Cardano (CRYPTO: ADA) Cryptocurrencies zijn het afgelopen jaar enorm gestegen. Deze jonge speler is nu de zevende grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Investeerders en gebruikers trekken massaal naar de blockchain. Cardano’s native cryptocurrency – Ada – bereikte onlangs een recordhoogte van meer dan drie miljoen, volgens Cardano Blockchain Insights. Cardano heeft zijn aantal ontwikkelaars vorig jaar bijna verdubbeld, volgens een onderzoeksrapport van Electric Capital.

1. Er komt een spannende update aan

Transactiesnelheid is een belangrijk doel van elke blockchain die tot doel heeft de manier waarop zaken worden gedaan opnieuw vorm te geven. Op dit moment handelt Cardano 250 transacties per seconde (TPS). Maar de blockchain is bedoeld om sneller te werken. Dit is waar Hydra binnenkomt. Software-ingenieurs werken momenteel aan deze schaaloplossing met Hydra-headers of off-chain registers. Dit loopt parallel aan het hoofdnetwerk. Hydra manager kan transacties beheren tussen een groep deelnemers die ermee instemmen er deel van uit te maken.

Hydra-tests toonden aan dat elke knop 1.000 TPS aankan. Natuurlijk verhogen meerdere hoofden dit aantal. Cardano is dus op weg naar beter presteren in snelheid. Maar volgens Hydra-software-engineer Matthias Benkort kunnen drie andere statistieken belangrijker zijn dan TPS. Dit zijn de hoeveelheid gegevens die wordt verwerkt, de tijd die nodig is om een ​​transactie te voltooien en de hoeveelheid werk die in één keer kan worden gedaan. Ook op deze gebieden wint Hydra.

Wanneer verwachten we te lanceren? Het zou dit jaar kunnen gebeuren.

2. Focus op kwaliteit

Cardano ontwikkelde een roadmap voor de ontwikkelingsfasen. Er zijn er vijf. Cardano heeft de onderste twee bereikt. Op deze twee fasen wordt gelijktijdig vooruitgang geboekt. Het uiteindelijke doel is Volledig gedecentraliseerd zelfstandig systeem. Deze stapsgewijze methode is een goede manier om de kwaliteit te waarborgen.

Maar daar stopt Cardano niet. De blockchain maakt ook gebruik van een peer review-systeem. Dit betekent dat elke netwerkupdate eerst peer review moet ondergaan en goedkeuring moet krijgen voordat deze kan worden geïmplementeerd. Het nadeel is dat het de ontwikkeling een beetje kan vertragen. Maar hier is de positieve kant: deze inspanningen kunnen nu toekomstige storingen en storingen op de weg voorkomen. Dit betekent dat Cardano een systeem ontwikkelt waar zowel particulieren als bedrijven op kunnen vertrouwen. Dit kan Cardano helpen op te vallen tussen duizenden cryptocurrency-spelers.

Gebaseerd op Cardano? Ga naar de Developer Portal om inspiratie op te doen, geweldige projecten te verkennen en het #Cardano-ecosysteem te helpen groeien! Laten we samen groeien. Bouw voort op Cardano 👉 https://t.co/yYmG77y82j #Developers #BuildOnCardano https://t.co/qNxMndxxTI

3. Multibagger-mogelijkheden

Vandaag handelt Cardano rond $1,15. Er zijn ongeveer 33,5 miljard Ada-munten in omloop. Als Cardano met vijf zou worden vermenigvuldigd, zou de marktkapitalisatie $ 192 miljard bedragen. Dit zou Cardano de op twee na grootste maken encryptie-het geld erna Bitcoin En de Ethereum . Daarom is vanuit het oogpunt van valutaaanbod en prijs een scenario met meerdere tekens mogelijk.

De Scenario met meerdere tags waarin u mogelijk geïnteresseerd bent: Bitcoin-prijs (BTC): analist voorspelt stijging van de Bitcoin-markt! 2022 beoordelingen en analyse. Het is ook mogelijk vanuit het oogpunt van groeipotentieel. Cardano aan het begin van zijn geschiedenis. Zo werden afgelopen herfst slimme contractmogelijkheden gelanceerd. Zoals ik al zei, gaan de ontwikkeling en uitbreiding door. Dus er zijn er veel Items die waarschijnlijk winst opleveren.