Xbox Game Pass: nieuwe functies onthuld voor eind mei 2022, waaronder verschillende titels die worden toegevoegd zodra ze worden uitgebracht

Groot einde van de maand in zicht voor abonnees speelhal ! De service zal verschillende hits hosten, waaronder: Jurassic World Evolution 2 En landbouwsimulator 22maar vooral veel titels zodra ze officieel gelanceerd worden, zoals Gil Umurangi – Speciale editieEn Floppy NightsEn Hardspace: ShipbreakerEn Pac-Man Museum + ook al Elite Sniper 5.

We hebben ook recht op 10 nieuwe titels die compatibel zijn met Touch Controls via Xbox-cloudgamesmaar aan de andere kant waren er 7 titels gepland om te vertrekken XGP Op 31 mei ervan te heetEn Resident Evil 7: Biologisch gevaar En Knock-out Stad (wie wordt? Gratis om te spelenherinnert hij zich).

Vandaag beschikbaar

De titel die het genre nieuw leven inblies. Her Story is een bekroond puzzelspel gemaakt door Sam Barlow, auteur van Silent Hill: Shattered Memories en Telling Lies. In deze niet-lineaire fantasie ondervraagt ​​de politie zeven keer een vrouw. Blader door ons videoarchief met honderden verschillende clips om zijn verhaal te ontdekken.

 • Jurassic World Evolution 2 (cloud, console en pc)

Jurassic World Evolution 2 is het langverwachte vervolg op de baanbrekende managementgame Jurassic World Evolution, uitgegeven door Frontier in 2018. Deze game bevat een geheel nieuwe verhalende campagne ingesproken door spelers uit de Jurassic World-franchise, geheel nieuwe functies, vier spannende games modi en een uitgebreide lijst met schattige dinosaurussen, waaronder vliegende en zeedieren.

 • Little Witch in the Woods (preview) (console en pc) ID @ Xbox

Verkrijgbaar vanaf de Game Pass-release: Little Witch in the Woods vertelt het verhaal van een heksenleerling Ellie. Verken het mysterieuze bos, help de charmante bewoners en ervaar het dagelijkse leven van een kleine heks.

Bekijk de game waarmee het allemaal begon: Skate, beschikbaar in de cloud via EA Play! Achtervolgd door beveiliging, verblind de burgers, rijd met de pro’s, ontdek nieuwe skateshops en vind de beste plekken in een volledig interactieve stad!

 • Generatie Umurangi – Speciale editie (cloud, console, pc) ID @ Xbox

Verkrijgbaar bij release op Game Pass: het verhaal speelt zich af in Tauranga, Nieuw-Zeeland, waar een crisis dreigt uit te barsten. Rond de grote steden zijn muren opgetrokken en de Verenigde Naties zetten een leger met enorme robots in om de stad te verdedigen tegen een buitenaardse invasie. Als koerier van Tauranga Express reis je door Tauranga en leg je de realiteit van de wereld vast door de lenzen van je camera.

bijna

 • Farming Simulator 22 (Cloud, Console & PC) – 19 mei

Farming Simulator 22 brengt een groot aantal nieuwe functies en geeft je meer inhoud en vrijheid dan ooit tevoren, inclusief nieuwe ploegopties zoals mulchen en stenen plukken, een verbeterde bouwmodus die kassen en bijenkorven toevoegt, plus een nieuwe personagebouwer.

 • Vampire Survivors (PC) ID @ Xbox – 19 mei

Spring direct in de actie en versla duizenden nachtwezens om te overleven tot het ochtendgloren! De gotische en angstaanjagende wereld van Vampire Survivors zal nooit stoppen met het sturen van hordes monsters om je af te weren. Maak de juiste keuzes en maak goed gebruik van je vaardigheden en wapens om de weegschaal in jouw voordeel te laten doorslaan.

 • Floppy Knights (Cloud, Console & PC) ID @ Xbox – 24 mei

Beschikbaar bij release in Game Pass: Meet the Floppy Knights: Tastbare druppels opgeroepen vanaf floppydisks! Tactieken versmelten met kaartspelmechanica als Phoebe en Carlton, een briljante jonge uitvinder en haar robotarm die ook haar beste vriend is, het tegen elkaar opnemen in turn-based gevechten. Selecteer je ridders, verfijn je team en implementeer je strategie om de overwinning te behalen!

