse weegschaal gekozen omdat deze ons de belangrijkste informatie geeft om te onthouden over het AVAX/BTC-paar. Na er niet in te zijn geslaagd de weerstand op 17.040 satoshis in september 2021 (uiterst links op de grafiek) te doorbreken, presteerde de token ondermaats ten opzichte van Bitcoin. Er is echter een opleving naar nieuwe hoogten opgetreden. Hierdoor wist AVAX een nieuw hoogtepunt te bereiken op 25.908 satoshis.

Logischerwijs kan de rally niet eeuwig doorgaan, AVAX maakt deel uit van een nevenoperatie tegen Bitcoin. Het token beweegt momenteel tussen het weerstandsgebied (25000/25230 satoshis) en het ondersteuningsgebied (16500/17040 satoshis). De laatste zorgde voor een rally in de tweede helft van januari tegen bitcoin, waardoor de mogelijkheid ontstond dat AVAX terrein zou winnen.

Momenteel is het doel van AVAX eenvoudig: de weerstand doorbreken die zijn pad sinds 12 januari blokkeert. Het bevindt zich op 21912 Satoshi, en een slot daarboven geeft een belangrijk signaal: een nieuwe high tegen Bitcoin, wat wijst op een betere prestatie van AVAX. In deze context zal het nodig zijn om een ​​hoger dieptepunt te noteren dan het vorige. Maar in welke hoedanigheid? Blijf omhoog bewegen. Als alles goed gaat, ligt de weg open voor een terugkeer naar het verzet bij 25.000 satoshis. Pas echter op dat u de steun bij 18.428 satoshi’s niet verliest met een bearish uitbraak. Dit maakt het bullish scenario ongeldig met een terugkeer naar het belangrijkste ondersteuningsniveau.

Avax, de sterke positie ten opzichte van de dollar?

De prijs van de cryptocurrency AVAX ten opzichte van de dollar op een dagelijkse basis.
AVAX koers ten opzichte van de dollar (1D)

Na het noteren van een nieuwe high op $ 147 op 21 november, ging AVAX een sterke neerwaartse trend in met de hele markt. Toen hij $ 53 aanraakte, herstelde hij zich heel snel door interactie met de oude technische gebieden. Kijk bijvoorbeeld naar het laagste grijze gebied bij $ 61. Na in november als steunpunt te hebben gefungeerd, had dit gebied tijdens de daling in januari dezelfde functie. In feite passeerde slechts één kandelaar de steun voordat deze onmiddellijk opnieuw werd ingevoerd. Wat betekent het ? De koopkracht van AVAX.

Wat moeten we onthouden van de vele prijsschommelingen? Met welke doelen moet rekening worden gehouden? Zoals de zaken er nu voorstaan, is het belangrijkste niveau om te onthouden $ 95,9. Het heeft sinds 12 januari als weerstand gediend en AVAX blijft problemen tonen bij het maken van een bullish doorbraak. Door een slot boven dit niveau in te voeren, zal er een volledig nieuwe high zijn, wat een teken is van een nieuwe bullish impuls. Daarna wordt verwacht dat AVAX het gebied van $ 100 terugkrijgt. Het is een psychologisch gebied dat in het verleden als ondersteuning heeft gediend. Als dit gebied zich herstelt, zou een voortzetting volkomen logisch zijn: een terugkeer naar $ 114, de volgende weerstand.

In welk geval kan het bullish scenario van de komende weken worden ontkracht? Het is heel simpel. Voor een neerwaartse trend is het noodzakelijk dat de onderkant en de bovenkant lager zijn dan de vorige. In deze context zou een mislukking om boven $ 95,9 te breken, vergezeld van een slot onder $ 69,8, een signaal zijn voor een mogelijke bearish voortzetting. Logischerwijs zou het logisch zijn om terug te gaan naar $ 61. (Noot van de redactie: schriftelijke analyse voorafgaand aan de grote bearish beweging opgenomen in de nacht van 23 op 24 januari. AVAX-prijs op het moment van schrijven: $ 67.)

Hier is het einde van deze technische analyse van de AVAX-cryptocurrency. nietWe hebben te maken met relatief sterke activa in vergelijking met de markt als geheel. Tegen bitcoin wijst het eerste niveau dat wordt hervat op een outperformance van het AVAX-actief. We zullen dus een convergentie hebben met de opname van een nieuwe high boven $ 95,9. De mogelijkheid van een voortzetting van de stijging zal daarom groter zijn. Natuurlijk speelt er niets! Houd je ogen op de verschillende niveaus gericht, of het nu om ondersteuning of weerstand gaat. Het is noodzakelijk om verschillende scenario’s te hebben om op alle mogelijkheden voorbereid te zijn.

Kun jij elke keer een winnaar zijn? Of de bitcoin-prijs nu in goede vorm is, of door onrust gaat, valutahandel biedt u om uw kansen op succes te vergroten. In feite geeft valutahandel individuen toegang commercieel hulpmiddel 100% algoritme en mechanisme. Echt trendmechanisme Volg onze gelieerde link om deze tool te testen die is ontworpen om zich aan te passen aan marktomkeringen en om jezelf te positioneren op de meest dynamische crypto-activa van het moment.

Leave a Comment