3 cryptocurrencies die u nu kunt kopen en voor altijd kunt houden!

Destijds, de belangrijkste cryptocurrency, Bitcoin (BTC 0,99%) daalde in zeven weken van $ 19.500 naar $ 6.700 per munt. Dit was een daling van 64%.

Maar dit keer is het anders. Cryptocurrency onderweg naar giveaway Een degelijk regelgevingskader dat breed moet worden aangenomen. Het zou dus verstandig zijn om de beste cryptocurrencies te kopen tijdens scherpe dalingen, zoals die we momenteel waarnemen.

Lees verder om erachter te komen waarom Bitcoin, Ethereum (ETH -0.99%) en Polkadot (DOT 1.16%) op de lange termijn winnaars zijn. Dit zijn de dingen die je moet oppikken bij tijdelijke dips en dan in de handen van de diamant moet houden.

Eerst slaan, hard slaan

Ik probeer je niet te verrassen. Het idee is om de meest stabiele cryptocurrency te kiezen In een langetermijnperspectief. Deze drie munten hebben een first-mover-voordeel in hun eigen ruimte, wat geen geringe prestatie is, vooral voor Bitcoin.

Ja, er zijn veel cryptocurrencies die de visie van Bitcoin delen om een ​​middel voor digitale betaling en opslag van waarde te bieden om te wedijveren met de dollar en de euro. Maar de beste manier om dit te doen, is door één enkele digitale valuta te creëren – niet tientallen opties met enigszins verschillende ontwerpnormen – die serieus wordt genomen door consumenten, retailers, banken en andere gegevensmanipulators. ‘Zilver.

Ondanks al zijn technische gebreken, Bitcoin is altijd een alternatief voor contant geld geweest. Het is het belangrijkste token waar retailers naar kijken als ze nadenken over de toekomst van cryptocurrency-betalingen. Het is het bedrijf dat bedrijven als Block en Tesla op hun balans schrijven, ter vervanging van een deel van hun kasreserves. En hoewel startups de afgelopen vijf jaar marktaandeel hebben gewonnen, is bitcoin nog steeds goed voor 41% van de marktkapitalisatie van de crypto-industrie als geheel:

Over 5 of 6 uur zal het aantal bitcoins dat Blockchain heeft uitgegeven sinds de lancering voor het eerst de 19.000.000 eenheden overschrijden. # bitcoin

Bitcoin is de cryptovaluta De meest eenvoudige om nu te kopen en voor altijd te bewaren. Maar wacht er is meer!

Slimme contracten en elastische technologie

Een van de twee belangrijkste toepassingen van cryptocurrencies is het overmaken van geld en het opslaan van waarden. De andere zijn slimme contracten, die digitale tokens gebruiken om een ​​verbazingwekkende reeks geavanceerde producten en diensten op te zetten en te beheren.

Zonder slimme contracten zijn er geen onvervangbare tokens of gedecentraliseerde financiële diensten. Ze kunnen een extra beveiligingslaag toevoegen aan een cryptocurrency-transactie of aanvullende gegevens voor een bestaande transactie toevoegen. Deze contracten kunnen uiteindelijk de basis vormen voor stemsystemen van de volgende generatie, het beheren van onze medische dossiers of het automatisch afwikkelen van onze claims.

Lees ook Bitcoin-prijs herstelt meer dan $ 40K omdat angst de markt blijft domineren en lijkt toe te nemen

Het is een krachtig idee dat u op de lange termijn geld kan besparen. Hier komt de waarde van slimme contracttokens voort uit hun geavanceerde functionaliteit en real-world hulpprogramma.

Je kent de vroege vogel die op deze worm jaagde als Ethereum. Projecten die de blockchain en zijn tokens gebruiken, vormen tegenwoordig de overgrote meerderheid van alle slimme contracttoepassingen en -services. Volgens de State of the dApps, een website die de markt voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) volgt, zijn dApps op basis van Ethereum 1.977 van 2.775 slimme contract-apps.

lager programmeerplatform 71% van de totale markt Het is niet gemakkelijk inwisselbaar, hoewel sommige Ethereum-concurrenten een snellere uitvoering en andere voordelen bieden.

En het Ethereum-project staat niet helemaal stil. Ontwikkelaars passen achter de schermen voortdurend de blockchain-netwerkcode aan, ter voorbereiding op de langverwachte release van Ethereum 2.0 begin 2022. Proof of Stake verbruikt minder stroom en het hele systeem is veiliger. Deze bereidheid om technische fouten onderweg te identificeren en te corrigeren, zorgt ervoor dat Ethereum een ​​lange en gezonde toekomst heeft in een steeds veranderende markt.

Maak grotere winsten met kleinere cryptocurrencies

En laten we de niet-geclassificeerde kaart in mijn mouw niet vergeten. Polkadot is de elfde grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, gewaardeerd op 5,6% van de totale waarde van Ethereum of 2,8% van Bitcoin. De visie van Polkadot is om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden om een ​​onderling verbonden systeem te vormen veel sterker uit de som der delen.

Op dezelfde manier kunnen applicaties die op Polkadot zijn gebouwd de hele cryptocurrency-markt scannen om de best presterende netwerken voor een specifieke taak te vinden, en er vervolgens meerdere combineren om Effectiever eindproduct. Polkadot maakt het je gemakkelijk met de extra hulp van crowdfunding en een bloeiende ontwikkelaarsgemeenschap.

💎 Ontvang een GRATIS Crypto-horloge

Crypto Hour “Quickly Done, Well Done”: ontvang elke vrijdag om 20.00 uur uw gratis Crypto Hour in uw e-mailinbox. 100% toegevoegde waarde, 0% spam!

Leave a Comment