Cryptocurrency-blokkering: staat BNB op het punt van een ongekende achteruitgang?

U bent waarschijnlijk bekend met BNB, de cryptocurrency die de aandacht trekt van zijn gebruikers Binance. In feite geeft het bezit van een BNB u toegang tot meerdere voordelen: lagere transactiekosten, betere commissies op verwijzingen, gebruik van alle kansen in de launchpad en launch pool en andere voordelen! U begrijpt dus dat de leider van uitwisselingsplatforms in het cryptocurrency-ecosysteem een ​​belangrijk voordeel kan bieden aan: BNB. Maar hoe zit het met de prijs van het actief vandaag? Om te bepalen welk pad het token de komende maanden zou kunnen inslaan, gaan we nu naar onze eigen grafieken.

Deze BNB-analyse wordt u aangeboden in samenwerking met Valutahandel en zijn algoritmische handelsoplossing Eindelijk binnen het bereik van particulieren.

BNB op zijn ultieme steun?

BNB-prijs ten opzichte van de dollar op maandschaal (miljoen)

Wat we op de maandelijkse schaal zien, is de explosie die plaatsvond in BNB Ervaren na bevrijding van maandelijkse weerstand tegen $ 32,9. Als we de stijging naar het hoogste punt, het hoogste punt ooit, nemen, is de prijs vermenigvuldigd met 21! Vervolgens heeft BNB een aantal maanden naast elkaar gestaan, met een dieptepunt van $ 211,7 en een cruciaal gebied (weergegeven in blauw) op $ 355 / $ 380. Wanneer de prijs boven deze zone ligt, is de kans op een terugkeer naar hogere niveaus groter. Integendeel, wanneer de prijs de spilzone verliest, moet een terugkeer op het laagste punt van de zijzone worden overwogen.

U kunt zien dat we momenteel terminalondersteuning hebben, aangezien de prijs terug is in mei 2021. Uiteraard a eind van de maandonder dit niveau, zal het een Sterk bearish signaal. De onmogelijkheid van kopers zal lijken om de prijs boven te houden $ 211,7. Maar wat zal er dan gebeuren in de context van het realiseren van een bearish afsluiting? Technisch gezien zou de prijs zijn beweging in februari 2021 moeten corrigeren, wat een buitensporige uitbreiding van de prijs naar boven was. Dus, op maandelijkse schaal, als er één niveau is om te overwegen, is het: Maandelijkse weerstand van 2019 tot eind 2020 die zich bevindt in $ 32,9.

In het kader van de continuïteit van het verkooppersoneel in de markten in het licht van de context Ongekende macro-economieEn versnellende inflatie en stijgende rente, niets is onmogelijk. Bij BNB klinkt dit voor sommigen misschien pessimistisch. Vanwege zijn leidende positie als uitwisselingsplatform, brandend mechanisme Kunnen we een extra daling van 84% zien om eindelijk een bod van 100 miljoen BNB te bereiken, plus alle faciliteiten die aan het token zijn gegeven?

Mogelijk herstel voordat het naar beneden gaat?

De prijs van de cryptocurrency BNB ten opzichte van de dollar op wekelijkse basis
BNB-prijs ten opzichte van de dollar op een wekelijkse (1W) schaal

je kan het zien, BNB Momenteel op hun maandelijkse ondersteuning. Bovendien werd de vorige close op wekelijkse basis binnen een paar dollar gehouden. Zou dit een teken kunnen zijn dat kopers terugkeren? Of een simpele valstrik voor de koper voordat hij terugkeert naar lagere prijsniveaus? In theorie kunnen we op korte termijn een BNB-bounce verwachten. Ten slotte is het koopvolume zeer laag gezien de huidige context van de financiële markten. Als we hieronder breken, kunnen we een middenniveau van $ 46 zien. Dit is een eerdere wekelijkse weerstand waar de prijs enkele weken onder stopte voordat hij hoger ging.

Omgekeerd kan een opleving van de prijs een potentiële kans zijn om short te verkopen (met interessant risicobeheer). De markt is bearish op maand- en weekschaal op BNB. Dus, tenzij er een nieuwe bestelling is, moet elke bounce worden gezien als een prijscorrectie voordat hij weer begint te dalen. In deze context lijkt het passend om rekening te houden met het niveau van $ 260 op BNB. Ondersteuning Voorheen kon dit niveau als weerstand fungeren als de prijs op korte termijn in een bullish bounce zou duiken. Een terugkeer naar $322 klinkt echter erg optimistisch. Naast het verhogen van 50% op activabevestigt de terugval dat de bearish uitbraak al in de maand mei heeft plaatsgevonden.