 • Hardspace: Shipbreaker (PC) ID @ Xbox – 24 mei

Beschikbaar zodra het is uitgebracht op PC Game Pass: gebruik je laserzaag om door ruimteschipwrakken te hakken en waardevolle items te herstellen. Wees voorzichtig waar u deze tools aanwijst! U loopt risico op ontploffing, ontbranding, elektrocutie en straling. Uw leven wordt aangedreven door onze EverWork-technologie, maar niet door onze inkomsten. Upgrade uw apparatuur, probeer meer winstgevende contracten en betaal uw kredietschuld van 1 miljard aan LYNX Corp!

 • Sniper Elite 5 (console en pc) ID @ Xbox – 26 mei

Verkrijgbaar bij release op Game Pass: het nieuwste deel in de bekroonde franchise biedt unieke schietmechanismen, tactische gevechten voor derden en een Kill Cam. Ervaar de meest meeslepende kaarten in de serie met een verbeterd verkenningssysteem en navigeer door een schat aan levensechte locaties die zijn geript met ongelooflijke aandacht voor detail.

 • Cricket 22 (pc) ID @ Xbox – 27 mei

Cricket 22 presenteert de sterkste en meest uitgebreide cricketliefhebbers ooit. Geniet van de volledig gelicentieerde Ashes-competitie – het hoogtepunt van de langlopende rivaliteit tussen Australië en Engeland. Neem daarnaast deel aan de Big Bash T20-competitie in Australië, de zeer innovatieve The Hundred-competitie in Engeland, de CPL Tropical Party in het Caribisch gebied en betreed het internationale slagveld met gelicentieerde teams uit Australië, Engeland, West-Indië, Nieuw-Zeeland en Ierland.

 • Pac-Man + Museum (cloud, console en pc) – 27 mei

Beschikbaar zodra het is uitgebracht op Game Pass: Pac-Man Museum + biedt 14 legendarische games uit de serie! Je zult kunnen genieten van klassieke arcade-spellen en van de gekste variaties die de saga in meer dan 40 jaar geschiedenis heeft gekend! Bevat online klassementen en de mogelijkheid om je speelhal aan te passen! Ultimate-leden kunnen direct vanuit de game in de cloud spelen en genieten van de aanraakbediening, zonder dat ze een console nodig hebben!

Bijwerken

 • Geaard: Bugs Strike Back-update – beschikbaar

Ik ben al een tijdje in de tuin en de beestjes zijn neergestreken! Bereid je voor om je basissen op nieuwe manieren te verdedigen, ontdek nieuwe upgrades voor bepantsering, ambachtelijke items, nieuwe vallen en dierensystemen, en meer terwijl de insecten reageren! Zie ons artikel voor meer informatie.

11 nieuwe games die compatibel zijn met aanraakbediening

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen nu nog 12 games spelen met aanraakbediening! Speel op de Xbox-app op Windows-pc, Xbox Game Pass mobiele app op Android, of van xbox.com/play op je Windows-pc of Apple-telefoons en -tablets, geen console vereist. Hier is een lijst met nieuwe titels met aanraakbediening:

 • blauw dagboek ;
 • variantie ;
 • Danganronpa 2: Vaarwel Despair Jubileumeditie ;
 • Ioden’s geschiedenis: Rise ;
 • Ver weg: veranderend tij ;
 • Kentucky Road Zero ;
 • Lot rivier ;
 • moordend paradijs ;
 • De besmette beker: verovering ;
 • Stadsgezicht ;
 • Gezicht.

Ze verlaten ons op 31 mei

De volgende games komen binnenkort uit de Game Pass-bibliotheek, duik er zeker weer in om af te maken waar je aan begonnen bent of om de ontbrekende prestaties te behalen voordat ze weg zijn. Zoals altijd, vergeet niet om de ledenkorting te gebruiken om tot 20% te besparen op de aankoop van deze titels en ze in je collectie te houden.

 • EA Sports NHL 20 (Besturingseenheid)
 • landbouwsimulator 19 (cloud, console en pc)
 • Knock-out Stad (Console en pc) EA Play
 • Resident Evil 7: Biologisch gevaar (cloud, console en pc)
 • Spellforce 3: Zielen oogsten (CP)
 • Mind Control Superhot verwijderen (cloud, console en pc)
 • ja uw zegen (cloud, console en pc)

Leave a Comment