Wees voorzichtig voordat u een Stablecoin kiest: hier is het + en – teken voor Tether (USDT) om u te helpen bij het maken van uw keuze

Tether is een stablecoin, d.w.z. een cryptocurrency waarvan de waarde is gekoppeld aan de waarde van een fiat-valuta zoals de dollar of de euro. Elk Tether-token moet te allen tijde specifiek worden gemarkeerd met de waarde van één eenheid fiat-valuta. Tether is specifiek gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Met deze virtuele valuta kunt u dus uw crypto-activa installeren zonder ze opnieuw te hoeven verkopen.

Touwprijs (USDT): Wat is de huidige prijs?

Dit is de live prijs voor Tether.

De basisprincipes die u moet weten over Tether

USDT-crypto maken

Tether (USDT), voorheen bekend als “Real Coin”, is een cryptocurrency die tot doel heeft een vaste 1:1-wisselkoers met de Amerikaanse dollar te behouden. Het werd in juli 2014 opgericht door Brock Pierce, Craig Sellars en Reeve Collins. Gemaakt bovenop Mastercoin (Omni), een protocollaag voor Bitcoin die in 2012 het idee van een stablecoin bij het publiek introduceerde, was Tether een van de eerste stablecoins die werd gemaakt en is nu de meest verhandelde.

Hoewel de tokens zelf op een gedecentraliseerd netwerk werken, is het in Hong Kong gevestigde Tether Ltd volledig verantwoordelijk voor het genereren en inwisselen van USDT-tokens, evenals het garanderen van een storting van 1: 1. USDT wordt voornamelijk gebruikt door cryptocurrency-uitwisselingen als alternatief voor fiat-valuta’s, het verminderen van de frequentie van opnames door klanten.

Tether Ltd, een in Hong Kong gevestigde USDT-uitgever, heeft een nauwe relatie met Bitfinex, aangezien beide eigendom zijn van hetzelfde moederbedrijf, iFinex Inc.

Hoe werkt Tether?

Het belangrijkste kenmerk van de Amerikaanse dollar is dat deze altijd gelijk is aan één Amerikaanse dollar. Daarom is het ideaal voor waardebehoud of -overdracht. Bitcoin, Ethereum en andere grote cryptocurrencies zijn onderhevig aan schommelingen in vraag en aanbod op de markt. Door het ontwerp is USDT altijd gelijk aan $ 1.

Het moederbedrijf van Tether beweert activa te hebben die gelijk zijn aan de marktwaarde van USDT – meer dan $ 70 miljard. Met andere woorden, voor elke verhandelde USDT bezit hij één dollar aan contanten of liquide beleggingsactiva. Volgens Tether en zijn accountants op de Kaaimaneilanden is Tether voor veel toepassingen een geweldig alternatief voor dollars, waaronder grensoverschrijdende overschrijvingen en het uitwisselen van cryptocurrency zonder ze terug in dollars te hoeven omzetten.

Crypto USDT: onze mening en voorspellingen voor 2022

  • USDT Global Mirror Mag-beoordeling: 6/10

Mening over het project

Er zijn veel twijfels over de meer dan $ 75 miljard die Tether Ltd aanhoudt als onderpand voor zijn uitgegeven USDT-fondsen. Het bedrijf blijft ondoorzichtig en slaagt er niet in de markttoezichthouders gerust te stellen. We zijn niet immuun voor een grootschalig schandaal met deze cryptocurrency en Tether Ltd.

Prijs fluctuatie mededeling

De prijs van Tether blijft stabiel op $1, wat een voordeel is voor een snelle overdracht van uw cryptocurrency.

Voorspelling van de prijs van de Amerikaanse dollar op middellange termijn

USDT is niet immuun voor een crash als blijkt dat Tether Ltd niet meer dan 70 miljard dollar aan activa bezit.

Dollarprognose op lange termijn

Zolang Tether Ltd zijn financiën onduidelijk houdt, blijft het bezit van Tether riskant. We weten niet of het bedrijf het alleen kan volhouden als gebruikers massaal hun USDT-dollars proberen op te nemen.

Conclusie – Moet u investeren in Crypto Tether?

Tether heeft problemen met de regelgeving en er zijn veel onzekerheden over Tether Ltd die nog moeten worden opgelost. Na verloop van tijd kan de USDC stablecoin van Coinbase, een gereguleerd bedrijf, hierdoor overschaduwd worden.

Handige bronnen voor beleggen in Tether (USDT)

De informatie op deze website mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies, financieel advies, handelsadvies of enig ander soort advies en niets op deze website mag als zodanig worden beschouwd. Mirror Mag raadt het kopen, verkopen of vasthouden van cryptocurrencies niet aan.

Wees waakzaam en raadpleeg uw financieel adviseur voordat u een investeringsbeslissing neemt. De weergave van advertenties en hyperlinks van derden op Miroir Mag impliceert op geen enkele wijze goedkeuring, garantie of aanbeveling van Miroir Mag. Voordat u een service van derden gebruikt, moet u uw eigen onderzoek doen. Mirror Mag zal waarschijnlijk een vergoeding ontvangen via gelieerde links.

Leave a Comment