BNB voor $ 32,9? niet-absoluut scenario

De prijs van de cryptocurrency BNB ten opzichte van de dollar op een dagelijkse basis.
BNB-prijs ten opzichte van de dollar op dagelijkse schaal (1D)

met’dagelijkse schaal, kunnen we de scenario’s verbeteren en nieuwe gebieden identificeren waar de prijs zou kunnen reageren in geval van een grotere daling. Allereerst lijkt het mij passend om een ​​rebound-scenario te handhaven dat niet van grote omvang zal zijn. Dus, hoewel men in gedachten moet houden: $322Houd je ogen open voor $ 260. Op de grafiek ziet u het afwijzingsscenario in dit gebied voordat het naar beneden gaat. Het is echter heel goed mogelijk dat er bijna geen koopdruk is. Een doorbraak in het huidige gebied zou dus sneller kunnen komen dan verwacht en BNB naar niveaus brengen die sinds begin 2021 niet meer zijn gezien.

Waar we ook rekening mee moeten houden is dat naast het niveau op $ 32,90Er zijn twee dagdelen. eerste van USD 133,5 en een tweede voor $ 74,8. Tijdens een sterk herstel zijn dit de enige twee gebieden waar de prijs is geconsolideerd. Het wordt dus gecompliceerd door het bestaan ​​van andere technische gebieden. Het is belangrijk dat we begrijpen dat Technische analyse is geen exacte wetenschap en prijs is niet verplicht om terug te keren naar deze niveaus.

Mag BNB de lift naar beneden?

BNB Cryptocurrency Dollar-prijs op dagelijkse schaal met behulp van visueel volumebereikprofiel
BNB-prijs ten opzichte van de dollar op dagelijkse schaal met behulp van VPVR (1D)

Ik gebruik zelden indicatoren om activa te analyseren en beslissingen te nemen. echter, de Volume-indicatoren Zeer interessant en biedt een meer gedetailleerde benadering van prijsbewegingen. In dit geval kunt u het gebruik van een bestand zien VPVR (Visual Range Volume Profile). Deze indicator geeft de op BNB verhandelde volumes weer voor elk prijsniveau dat in de grafiek wordt weergegeven. Daarom kunt u er zelf achter komen dat sommige regio’s meer handelsvolume hebben dan andere.

wat betekent dat ? De niveaus waarop BNB al enkele maanden handelt, hebben ervoor gezorgd dat het actief echte technische zones heeft opgebouwd waar kopers en verkopers zich bevinden. De bullish explosie zorgde echter voor een belangrijk prijsgebied voor het activum met zeer lage handelsvolumes. Dit gebied wordt de LVN (low volume node) genoemd. Hier is een mogelijke reactie: koop reactie Om te weigeren de prijs op LVN terug te betalen. De tweede reactie dat het neerwaartse uitbraak De kracht van de vorige bullish uitbraak.

Waar we ons zorgen over moeten maken, is het gebrek aan koopmomentum. Ademen deze? Of maken ze zich zorgen over de macro-economische context en hebben ze daarom op dit moment geen interesse om BNB te kopen? Ten slotte, als er één ding is dat moet worden vermeld in het zichtbare bereikgrootteprofiel, is het dat binnen de opgegeven LVN de regio’s met de grootste grootte voldoen aan de twee vooraf gedefinieerde aanvraagregio’s. Dit bevestigt dus onze eerdere gegevens.

Ja, dit cryptocurrency-blok is al voorbij! Nu heb je alle belangrijke niveaus binnen handbereik om in gedachten te houden voor de komende maanden op BNB. Profiteer dus van het rendement van de kopers en een rebound van meerdere weken in het origineel voordat u weer naar beneden gaat. Je kunt ook heel snel kiezen voor een sterke drop-optie. Eén ding is zeker: als de val komt, zal die sterk blijken. Of het nu op een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse schaal is, de bearish trend. Het kiezen van een definitief herstel zou dus oorspronkelijk (ook) optimistisch zijn en gecorreleerd met De huidige toestand van de financiële markt.

Kun jij elke keer een winnaar zijn? Of de bitcoin-prijs nu in goede vorm is, of door onrust gaat, valutahandel biedt u om uw kansen op succes te vergroten. In feite geeft valutahandel individuen toegang commercieel hulpmiddel 100% algoritme en mechanisme. Echt trendmechanisme, volg onze link om deze tool te testen die is ontworpen om zich aan te passen aan marktomkeringen en om jezelf te positioneren op de meest dynamische crypto-activa van dit moment.

Leave a Comment