Internet of Things (IoT) in de landbouwmarkt biedt historische groei-inzichten, analyses, kansen en prognoses tot 2028

Het Internet of Things (IoT) in de landbouwmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,65% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028. Kunstmatige intelligentie door boeren en producenten is de belangrijkste aanjager van de groei van IoT in de landbouwmarkt tijdens de prognoseperiode 2021-2028.

wereldwijde markt voor Internet of Things (IoT) in de landbouwHet rapport werpt licht op de belangrijkste marktdynamiek van het segment. Dit inlichtingenrapport omvat onderzoeken op basis van huidige scenario’s, historische gegevens en toekomstvoorspellingen. Het rapport bevat verschillende marktprognoses met betrekking tot marktomvang, omzet, productie, CAGR, consumptie, brutomarge, grafieken, grafieken, cirkeldiagrammen, prijs en andere factoren. Het rapport benadrukt de belangrijkste drijvende krachten en beperkende krachten voor deze markt en biedt ook een uitgebreide studie van de toekomstige markttrends en -ontwikkelingen. Het onderzoekt ook de rol van belangrijke marktspelers die betrokken zijn bij de industrie, inclusief een bedrijfsoverzicht, financiële samenvatting en SWOT-analyse. Biedt een 360-graden overzicht van het concurrentielandschap van de industrie.

De Internet of Things (IoT)-technologie speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de landbouwproductiviteit van vandaag om aan de groeiende vraag naar voedsel te voldoen. IoT in de landbouwindustrie integreert geavanceerde op IoT gebaseerde systemen, tools, apparatuur en technologische oplossingen om de operationele efficiëntie te verbeteren, de opbrengst te verhogen en energieverspilling te verminderen door realtime veldgegevensverzameling, gegevensopslag, gegevensanalyse en platformbesturingsontwikkeling.

Toegenomen interesse in veemonitoring en ziektedetectie is een essentiële factor om de marktgroei te laten escaleren, de vraag naar landbouwproductie te vergroten, de steun van regeringen voor de toepassing van moderne landbouwtechnieken te vergroten, de klimaatverandering te vergroten, focus op efficiëntie bij het wandelen en een toename van het gebruik van drones in agrarische toepassingen zijn de belangrijkste factoren o.a. van de groei van het Internet of Things (IoT) in de agrarische markt. Bovendien zullen een verdere uitbreiding van de smartphone- en internetpenetratie, een grotere publiek-private samenwerking en een grotere acceptatie van op internet gebaseerde technologieën meer nieuwe kansen voor internet creëren. .

Vraag hier een voorbeeldrapport aan: https://www.databridgemarketresearch.com/request-a-sample/?dbmr=global-internet-of-things-iot-in-agriculture-market

De belangrijkste spelers in het Internet of Things (IoT)-marktrapport zijn: Deere & Company en Trimble Inc. Raven Industries, AGCO Corporation, AgJunction, DeLaval, GEA Group Aktiengesellschaft, Lely, Intervet Inc, Ag Leader Technology, Tigercat International Inc, Ponsse Oyj, Caterpillar, Komatsu Forest, Treemetrics, Topcon, DICKEY-john en andere nationale en mondiale spelers.

Reikwijdte van het Internet of Things (IoT) in de landbouw-marktrapport: –

Het onderzoek onderzoekt in detail de belangrijkste spelers op de wereldmarkt Internet of Things (IoT) in de landbouw , gericht op marktaandeel, brutomarge, nettowinst, omzet, productportfolio, nieuwe toepassingen, recente ontwikkelingen en andere factoren. Het werpt ook licht op het leverancierslandschap en helpt spelers te anticiperen op toekomstige concurrentiebewegingen in het wereldwijde Internet of Things (IoT) in de agribusiness.

Deze studie schat de marktomvang in termen van waarde (miljoen Amerikaanse dollars) en volume (miljoen eenheden) (als eenheden). Top-down en bottom-up technieken zijn gebruikt om de omvang van de Internet of Things (IoT)-markt in de landbouwmarkt te schatten en te verifiëren, samen met de omvang van verschillende andere aangesloten submarkten in de markt als geheel. Om belangrijke marktspelers te identificeren, werd secundair onderzoek gebruikt en zowel primair als secundair onderzoek om hun marktaandelen te bepalen. Alle fouten en percentages zijn berekend met behulp van secundaire en geverifieerde bronnen.

Het Internet of Things (IoT) wordt op basis van componenten en toepassingen in de agrarische markt gesegmenteerd. De groei tussen verschillende sectoren helpt bij een betere analyse en groeistrategieën voor een beter zicht op de markt.

