Square Enix heeft grote plannen voor 2022

In de technologiesector is het duidelijk dat 2022 zal worden gekenmerkt door de steeds toenemende evolutie van blockchain-technologie, NFT’s en de metaverse. Hoe dan ook, dit is wat Yosuke Matsuda, CEO van Square Enix, denkt: In een brief met de beste wensen onthult hij zijn plannen voor het nieuwe jaar, en het lijdt geen twijfel dat de drie bovengenoemde thema’s zullen worden gecombineerd tot bepaalde titels. uitgeverij. Ik weet niet zeker of de fans blij zullen zijn…

Prijs Blockchain en NFT’s

In feite prijst Matsuda’s bericht blockchain en NFT’s: De opkomst van NFT’s die gebruikmaken van blockchain-technologie heeft de liquiditeit van digitale activa aanzienlijk vergroot, waardoor een verscheidenheid aan van deze activa tegen hoge prijzen kan worden verhandeld en gesprekken over de hele wereld kunnen worden aangewakkerd. Ik zie 2021 niet alleen als “Metaverse: Jaar 1”, maar ook als “NFT’s: Jaar 1”, aangezien het het jaar is waarin NFT’s met veel enthousiasme werden verwelkomd door de gebruikersbasis in volle gang. “.

Zo verwacht de CEO van Square Enix dat transacties met digitale goederen zullen worden “ Bekend als transacties in fysieke goederen En bevestigt dat Vooruitgang in symbolische economieën versterken waarschijnlijk deze trend van diversificatie (Noot van de redactie: videogames) en is van mening dat Het concept van “spelen om te winnen”, dat zoveel enthousiasme opwekt, is daar een perfect voorbeeld van “.

in dezelfde categorie

8 miljoen nieuwe abonnees: goede groei voor Disney+ begin 2022

spellen ” decentralisatie » voor 2022

Yosuk Matsuda ging nog verder met zijn concrete aankondiging voor 2022:

“Of het nu is door plezier te hebben, geld te verdienen of bij te dragen, verschillende motieven zullen mensen ertoe aanzetten om games te spelen en met elkaar in contact te komen. Blockchain-gebaseerde tokens zullen dit mogelijk maken. Door levensvatbare token-economieën in onze games te integreren, zullen we groei stimuleren Game is zelfvoorzienend. Dit specifieke soort ecosysteem vormt de kern van wat ik “gedecentraliseerd gamen” noem, en ik hoop dat het in de toekomst een belangrijke trend in gaming zal worden. Als we naar “Games Central” verwijzen als een de manier waarop spelers en gameproviders zich inzetten voor games die als Eindproducten worden beschouwd, in tegenstelling tot decentrale games, zal het integreren van decentrale games in ons portfolio, evenals gecentraliseerde games, vanaf 2022 een belangrijk strategisch onderwerp voor ons zijn. en racistische technologieën om blockchain-games mogelijk te maken bestaan ​​al, en de maatschappelijke cultuur en acceptatie van activa is de afgelopen jaren versleuteld.We zullen de maatschappelijke veranderingen in deze ruimte nauwlettend in de gaten houden terwijl we luisteren naar de vele gebruikersgroepen die erin wonen , en je leeftijd Verbeter onze inspanningen om het bedrijf dienovereenkomstig te ontwikkelen, met het oog op de uitgifte van onze eigen tokens in de toekomst. “

De ambities van Square Enix zijn duidelijk: de uitgever wil NFT integreren in zijn games en zo gamers aanmoedigen om te investeren in hun creatie. Het zal dus in de voetsporen treden van Ubisoft, dat onlangs Quartz lanceerde, waardoor spelers NFT kunnen krijgen op basis van hun speelduur.

Twee apparaten die de blockchain gebruiken.

Spelers van videogames zijn steeds meer geïnteresseerd in blockchain-technologie. Fotografie: Morty Jameson/Unsplash

Is dit echt wat de fans willen?

Het is echter belangrijk om hier op te merken dat Matsuda duidelijk het pincet neemt door geen enkele game te noemen die door dit nieuws kan worden beïnvloed. Je hoeft alleen maar te kijken naar de enorme terughoudendheid die spelers hebben geuit met betrekking tot het Ubisoft-platform om te begrijpen waarom… Willen spelers deze technologieën echt in hun games zien landen, vooral in cultfranchises zoals Final Fantasy of Tomb Raider?

Zoals Forbes net zo goed opmerkte, lijkt er een echte kloof te zijn tussen ” Wat veel technische executives in een bubbel lijken te zitten terwijl ze blijven horen dat blockchain en NFT’s de volgende dingen zijn die hen rijker zullen maken, de realiteit op de grond dat spelers absoluut niets van dit alles in hun spel willen hebben , en ontwikkelaars die dat niet doen Dat ze deze elementen volledig in hun geweldige titels moeten opnemen “.

Deze trend is al begonnen en het lijkt erg moeilijk om te stoppen. De Electronic Arts-studio heeft bijvoorbeeld ook een grote interesse getoond in NFT’s en blockchain. Het belangrijkste is dat niet-aangeboren tokens door velen worden gezien als een eerste stap in de richting van het uitrollen van de metaverse, een concept dat de afgelopen maanden enorm aan kracht heeft gewonnen, aangezien alle grote namen in de industrie zich nu opmaken om het te lanceren.

Leave a Comment