De top tien voor 2022?

De NFT-metaverse is een digitale wereld waar je onder andere land kunt kopen, je winkel kunt openen en de vorm van je favoriete stripfiguur kunt aannemen. Met de blockchain-revolutie zijn NFT’s nu in beweging, wat een kronkelig en krachtig pad lijkt te openen voor de ontwikkeling van de Metaverse. Als je geweldige ontdekkingen wilt doen, hier zijn de projecten met een enorme schreeuw.

Axi Oneindigheid

Geïnspireerd door Pokemon, is Axie Infinity Metaverse NFT een wereld van rollenspel. Afhankelijk van de spelmodus vechten spelers tegen elkaar. Ze gebruiken bijlen om met elkaar te vechten. In Metaverse NFT zijn er verschillende virtuele eilanden, er is een innerlijk icoon genaamd AXS, en er zijn avatars genaamd Axies.

zandbak

Sandbox is een product van Metaverse NFT. Net als Ethereum, dat tools zoals Solidity bevat om slimme contacten te versleutelen, gebruikt Sandbox dezelfde filosofie en biedt het gebruikers een platform om games te maken. Het is een Metaverse met escrow-toegang tot digitale activa, NFT’s en slimme contracten en is een van de beste games die er zijn.

Eluvia

Illuvium is een ander voorbeeld van een op governance gebaseerde Metaverse NFT die is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Hier werken spelers, Illuvials genaamd, in een buitenaardse wereld samen om hun land te redden en vechten ze met andere teams. En de in-game valuta is een cijfertoken genaamd $ILV,

Motor

Met zijn snelgroeiende gemeenschapsbasis maakt het furore in de Metaverse-markt. Zijn idee voor Metaverse heet MetaverseMe, een mixed reality-platform waarmee mensen avatars in de echte wereld kunnen maken met behulp van AR-technologie.

Motor

decentralisatie

Decentraland is het NFT-metaverse-project waarmee spelers zich echt in het spel kunnen onderdompelen. Decentraland is compatibel met internetbrowsers en virtual reality-technologie en vertrouwt op de Ethereum-blockchain om de aan- en verkoop van virtueel onroerend goed, dat land wordt genoemd, te controleren.

sterrenatlas

Star Atlas biedt zijn eigen versie van de NFT-metaverse op deze concepten. Star Atlas presenteert MMORPG is een online rollenspel voor meerdere spelers waarmee je een personage en een ruimteschip kunt maken en de ruimte kunt verkennen in de stijl van een openwereldspel.

mitahiro

Je kunt je eigen ‘held’ zijn in Metahero, dat fotogrammetrie met ultrahoge resolutie bevat om je mee te nemen in het spel, maar ook in echte locaties. In deze metaverse kom je waarschijnlijk gaming, mode, medicijnen, NFT’s, sociale media en VR/AR-mogelijkheden tegen.

cryptofoxylen

CryptoVoxels is een andere metaverse vergelijkbaar met Minecraft. Ontwikkeld door een Nieuw-Zeelands bedrijf en genoteerd op de Ethereum-blockchain, is CryptoVoxels een van de minst innovatieve metaverses op deze lijst. Wat het echter mist vanuit een esthetisch oogpunt, maakt het goed in variatie en gameplay, omdat het wordt gecategoriseerd als een geldstrategiespel.

Aurora

Somnium-ruimte

Somnium Space heeft een metaverse die lijkt op De Sims. Het is een open wereld virtuele gemeenschap waarmee u kunt communiceren via een computer of mobiele telefoon. Om echter ten volle van de ervaring te genieten en jezelf onder te dompelen in de game, kun je hem aansluiten op een VR-headset.

Aurora

Aurory is een Metaverse NFT-strategiespel gebaseerd op de Solana-serie. Het is vergelijkbaar met Illuvium, met zijn exotische omgeving, en Aurorans als verhandelbare NFT’s. Het is de best verkopende NFT op Solana Channel. Het token is $ AURY en het voorspelt het beheer van verschillende soorten spelmodi. Het is perfect om aan de slag te gaan in de metaverse!

Anael

Ken je de uitdrukking BFF? Beste vrienden voor altijd? Nou, ik ben Anael, ik ben Victoria’s vriend. Zelf gepassioneerd door cryptocurrency, kwam ik hem helpen met zijn blog… door hem mijn pen te lenen

Leave a Comment