Ankr: App Chains-as-a-Service maakt aangepaste blokketens voor DApps

Anker is een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van web3-infrastructuur. kondigt officieel de lancering aan van App Chains-as-a-Service, een suite van plug-and-play-tools waarmee DApp-ontwikkelaars aangepaste blockchains voor hun applicaties kunnen maken. Toepassingsthreads combineren het beste op het gebied van beveiliging, prestaties en maatwerk.

Met dit nieuwe aanbod wil Ankr zeer schaalbare, enterprise-class doorvoerblockchains bouwen om de continue en succesvolle ontwikkeling van Web3 DApps te vergemakkelijken. Applicatiethreads bieden startups bestaande Web3-, Web3-DApps- en Web2-projecten die zich bij Web3 voegen met alle tools die ze nodig hebben om een ​​aangepaste DApp-blockchain te bouwen.

Het is ons duidelijk dat applicatiethreads een van de toonaangevende oplossingen voor schaalbaarheid in de branche zullen worden. Daarom hebben we alle beste producten van Ankr verzameld om bedrijven te helpen ze snel, eenvoudig en veilig te bouwen met behulp van geavanceerde Ankr-technologie. zei Greg Jobman, marketingdirecteur van Anker.

Stel ontwikkelaars in staat om hun eigen block chains er bovenop te bouwen zakelijk kader Sidechains zoals Polygon Edge, Avalanche Subnets en BNB Chain’s BAS zullen helpen bij het oplossen van twee van de grootste uitdagingen die de acceptatie van Web3 vertragen: trage transacties en hoge gaskosten. Met een speciale blockchain voor elke DApp is er geen concurrentie voor opslag of computergebruik en kan de schaalbaarheid groeien.

Ontwikkelaars zijn vrij om programmeertalen, consensusmechanismen en zakelijk kader Ze willen het gebruiken terwijl ze de veiligheid en betrouwbaarheid van de hoofdketen erven.

Langerhans Biedt uitgebreide technische oplossingen en ondersteuning voor: bouw blokken Uit de reeks toepassingen:

  • Binaire checker + configuratiebestand (.toml) : aangepaste validatornetwerken instellen voor uw toepassingsketen
  • Gedistribueerd RPC-eindpunt laden : Beheer gedecentraliseerde en wereldwijd gedistribueerde knooppuntnetwerken voor optimale snelheid en betrouwbaarheid.
  • white label blokverkenner : Combineer App Chain met Ankr’s Block Explorer om blockchain-gegevens naadloos weer te geven aan gebruikers
  • kraan voor testnetcodes: Bouw aangepaste testnet-tokenoplossingen om uw DApp de middelen te geven om te testen voordat ze live gaan op het mainnet
  • Directe inzetondersteuning via UI : Door toegang te krijgen tot Ankr-staking, kunnen tokenhouders gemakkelijk sticker Met auditors via dashboards masker Gebaseerd op vloeistof bevriezen Aanpasbaar.
  • Anker Exchange-gereedheidsprogramma : bereid uw token voor op notering op grote beurzen met Ankr als uw gids door het technische due diligence-proces en de noodzakelijke infrastructuurvereisten waarmee de grote spelers rekening moeten houden.

App-threads bieden ontwikkelaars veel meer flexibiliteit dan het bouwen van DApps op bestaande blockchains met behulp van Slimme contracten. Bovendien kunnen App Chains meer transacties verwerken tegen lagere kosten dan slimme contracten op de Layer 1-blockchain die strijden om beperkte middelen.

over ontkennen

Ankr geeft vorm aan de toekomst van gedecentraliseerde infrastructuur, die meer dan 50 kanalen bedientbewijs van inzetMet een wereldwijd knooppuntdistributiesysteem en toonaangevende toolkit voor ontwikkelaars. Ankr verwerkt jaarlijks meer dan twee biljoen transacties op Web3 en is de geprefereerde RPC-partner voor 17 blockchains, waardoor het de dominante RPC-leider is.

Ontvang een samenvatting van het nieuws in de cryptocurrency-wereld door u te abonneren op onze nieuwe dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief, zodat u niets van de essentiële zaken van Cointribune hoeft te missen!

gebruikersfoto

Cointribune-redactie

Het redactieteam van Cointribune verenigt hun stemmen om zich uit te drukken over onderwerpen die specifiek zijn voor cryptocurrency, investeringen, de metaverse en NFT, terwijl ze ernaar streven uw vragen beter te beantwoorden.

Leave a Comment