3 veelbelovende cryptocurrencies die je nu kunt kopen en in je portemonnee kunt houden: Mehraki (MKI), Ethereum (ETH) en Tezos (XTZ)

projecten encryptieDe valuta begon zijn reputatie te vergroten met de opkomst van wereldwijde aandelenmarkten, mijnbouwbedrijven en andere digitale handelsplatforms sinds 2017. De gouden eeuw van deze industrie vond plaats in 2021. De periode van 2021 markeerde een revolutie voor blockchain-technologieën. NFT’s, DeFi-protocollen en meme-tokens zijn de aandacht van beleggers geworden. Vooral Meme-projecten zijn begonnen een buzz in de markt te maken door enorme investeringen te ontvangen.

In dit artikel zullen we drie valuta’s onderzoeken die perfect bij uw plannen passen: Mehraki (MKI), Ethereum (ETH) en Tezos (XTZ). We bespreken hoe u met elk ervan kunt beginnen en wat u kunt verwachten te verdienen.

Meme-valuta met groot potentieel: Mehraki (MKI)

Volgens de huidige gegevens zijn er momenteel meer dan 300 meme-iconen beschikbaar. De eerste stappen van deze tokens, die werden geproduceerd voor grappen, werden gemaakt met Dogecoin. Mehraki (MKI) staat ook bekend als een van de cryptocurrency-projecten in de memes-ruimte. Zie ook: Crypto Shiba Inu Review: 1 goede reden om SHIB te kopen – en 2 ook goede redenen om niet …!. In tegenstelling tot andere munten, richt Maharaki zich echter op fysiek gebruik. De originele cryptocurrency van Mehraki is MKI. Het belangrijkste doel van MKI is om het belangrijkste betaalmiddel te zijn op het gebied van entertainment (toerisme, reizen, accommodatie, enz.).

Over het algemeen worden meme-tokens alleen gebruikt in ruiltransacties. Het gaat met andere woorden niet om realistische fysieke ruimtes. De heer Maharaki is echter van plan deze patronen te doorbreken en mensen in staat te stellen het MKI-token te gebruiken terwijl ze een comfortabel leven leiden.

Het verhaal van de projectnaam Maharaki komt van de drievoudige geest, liefde en creativiteit. Zoals de naam al doet vermoeden, is het platform gemaakt om de levensstandaard van individuen te verbeteren. De missie van Maharaki is om de toeristenindustrie, die hard is getroffen door de COVID-19-pandemie, nieuw leven in te blazen en een ecosysteem te creëren dat reisinitiatieven ondersteunt. In dit ecosysteem kunnen snelle en goedkope transacties worden gedaan met behulp van Mehraki Token (MKI).

Marktgigant: Ethereum (ETH)

Ethereum is een gedecentraliseerd platform dat slimme contracten implementeert: applicaties die precies werken zoals ze zijn geprogrammeerd, zonder enige kans op fraude of inmenging van derden. ETH, de cryptocurrency die wordt gebruikt in de Ethereum-blockchain, is de op één na grootste digitale valuta volgens marktkapitalisatie. Het Ethereum-netwerk werd gelanceerd op 30 juli 2015, met 72 miljoen ETH eerder gedolven. Zie ook: Dit slechte nieuws over Ethereum toont het recente verlies aan momentum – wat zou kunnen leiden tot een nieuwe rally?. Het doel is om te dienen als een wereldwijd platform voor gedecentraliseerde applicaties, zodat iedereen applicaties kan bouwen en gebruiken zonder onnodige tussenpersonen.

In 2022 kende Ethereum (ETH) een daling tot 50%, wat niet alleen gold voor de cryptocurrency-markten. Dit is een van de grootste bewijzen van het belang van het cryptocurrency-ecosysteem voor de economische richting van de wereld. Ethereum zal echter weer dezelfde niveaus bereiken wanneer ongunstige omstandigheden en verwachtingen voorbij zijn.

Gesteund door financiële giganten: Tezos (XTZ)

Hoewel het handelsvolume laag is voor handel Op zeer korte termijn dagelijks is de munt winstgevend op korte en lange termijn. Met name het feit dat dit het begin van een opwaartse trend markeert, geeft aan dat de huidige prijsklasse een koopkans kan bieden.

Op korte, middellange en lange termijn is de kans groter dat Tezos (XTZ) een succesvolle investering is wanneer u verschillende handelsdrempels instelt. Zie het artikel: 3 Cryptocurrencies die je in mei 2022 kunt kopen en voor de lange termijn in je portemonnee kunt houden!. Evenzo is muntopslag een van de andere opties die de winstgevendheid van uw investeringen op de lange termijn kunnen verhogen.

Tezos (XTZ) onderscheidt zich als een van de munten om nauwlettend in de gaten te houden, dankzij de steun die het krijgt van financiële giganten en het vertrouwen dat het investeerders geeft wanneer de markt in rep en roer is.

conclusie

Als u op zoek bent naar een solide investering met een hoog rendementspotentieel, dan zijn Mehraki (MKI), Ethereum (ETH) en Tezos (XTZ) wellicht interessant. Elk van deze cryptocurrencies heeft het potentieel om te groeien. Voor wie op zoek is naar een minder risicovolle optie, lijkt Mehraki (MKI) een goed idee voor nieuwe investeerders.

Thomas Estember
Laatste artikelen van Thomas Estimbre (zie alles)

Leave a Comment