Divi-portemonnee stelt gebruikers in staat hun privésleutels te behouden

Divi Labs, een gedecentraliseerd betalingssysteembedrijf en ontwikkelaar van Divi Wallet, een niet-bewarende portemonnee, heeft vandaag een reeks nieuwe functies gelanceerd waarmee consumenten hun digitale activa kunnen beheren en bezitten.

Ontworpen om de kloof tussen de werelden van Trad-Fi naadloos te overbruggen (conventionele financiering) en DeFi (gedecentraliseerde financiën) , Bijwerken davi portemonnee Hiermee kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen en deze converteren tussen meer dan 270 tokens en valuta’s. Binnenkort is het ook mogelijk om NFT’s te houden, allemaal direct in Zak portemonnee Mobiele afdeling gebruikers van dit Zak portemonnee U kunt BTC, LTC, ETH, USDT en USDC kopen met een creditcard of bankpas of door een bankoverschrijving te doen.

Als we transactieprijzen vergelijken, Davy Momenteel competitiever dan Simplex, Transak en Moonpay. Elektronische overschrijvingen en betalingen door ACH zijn identiek aan die van de wedstrijd.

Davy Labs Focus op gebruiksgemak en toegankelijkheid, en met de nieuwe functies kan iedereen probleemloos genieten van de voordelen van gedecentraliseerde financiering. In tegenstelling tot velen gouverneur Davy Makkelijk te gebruiken, terwijl gebruikers volledige controle hebben over hun privésleutels en dus hun geld.

davi portemonnee

Als we willen dat het grote publiek zich bij ons aansluit, is het noodzakelijk om toetredingsdrempels weg te nemen en zoveel mogelijk wrijving tussen de oude en nieuwe wereld van geld weg te nemen. ‘, aangekondigd Nick SabonaroCEO van Divi Labs. ” Onze oplossing combineert het beste van twee werelden. Krijg gebruikerservaring en fintech-compliance met behoud van toegang tot uw privésleutels “.

Om gebruikers de grootst mogelijke flexibiliteit te bieden heeft Divi verschillende mogelijkheden geïmplementeerd: overboekingen binnen of tussen Divi wallets, van een Divi wallet naar een externe wallet, van een externe wallet naar een Divi wallet en tussen twee externe wallets.

Ook hoeven gebruikers hun cryptocurrency niet te converteren voordat ze de overdracht uitvoeren, wat de gaskosten die nodig zijn om bijvoorbeeld activa van de ene portemonnee naar de andere te verplaatsen aanzienlijk vermindert.

Alle stukjes zijn nu op hun plaats om de encryptie zo toegankelijk en bruikbaar mogelijk te maken. Maar het is veel meer dan dat. Het is de bekroning van jarenlang hard werken, coördinatie, doorzettingsvermogen en consistentie door het team en legt de infrastructuur die nodig is voor snelle groei.”zei Sabonaro.

Gebruikers kunnen binnenkort hun NFT-bestanden binnen bereik houden Zak portemonnee Divi, maar het team werkt ook aan een reeks DeFi-functies waarmee ze kunnen deelnemen zwembaden op gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap en op gedecentraliseerd bestuur.

Divi zal samen met zijn LaLiga-partner de nieuwe portemonnee-functies lanceren tijdens een live presentatie tijdens de rust van de historische wedstrijd FC Barcelona vs Team A-League in Sydney Accor-stadion, in Australië. Het is de eerste keer dat de Spaanse voetbalgiganten in Australië spelen en om het evenement te vieren, heeft Davy een aantal verrassingen gepland voor het publiek, dat naar verwachting 80.000 mensen zal bereiken.

Over Davy Labs

Divi Labs heeft als doel het leven van mensen te verbeteren door het gebruik van cryptocurrencies te vergemakkelijken en de acceptatie ervan door het grote publiek te versnellen. Door belemmeringen voor toegang en innovatie weg te nemen en oplossingen te bieden voor de ontwikkelde en zich ontwikkelende wereld, houdt Divi zich bezig met de crypto-economie om mensen in staat te stellen financiële vrijheid en inclusie te bereiken. Je kunt de aankondigingen van het Divi-team volgen op Twitter.

Ga voor meer informatie naar https://divilabs.io of diviproject.

bron bitcoinist.com

davi portemonnee

Download Divi Wallet in de App Store of op Android.

Ontvang een samenvatting van het nieuws in de cryptocurrency-wereld door u te abonneren op onze nieuwe dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief, zodat u niets van de essentiële zaken van Cointribune hoeft te missen!

gebruikersfoto

Mary Patchuk

Subprime-hypotheken, financiële crises, hyperinflatie, belastingparadijzen … Bitcoin is ontworpen om de transparantie te vergroten en misschien uiteindelijk de situatie te veranderen. Ik probeer deze nieuwe omgeving te begrijpen en probeer het zelf uit te leggen. De weg is ongetwijfeld lang, maar het is het waard.

Leave a Comment