Nigeria en Arsenal FC-legende Nwankwo Kanu ondertekenen Sportsbet.io

Sinds de jaren negentig is het concept van videogames/computergames sterk geëvolueerd. In het verleden moesten we tevreden zijn met Tetris, maar de videogames van vandaag zijn interactiever, interessanter, interessanter en realistischer.

Games zijn echter niet langer beperkt tot pc, Playstation of mobiele apparaten, aangezien er een nieuw type gaming is ontstaan ​​- ja, je raadt het al, we hebben het over Blockchain/NFT-games.

In NFT Games kunt u in-game digitale activa kopen en deze verhandelen op Crypto/NFT-uitwisselingen. NFT heeft de afgelopen jaren de online gaming-industrie getransformeerd, wat zowel ontwikkelaars als gamers ten goede komt.

De vraag blijft echter: wat zijn de beste NFT-games?

Volgens ons marktonderzoek zijn de volgende 7 NFT-spellen (live en aankomend) leuk om te spelen, betrouwbaar en cryptovaluta te verdienen:

 1. Axi Oneindigheid
 2. Cryptokits
 3. Z Arena-kanaal
 4. Evolutie Land
 5. Eluvia
 6. Amber zwaard
 7. goden ontketend

Dus laten we zonder verder oponthoud ingaan op de details van de beste nft-coderingsspellen van 2022.

Axie Infinity NFT

Axie Infinity, ook wel bekend als AXS, is een groot en winstgevend crypto- en NFT-initiatief. Met het spel kunnen spelers gokken en tokens winnen, die ze vervolgens kunnen inwisselen – soms voor echt geld.

De game stelt gebruikers in staat om woeste vechtlustige monsters genaamd “axes” te bezitten en te verhandelen. Elke Axie is een non-fungible/NFT-token dat zich onderscheidt van de rest. Om hun doelen te bereiken, kan de speler bijlen bezitten, verhandelen, fokken en zelfs vechten.

Er zijn twee fiches in het spel.

 • SLP’s (kleine liefdesdelen) werden gebruikt voor fokbijlen.
 • De in-game governance-tokens zijn Axie/AXS Infinity Shards.

Axie Infinity is een spel waarvan velen van ons wilden dat we het als kinderen hadden gespeeld. De ontwikkelaars van Axie Infinity hebben de nostalgische thema’s van onze jeugd overgenomen en toegepast op het concept van Blockchain – wat leuk en winstgevend is.

Cryptokits

Deze NFT-game is gebaseerd op Blockchain en gaat over het opvoeden van prachtige, unieke katten, één persoon tegelijk.

 1. In het Cryptokitties NFT-spel kun je:
 2. Koop en verkoop unieke chatpersonages, binnen de community,
 3. Maak combo’s om cryptocurrency-beloningen te krijgen.
 4. Verbeter de talenten van uw kat door prachtige kittens op te voeden.
 5. Neem het op tegen je tegenstanders in puzzelspellen.

Hoeveel Crypto je kunt verdienen, wordt bepaald door je vermogen om gamedoelen te behalen en de tijd die je eraan besteedt om ze te bereiken.

Kattentarieven kunnen zo laag zijn als $ 0,1 of maximaal 6 dollar. Tijdens de veiling kunt u de verkoopprijs voor uw kat kiezen. De prijs kan aanzienlijk stijgen of dalen, afhankelijk van het niveau/de vaardigheden van uw kat.

Z Arena NFT-gamingkanaal

Chain Z Arena is een op kerkers gebaseerde RPG waarin je je tegenstander moet verslaan om ZIEL te verdienen die NFT’s laat vallen. Aan het begin van Chain Z Arena heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen drie blockchains en uw beslissing heeft invloed op de volgende transacties. Aan het begin van het spel kun je TRX, ETH of EOS selecteren.

Chain Z Arena heeft 5 spelmodi:

 1. Inactieve modus: subsidies extraheren
 2. Actieve niveaus: om je talenten te vergroten en de kreten in elk 15 niveau te beantwoorden, moet je vechten en winnen.
 3. Cryptogon: Een betaald PvP-spel waarin je een team van zes karakters vormt en de tegenstander opneemt.
 4. De Arena: In traditionele PVP-spellen krijg je tegenstanders toegewezen op basis van je vaardigheden.
 5. Crystal Orb Arena: vergelijkbaar met Arena-modus, maar met meer middelen om de vaardigheden van je held te upgraden.

Dagelijkse SOUL NFT-drops zijn gratis beschikbaar in de Chain Z Arena, maar je moet elke 24 uur inloggen om ze te verzamelen. SOUL-drops worden in je in-game portemonnee geplaatst, waar je ze indien nodig kunt gebruiken.

