TOKEN2049 Singapore, het grootste Web3-evenement van Azië, heeft titelsponsors aangekondigd

TOKEN2049, Azië’s toonaangevende cryptoconferentie, heeft sponsors aangekondigd voor twee spraakmakende titels als onderdeel van zijn langverwachte debuut in Singapore. Deze editie, georganiseerd op 28 en 29 september 2022, markeert de eerste fysieke aanwezigheid van TOKEN2049 in Singapore. Het zal samenvallen met de Singapore Formula One Grand Prix van 2022, voorafgaand aan het raceweekend.

Het belangrijkste evenement van de Asia Crypto Week, de conferentie zal naar verwachting meer dan 3.000 deelnemers verwelkomen die zijn verzameld om te leren van toonaangevende opinieleiders en innovators in de crypto-industrie, waaronder CEO’s en oprichters van enkele van de belangrijkste projecten over de hele wereld met betrekking tot crypto. Meer dan 130 sponsors en exposanten hebben hun deelname al bevestigd en de registraties nemen gestaag toe naarmate de verwachtingen voor het evenement dat gepland staat voor september groeien.

“TOKEN2049 helpt de knapste koppen in ons ecosysteem samen te brengen om mogelijkheden voor innovatie en samenwerking te verkennen. Als een van de leidende spelers die zich toeleggen op het ontketenen van het volledige potentieel van digitale activa, kijken we ernaar uit om de dialoog aan te gaan en deel te nemen aan deze bijeenkomst”, zei Cynthia Wu, medeoprichter van Matrixport.

Met het programma van dit jaar dat alles omvat, van institutionele investeringstrends tot de opkomst van de metaverse en Web3, spreekt de diversiteit van titelsponsors voor TOKEN2049 Singapore tot een bloeiend industrieel ecosysteem. Sponsors zijn onder meer Matrixport, een in Singapore gevestigde crypto-financiële diensten, digitale activa en eenhoornplatform; Crypto.com, de cryptocurrency exchange-app en wereldwijde partner van de Formule 1; Amber Group, de wereldleider in producten voor digitale activa en infrastructuur; De revolutionaire sociale valuta $WHALE wordt ondersteund door een van de grootste en rijkste NFT’s ter wereld; Het gedecentraliseerde, door de gemeenschap geleide financieringsplatform MantraDAO; en Project Galaxy Collaborative Framework voor Web3-certificering.

Om dit te vieren zegt Raphael Strauch, oprichter van TOKEN2049: “In de afgelopen paar maanden is het cryptocurrency-ecosysteem getuige geweest van een wervelwind van verandering en groei. Het is dus niet meer dan normaal dat we elkaar ontmoeten in Singapore – een van de innovatiehubs in de regio – om te vieren waar we zijn.”

Het evenement biedt een indrukwekkende line-up van sprekers, waaronder Dan Moorhead, CEO van Pantera Capital; Amin John Serer, CEO, Ava Labs; en Su Zhu, CEO en Chief Investment Officer van Three Arrows Capital. Extra titelsponsors op het evenement zijn onder meer het professionele crypto-infrastructuurbedrijf Fireblocks; Bitmex cryptocurrency en derivaten handelsplatform; De EOS Network Foundation die een gecoördineerde toekomst voor het EOS Network bouwt door middel van decentralisatie en gemeenschap; Het open source gedecentraliseerde platform Syscoin; Hextrust, de toonaangevende institutionele bewaarder van digitale activa in Azië; Trulioo, het wereldwijde online platform voor identiteitsverificatie; TRON blockchain-platform; en Trust EVM, de eerste virtuele Ethereum-machine op basis van het EOS-netwerk.

“Van onze groep titelsponsors tot ons panel van sprekers, we zijn verheugd om hernieuwde steun te zien van zoveel toonaangevende instanties. We kijken ernaar uit om te horen van enkele van de meest opwindende opkomende persoonlijkheden in dit ecosysteem. We hebben enorme interesse gezien van potentiële sprekers en sponsors, en zijn verheugd om te introduceren Iedereen heeft een uitzonderlijke conferentie-ervaring. Daarom zijn we bijzonder verheugd om een ​​prachtig slotfeest – CÉ LA VI Singapore – te organiseren op het dakterras van Marina Bay Sands, dat uitkijkt over de Formule 1 Grand Prix-circuit. Veel beroemde DJ’s uit Europa zullen speciaal komen voor de deelname aan dit evenement, “voegt de heer Strauch toe.

https://www.asia.token2049.com/

Finyear Your Journal is partner van dit evenement.

Over TOKEN2049:
TOKEN2049 is het eerste Web3-evenement dat jaarlijks wordt gehouden in Singapore en Londen, waar besluitvormers van het wereldwijde cryptocurrency-ecosysteem samenkomen om ideeën uit te wisselen, verbinding te maken en de toekomst van de industrie vorm te geven. TOKEN2049 is een wereldwijde ontmoetingsplaats voor ondernemers, instellingen, insiders, investeerders en iedereen die gepassioneerd is door de crypto- en blockchain-industrie.

Leave a Comment