  • Op basis van de component is het Internet of Things (IoT) in de landbouwmarkt gesegmenteerd in software, systemen en diensten. Het systeem is onderverdeeld in detectie- en monitoringsystemen, viskweeksystemen, slimme kassystemen, veemonitoringsystemen, automatiserings- en controlesystemen en andere.
  • Het Internet of Things (IoT) in de agrarische markt is ook gesegmenteerd op basis van toepassing in veemonitoring, precisielandbouw, indoor farming, aquacultuur, geïntegreerde ongediertebestrijding, watervoorzieningsbeheer en andere.

Bekijk dit hele rapport, inclusief inhoudsopgave en infographics: https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-internet-of-things-iot-in-agriculture-market

Regionale analyse van Internet of Things (IoT) in de landbouw-markt:

Globaal “Internet of Things” (IoT) in agrarisch marktonderzoeksrapport toont huidige markttrends, ontwikkelingsplot en verschillende onderzoeksmethodologieën. Het toont de belangrijkste factoren die de markt rechtstreeks manipuleren, bijvoorbeeld productiestrategieën, ontwikkelingsplatforms en productportfolio. Volgens onze onderzoekers kunnen zelfs kleine wijzigingen in productprofielen leiden tot aanzienlijke verstoringen in bovenstaande factoren.

➛ Noord-Amerika (VS, Canada en Mexico)

➛ Europa (Duitsland, Frankrijk, VK, Rusland en Italië)

➛ Azië-Pacific (China, Japan, Korea, India en Zuidoost-Azië)

➛ Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia, enz.)

➛ Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Nigeria, Zuid-Afrika)

Post-Covid 19 vooruitzichten :

Lezers van de sectie zullen begrijpen hoe het Internet of Things (IoT)-scenario is veranderd op de wereldwijde landbouwmarkt tijdens de pandemie en de postpandemie. Het onderzoek wordt uitgevoerd rekening houdend met veranderingen in aspecten als productie, vraag, consumptie en supply chain. Marktexperts hebben ook gewezen op de belangrijkste factoren die de komende jaren zullen helpen bij het creëren van kansen voor spelers en het stabiliseren van de markt als geheel.

Welke inzichten biedt het Internet of Things (IoT) in het Landbouw-marktrapport voor lezers?

➜ Internet of Things (IoT) in landbouwsegmentatie op basis van producttype, eindgebruik en regio

➜ Uitgebreide beoordeling van primaire grondstoffen, finale vraag en het huidige marktlandschap

➜ Samenwerkingen, R&D-projecten, acquisities en productlanceringen voor elke IoT-speler in de landbouw

Diverse regelgeving opgelegd door overheden over de consumptie van Internet of Things (IoT) in de landbouw in detail

De impact van nieuwe technologieën, zoals big data, analytics, kunstmatige intelligentie en sociale mediaplatforms op het wereldwijde Internet of Things (IoT) in de landbouwmarkt.

Er zijn 13 segmenten om het wereldwijde Internet of Things (IoT) in de landbouwmarkt te demonstreren:

Hoofdstuk 1: Marktoverzicht, drijfveren, beperkingen en kansen, segmentatieoverzicht

Hoofdstuk 2: Marktconcurrentie door fabrikanten

Hoofdstuk 3: Productie per regio

Hoofdstuk 4: Verbruik per regio

Hoofdstuk 5: Productie per soort, omzet en marktaandeel per soort

Hoofdstuk 6: Verbruik per toepassing, marktaandeel (%) en groeipercentage per toepassing

Hoofdstuk 7: Volledige profilering en analyse voor fabrikanten

Hoofdstuk 8 : Productiekostenanalyse, Grondstofanalyse, Productiekosten per regio

Hoofdstuk 9: Industriële keten, leveringsstrategie en eindafnemers

Hoofdstuk 10 Analyse van marketingstrategie, distributeurs / dealers

Hoofdstuk 11: Marktimpactfactoranalyse

Hoofdstuk 12: marktvoorspelling

Hoofdstuk 13: Internet of Things (IoT) in bevindingen van landbouwmarktonderzoek, conclusie, aanvulling, methodologie en gegevensbron

Directe aankooprapport @ https://www.databridgemarketresearch.com/checkout/buy/enterprise/global-internet-of-things-iot-in-agriculture-market

bel ons:

Data Bridge-marktonderzoek

VS: +1888387 2818

Verenigd Koninkrijk: +44 208089 1725

Hongkong: +852 8192 7475

E-mail: [email protected]

Leave a Comment