Evolution Land Gaming NFT

Evolution Land is een Blockchain NFT virtueel simulatiespel waarin je een fantasiewereld kunt ontwerpen en besturen. Omdat Evolution Land is gebaseerd op de reguliere openbare Blockchain-technologie, kunt u uw eigendom beveiligen met behulp van Blockchain-technologie. Deze NFT-game bevat de volgende spelmodi: Management, Collect NFT, Genes, Battle, Auction en Breed.

Evolution Land stelt de speler ook in staat om de economie te bezitten/controleren, waardoor hij zijn spelactiva kan kopen, verkopen en inwisselen voor cryptocurrencies. Je kunt de apostelen (in-game-personages) verhogen en upgraden om training, fokken en zelfs toekomstige gevechten te verbeteren, en ze uit te wisselen.

Eluvia

Aangeprezen als de eerste AAA-blockchain-gebaseerde game die de cryptocurrency-markt betreedt, is Illuvium een, zo niet de meest verwachte, P2E-game van 2022. De speler gaat op avontuur in een fantastische open omgeving, waar hij zwerfdieren moet verkennen en vangen Bekend als Illuvialen. Illuvials en alle andere in-game-items in ketens als NFT’s worden opgeslagen in de portemonnee van de speler en kunnen daarom met winst worden verkocht of verhandeld. Illuvium bevat ook een automatisch vechtsysteem vergelijkbaar met dat van DOTA Auto Chess en Teamfight Tactics. Illuvium is vergelijkbaar met Pokemon, maar in plaats van het traditionele turn-based vechtsysteem, is het een automatisch 3D-gevecht in een afgesloten arena.

Naast het hoofdspel is Illuvium: Zero een constructiespel dat een landcomponent aan Illuvium toevoegt, waardoor spelers materialen op hun land kunnen verbouwen om hun industriële complex te ontwikkelen.

Ember zwaard

Ember Sword is een gratis te spelen MMORPG die zich afspeelt in de digitale wereld met dezelfde naam, waar de vier naties Solarwood, Duskeron, Edison en Sevrend zich bevinden. De gameplay doet denken aan het populaire spel Runescape uit de jaren 90. Spelers kunnen de wereld rondreizen op zoek naar monsters, bazen en rivaliserende spelers om levels te winnen. Spelers die als ambachtsman of handelaar willen handelen, kunnen de wereld verkennen op zoek naar koopwaar en zeldzaamheden om unieke en verhandelbare items te maken.

Ember, het ERC-20-token van de game, kan worden gebruikt om land, verzamelobjecten, abonnementen en andere items te kopen.

Wat Ember Sword onderscheidt, is zijn benadering van wereldopbouw. In tegenstelling tot andere vergelijkbare MMORPG’s, zijn de landen van Ember Sword (die NFT’s zijn) eigendom van duizenden spelers, waardoor ze een actieve rol kunnen spelen bij het ontwerpen van de wereld. Ember Sword is momenteel in pre-alpha en zal in 2022 beschikbaar zijn voor community-tests.

ontketende goden

Gods Unchained is een geweldig NFT-spel met unieke NFT-kaarten die kunnen worden gekocht en verhandeld.

Dit is een gratis NFT-kaartspel waarin je volledige controle hebt over de activa in het spel. Dit is een competitief NFT-kaartspel waarbij de speler het spel moet strategiseren om zijn tegenstanders te overtreffen.

De speler kan geld verdienen in de P2E-sector door zijn tegenstanders te verslaan. Het coolste is dat je in-game NFT kunt verdienen en het voor echt geld kunt verkopen. Je verdient digitale kaarten door pakketten te spelen en te openen. Door deel te nemen aan Geclassificeerde weekenden, kunt u Flux verdienen, een optimalisatietool die de waarde van uw gewone kaarten op de NFT-marktplaats verhoogt.

Je kunt verzamelobjecten bezitten in NFT-spellen en ze ruilen voor meer winst.

Bovendien kun je met de bovengenoemde NFT-spellen eigendom overdragen, veilige transacties doen, unieke kaarten/karakters krijgen en genieten van geweldige investeringsmogelijkheden in digitale valuta.

Omdat de Blockchain-applicatie nieuw is en nog in de kinderschoenen staat, moet je heel voorzichtig zijn met hoeveel je betaalt. Aan de andere kant kunnen we niet ontkennen dat NFT-spellen elke seconde meer en meer spelers over de hele wereld aantrekken. Het kan binnenkort een markt van meerdere miljarden dollars worden, en misschien wilt u er deel van uitmaken…

Leave a Comment