Metaverse: Hoeveel zal Decentraland (MANA) in 2025 waard zijn? Hier zijn de voorspellingen van 3 crypto-experts voor de MANA-prijs van 2023 tot 2025!

Het project is gemaakt door Stichting Decentraland Anno 2015. Je kunt dus zien dat dit spel al heel lang op de markt is. Het team hield in 2017 een ICO en wist ongeveer 90.000 ETH op te halen (Dat was toen ongeveer $ 26 miljoen). Het virtual reality-platform is echter pas in 2020 opengesteld voor het publiek.

Gebruikers van Decentraland kunnen onroerend goed kopen en verkopen terwijl ze plezier hebben met spelen en interactie. Het is als een online spel. Het richt zich echter op interacties sociaal En de economisch tussen gebruikers en niet aan Toneelstuk Zichzelf. Gebruikers communiceren, wonen conferenties bij, openen winkels en ontdekken de wereld en nieuwe dingen. Doet dit je ergens aan denken? Dit is een Minecraft-spel uit een gedecentraliseerde wereld !

Het geheel van de gronden van het Decentraland is verdeeld in 90.000 percelen die “percelen” worden genoemd. De oorspronkelijke plotgrootte was 10 x 10 meter in-game ruimte.In februari 2019 heeft de community gestemd. Direct daarna werd de omvang van elk perceel vergroot tot 16 bij 16 meter. Elk pakket is een ERC-721 – LAND-code.

Laten we het hebben over iconen. Er zijn twee soorten cryptocurrencies in het spel: Mana en land.

  • mana Het is een ERC-20-token waarmee virtuele goederen en diensten binnen de metaverse kunnen worden gekocht.
  • Aarde Het is de ERC-721-code die wordt gebruikt om het recht aan te geven om een ​​bepaald land in het spel te bezitten; Met andere woorden, het is een eigendomsbewijs.

Naast percelen zijn er wegen en de dozen In de wereld van Decentraland. Gebruikers kunnen het niet kopen omdat alleen ontwikkelaars er items op kunnen maken. Paden zijn essentieel voor gebruikers om te navigeren in de virtuele wereld. De ” vierkanten Attracties voor gebruikers zijn: parken en informatieruimtes. Hoe dichter het land bij wegen en pleinen ligt, hoe duurder het is. Het gebied rond Central Plaza is het duurst, net als het onroerend goed in Central Park in New York.

De wereld van Decentraland bevat themagebieden genaamd ” Regio’sEr zijn bijvoorbeeld winkels in Fashion Street en collegezalen bij Decentraland University. Elk gebied is eigendom van en wordt beheerd door een lokale gemeenschap. Helaas is er in deze gebieden geen grond meer te koop.

Laten we zeggen dat je land hebt (gelukkig)! Hoe gooi je je aankopen weg?

  • doorverkopen . Met de toenemende populariteit van het spel, stijgt de prijs van het land. U wordt dus een voorwaardelijke verhuurder die hiervan kan profiteren.
  • grondhuur . U kunt een passief inkomen krijgen van de verworven grond.
  • plaats een advertentie . Je kunt elk object op hun land bouwen en zelfs advertenties plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een spandoek voor uw bedrijf ophangen of een showroom openen.
  • NFT-winkel openen . Heel trendy, niet? Decentraland is NFT-conform volgens de ERC-721-standaard. Digitale kunstenaars kunnen bijvoorbeeld een galerij openen met NFT-panelen.

Lees ook Opstarten van bierbottelen bevat Bitcoin-betaling

MANA-prijsvoorspelling voor 2023

Volgens een Long Forecast-bron is het onwaarschijnlijk dat 2023 een succesvol jaar wordt voor de cryptocurrency van Decentraland. Hoewel de prijs van het activum het jaar rond $20 zou moeten beginnen, zou het in maart het niveau van $25 moeten bereiken en in december langzaam dalen tot $16.

De prijs van de digitale valuta voor MANA-investeerders belooft een redelijk stabiel inkomen gedurende het hele jaar 2023. De maximale prijs die het activum kan bereiken, is ongeveer $ 10.

Het ruilen van monsters is niet zo bullish als lange voorspelling. We bedoelen, absoluut. Daarom zou de algemene token kunnen beginnen bij $ 4 en halverwege 2023 dalen tot $ 3,5. De prijs van de token zou echter tegen het einde van het jaar $ 6 kunnen bereiken, wat behoorlijk indrukwekkend is.

MANA-prijsvoorspelling voor 2024

Een bron voor langetermijnprognoses verwacht dat de MANA-munt in 2024 zal stijgen en dalen. De prijs kan dus halverwege de zomer van 2024 stijgen tot $ 31, maar tegen het einde van het jaar kan een correctie naar het 20-niveau van $ 25 volgen.

Digital Coin Price verwacht een gestage groei. Het MANA-token kan dus $ 11 bereiken.

commercieel monster Het is niet meer erg bullish. De prijs van de gedecentraliseerde cryptocurrency kan gedurende het jaar 2024 fluctueren in de gang van $ 4,8 tot $ 7.

MANA-prijsvoorspelling voor 2025

Volgens de site lange voorspellingDe cryptocurrency MANA begint het jaar bij $20. Daarna zullen prijsschommelingen beginnen en kunnen deze $ 17 in mei, $ 14 in juni en $ 23 in september bereiken. Ten slotte zal het jaar ons een slotkoers van $ 29 laten zien.

In 2025 kan de MANA-prijs ook $ 13,5 bereiken, geeft de bron aan digitale valuta prijs. Het is geen grote batch maar stabiele groeiEchter.

💎 Ontvang je gratis Crypto-horloge

Crypto Hour “Quickly Done, Well Done”: ontvang elke vrijdag om 20.00 uur uw gratis Crypto Hour in uw e-mailinbox. 100% toegevoegde waarde, 0% spam!

Leave a Comment