Is de markt voor cryptocurrency dood? |

De afgelopen dagen waren misschien wel de moeilijkste voor cryptocurrencies sinds enkele maanden. We hebben gezien dat enkele van de meest prominente cryptocurrencies zorgwekkende dalingen lieten zien en deze trend heeft zich over de hele markt verspreid, waardoor beleggers ongetwijfeld in een zeer moeilijke positie zijn terechtgekomen.

Hoewel beleggers gewend zijn aan bepaalde schommelingen in de prijzen van cryptocurrency, is deze daling al geruime tijd niet meer gezien. Veel cryptocurrencies zijn gedaald tot historische dieptepunten sinds 2021 en 2022.

Bovendien was dit effect snel en wijdverbreid. Er ging heel weinig tijd voorbij en miljarden dollars werden van de markt weggevaagd. Volgens recente gegevens heeft bijna 40% van de bitcoin-eigenaren een aanzienlijk deel van hun investering verloren, waardoor ze weinig tools hebben en geen idee hebben wat ze moeten doen.

Het betekent ook dat meer dan een kwart van de wereldwijde markt voor cryptocurrency is verdampt, zoals gerapporteerd door CoinMarketCap. Een groot deel van dit fenomeen houdt verband met de verkoop van Terra, een cryptocurrency.”Vast“Gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar, die begon te handelen tegen minder dan één dollar, waardoor de markt als geheel werd gedestabiliseerd.

Sinds dit fenomeen zich heeft voorgedaan, hebben beleggers in de belangrijkste cryptocurrencies op de markt hun bezit verkocht, waardoor deze cryptocurrencies zijn gedaald tot niveaus die sinds 2020 niet meer zijn gezien. Dit heeft ertoe geleid dat analisten en marktexperts waarschuwen dat dit een indicatie kan zijn van hoe gevaarlijk gevaarlijk fenomeen zou kunnen zijn Investeer in cryptocurrency.

Is de markt voor cryptocurrency dood?

Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat cryptocurrencies niet echt zijn zoals we ze kennen of begrijpen. Veel mensen hebben deze activaklasse gebruikt als een kans om enorme winsten te maken, en anderen hebben geprobeerd zich tot cryptocurrencies te wenden om de inflatie te bestrijden, maar verschillende analisten zijn het hier niet mee eens.

Over dit onderwerp zei Ben McMillan, directeur van IDX Insights, dat men niet echt kan zeggen dat cryptocurrencies dood zijn, althans niet in de letterlijke zin. Voor hem is wat er nu gebeurt, dat er een algemeen besef is dat investeren in cryptocurrency niet zo’n goed idee is als veel mensen denken.

Dit komt omdat veel mensen cryptocurrencies hebben overwogen.”WAAR“Het type investering waarvan wij denken dat het dezelfde winstgevendheid, stabiliteit en vertrouwen zal hebben als een normale investering, maar de waarheid is dat dit niet het geval is. Op dit moment komt er een einde aan de fantasie van beleggen in cryptocurrencies en kan het beleggers bewuster gaan beleggen.

Dit betekent dat cryptocurrencies niet echt dood zijn, en ze zijn niet allemaal slecht. Wat er echt gebeurt, is dat beleggers zich meer bewust moeten zijn en in cryptocurrencies moeten investeren, rekening houdend met het feit dat het een zeer riskant bezit is. Hoewel het u uitstekende winsten kan opleveren met hoogtepunten zoals die aan het begin van 2021, kan het ook dergelijke dips ervaren die beleggers met enorme verliezen zullen achterlaten.

Het eerste is dat cryptocurrencies niet moeten worden beschouwd als een beleggingsactief vergelijkbaar met goud, maar als een zeer volatiel digitaal beleggingsobject dat bepaalde voordelen kan hebben, zoals handelsgemak, snelheid en natuurlijk rendement op de investering, maar niet meer dan dat .

Zullen de prijzen verder stijgen?

Het opwaartse potentieel voor Bitcoin en andere cryptocurrencies is er nog steeds. Als we kijken naar de prognose voor de komende vijf of tien jaar en nadenken over hoe deze zich in het verleden heeft ontwikkeld, is het heel moeilijk om niet op zijn minst een beetje optimistisch te zijn. Het is mogelijk dat wat we nu zien een zeer scherpe daling is, vergeleken met een rally op middellange termijn die de cryptocurrency naar nieuwe hoogtepunten zal brengen.

Nu is het erg moeilijk en praktisch onmogelijk om precies te voorspellen wat er met cryptocurrencies zal gebeuren in een dag, week, twee maanden of een jaar. Wat is er mogelijk om te investeren in herstel. In deze tijden van crisis besluiten veel beleggers om geld in cryptocurrencies te steken om te profiteren van lagere prijzen, wat ook een risico is, maar een methode die in het verleden veel werd gebruikt.

Voorlopig is de hoop dat de recessie niet verder zal reiken dan tot dusverre en dat er spoedig enige tekenen van herstel, zij het klein, zullen verschijnen.

een aanbod verbergen Inhoud

Leave a Comment