Op weg naar het dagelijks gebruik van NFT’s? Alfa Romeo begint ophef te maken

pictogram gemak NFT’s zijn onderhevig aan veel kritiek. Als we roken daadwerkelijk laten zien over NFT-besmetting, moeten we het nut ervan nog bewijzen. Met het einde van derde partijen en toegang tot eigendommen en collecties, zullen NFT’s zeer nuttig blijken in uw dagelijks leven. “Innovatie: altijd gevaarlijk”, zei Gustave Flaubert, “een gevaarlijk ding is gevaarlijk.” Maar NFT’s zijn dat niet. Maar wat is het nut dan? En als we beginnen te begrijpen De impact van niet-vervangbare symbolen in het web 3.0 en metaverse evenals in videogamesHoe zal het ieders leven beïnvloeden? Vastgoed, groepen, auto’s recent Met Alfa Romeo zijn er al voorbeelden van praktische en nuttige toepassingen van NFT’s.

Immateriële materiële goederen in NFT

Sinds 15 december 2021 biedt het otis-platform zijn klanten Munt (Produceren op de blockchain) NFT’s. Deze NFT’s maken het mogelijk word de eigenaar Voor een zeer echt collectors item. Dit is volkomen veilig, aangezien alle NFT’s zijn beveiligd met SEC.

Het bedrijf zet het artikel te koop en verzekert het vervolgens. Vervolgens plaatst het het titelcontract online in de vorm van een NFT. Uiteraard staat het u vrij om uw eigendom te verhandelen op klassieke platforms zoals OpenSea en Looks Rare. dus jij Vrij van alle logistieke beperkingenZeg vaarwel tegen de vragen over het bewaren, beveiligen en overdragen van zeldzaamheden.

En als u uw eigendom wilt restaureren? Het bedrijf is van jou Stuur het en vernietig het token. In dezelfde lijn is Blockbar een startend aanbod om te investeren in flessen whisky via NFT-eigendomsbewijzen.

Platform om fysieke NFT’s te kopen

Vastgoed staat ook op het punt een paradigmaverschuiving te ondergaan. Een startend bedrijf is bijvoorbeeld veilingen gestart voor: Het huis verkopen als een niet-inwisselbare tokenDe toegangsprijs is $ 650.000. Bij deze gelegenheid schreven zich 1.500 mensen in voor de veiling.

Het bedrijf kondigt aan dat het heeft ontwikkeld Alle benodigde slimme contracten en het wettelijk wettelijk kader. Dit stelt hen vervolgens in staat om eventuele Amerikaanse bezittingen te markeren. Aandelen in NFT’s worden geslagen, waarna de tokenhouder het eigendom behoudt via het Amerikaanse equivalent van een LLC (Limited Liability Company).

Het doel van NFT’s zal dus zijn om de vastgoedsector af te stoffen, door het te maken Sneller, transparanter en dus toegankelijker.

>> Kom en zet je eerste stappen in de wereld van cryptocurrency op KuCoin (verwijzingslink) <

Dagelijkse NFT’s: snel, transparant en fraudebestendig

Het automerk Alfa Romeo van de Stellantis Group heeft de integratie van NFT’s in zijn volgende hybride auto aangekondigd. De De NFT die wordt gegenereerd, is het onderhoudsgegevenslogboekcertificaat. Het is duidelijk dat deze belangrijke informatie voor geen enkele koper wordt geregistreerd, tenzij de reparaties worden uitgevoerd door erkende reparateurs.

Er zijn steeds meer bruggen tussen de blockchain en de automotive wereld. zoals gewoonlijk een idee Integratie van NFT’s om markttransparantie te bereiken. Dit maakt het dus mogelijk om te scheiden van een potentiële vertrouwde derde partij, wat de stappen van marktspelers vergemakkelijkt.

NFT's in uw dagelijkse auto's.
Alfa Romeo kondigde op Facebook de integratie van de NFT in zijn nieuwe auto aan.

Nieuwe economische deal NFT’s

De opwaardering van onroerend goed en verzamelobjecten en de beschikbaarheid van koopwaar op erkende platforms verminderen obstakels voor nieuwe spelers. Omdat ze niet over de technische en financiële middelen beschikken, of niet weten hoe ze deze markten moeten penetreren, zullen ze er nu toegang toe hebben Gemakkelijk. NFT’s zorgen dan voor een betere homogeniteit van de markten omdat het aantal kopers en verkopers zal toenemen.

Door deze nieuwe homogeniteit kan het aanbod in theorie beter aansluiten op de vraag. Vanaf dat moment Volgens de klassieke theorie zal de markt efficiënter zijnHet zal leiden tot een betere verdeling van welvaart.

Met het voorbeeld hier zijn NFT’s geïntegreerd in de auto, waardoor informatieasymmetrieën worden gewist die negatieve gevolgen hebben voor markten: moreel risico en tegenovergestelde keuze.

Kortom, een omgekeerde controle is wanneer u een auto A koopt voor $ 1.500 in plaats van een auto voor $ 2.000. Maar auto A heeft gebreken en dat weet je niet. Zo is George Akerlof in zijn werk Citroenmarkt: kwaliteit, onzekerheid en marktmechanisme vanaf 1970En de leg uit Inconsistentie van informatie leidt tot het kiezen van de verkeerde auto’s Ten koste van goede auto’s. Uiteindelijk houdt de markt voor gebruikte auto’s alleen slechte auto’s over.

George Akerlof, bedenker van de omgekeerde selectietheorie
George Akerlof, bedenker van de omgekeerde selectietheorie

Met de opname van NFT’s in de verkochte artikelen, De markt zal dezelfde informatie voor iedereen beschikbaar stellen zonder tussenkomst van een derde partij. Vanaf dat moment zou het het einde zijn van de tegenovergestelde selectie.

Hier hebben we alleen een niet-uitputtende lijst van de eerste voorbeelden van NFT’s die in het echte leven worden gebruikt. Het is duidelijk dat deze voorbeelden zich zullen vermenigvuldigen. Maar één ding is zeker, en dat is dat cryptocurrencies veranderingen in ons dagelijks leven zullen brengen.

Blijf weg van de luchtspiegeling en pak het tastbare aan door uzelf te wijden aan uw cryptostrategie! Het Kucoin-platform is ideaal om je eerste stappen te zetten wachtend op jou (partnerlink).

Leave a Comment