De markt voor cryptocurrency-mijnbouw zal tegen 2030 een enorme groei doormaken – ontwerpers

De Wereldwijde markt voor cryptocurrency-mijnbouw Grootte moet beginnen vanaf $ 1,6 miljard in 2021 a $ 2,8 miljard tegen 2030a 7,5% samengesteld jaarlijks groeipercentage Van 2022 tot 2030. Cryptocurrency-mining is een mechanisme waarmee nieuwe digitale valuta’s worden gecreëerd door middel van cryptocurrencies en nieuwe transacties worden gevalideerd. In de afgelopen jaren zijn mijnwerkers zeer geavanceerd geworden en gebruiken ze complexen van machines om mijnbouwactiviteiten te versnellen. Als gevolg hiervan ontwikkelen bedrijven geavanceerde mijnbouwmachines voor hun klanten. Bovendien werken sommige bedrijven samen met andere bedrijven om klanten een verscheidenheid aan diensten te bieden. Dienovereenkomstig, naarmate de vraag naar mijnbouwpools op de markt toeneemt, neemt ook de vraag naar geavanceerde mijnbouwmachines toe. De hoge transactiekosten die ermee gepaard gaan, kunnen de marktgroei echter beperken.

Download een volledige kopie van de PDF-kopie van het rapport: https://www.marketstatsville.com/request-sample/cryptocurrency-mining-market

Adverteren

Adverteren

Technologische ontwikkelingen die gericht zijn op het aantrekkelijker maken van cryptocurrency-mining door de vraag naar energieverbruik met verhoogde hash-snelheden hebben de markt in staat gesteld te groeien tijdens de prognoseperiode. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat technologische vooruitgang die is gericht op het aantrekkelijker maken van cryptocurrency-mining door het verbruiken van energieverbruik en het verhogen van de hash-snelheden, de groei zal bevorderen. Het toenemende gebruik van cryptocurrencies in een verscheidenheid aan toepassingen, samen met de daaropvolgende toename van cryptocurrency-mining, die miners aanmoedigt om mining-pools te vormen om hun computerbronnen op het netwerk te bundelen, zou naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt. De toenemende groei van veel cryptocurrencies die de vraag naar hardware voor cryptovaluta stimuleren, zal naar verwachting een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de marktgroei. Voortdurende digitalisering, smartphonepenetratie en toenemende internetpenetratie zijn andere factoren die veel goeds voorspellen voor de marktgroei tijdens de prognoseperiode.

Informeer alvorens te kopen @: https://www.marketstatsville.com/buy-now/cryptocurrency-mining-market?opt=2950

Omvang van de wereldwijde markt voor cryptocurrency-mijnbouw

De studie rangschikt de cryptocurrency-mijnmarkt op basis van het mijnbouwbedrijf, de inkomstenbron, hardware, applicatie en regio..

Bedrijfsinzichten door te minen

 • volwassen minderjarigen
 • Klein Paleis

Vooruitzichten naar inkomstenbron

 • beloningen blokkeren
 • Transferkosten

Volgens het hardwareperspectief

Via de Outlook-app

 • hostingdiensten op afstand
 • cloud mining-diensten
 • zelfmining

Prognoses per regio

 • Noord-Amerika
 • Europa
  • Duitsland
  • Italië
  • Frankrijk
  • Verenigd koninkrijk
  • Spanje
  • Polen
  • Rusland
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Holland
  • België
  • Noorwegen
  • Denemarken
  • Tsjechische Republiek
  • Zweden
  • Rest van Europa
 • Aziatisch-Pacifisch
  • ruggengraat
  • Japan
  • India
  • Zuid-Korea
  • Indonesië
  • Maleisië
  • Thailand
  • Vietnam
  • Filippino’s
  • Singapore
  • Australië en Nieuw-Zeeland
  • Rest van Azië-Pacific
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië
  • Argentijns
  • Colombia
  • Rest van Zuid-Amerika
 • Midden-Oosten en Afrika
  • Saoedi-Arabische
  • De Verenigde Arabische Emiraten
  • Zuid-Afrika
  • Noord Afrika
  • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Vraag de volledige inhoudsopgave, cijfers en grafieken aan @ https://www.marketstatsville.com/table-of-content/cryptocurrency-mining-market

Aziatisch-Pacifisch vertegenwoordigt de top Samengestelde jaarlijkse groei tijdens de prognoseperiode

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor cryptocurrency-mijnbouw gesegmenteerd in Noord-Amerika en AziëPacific, Europa, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. Wereldwijd wordt geschat dat de regio Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) heeft op de wereldwijde markt voor cryptocurrency-mijnbouw.. De regio omvat landen als China, India, Japan, Zuid-Korea, Australië, Zuidoost-Azië en de rest van Azië.veiligheid. De groei van de regio is vooral te danken aan de sterke economische groei van opkomende nationale landen als China, Indonesië, Maleisië en India..

China domineert de regio Azië-Pacific vanwege de aanwezigheid van grote spelers zoals Canaan Inc. en Shenzhen Microbt Electronics Technology Co., Ltd. Ltd. Duitsland leidt de Europese regio in de acceptatie van cryptocurrency, waarbij Bitcoin en Ethereum veel worden gebruikt in e-commerce. koopwaar te kopen. Cryptocurrencies worden verwijderd en regelmatig verspreid in Duitsland, en bedrijven hebben geïnvesteerd in de nieuwe digitale valuta.

De belangrijkste spelers op de markt

De belangrijkste spelers op de wereldwijde cryptocurrency-mining-markt zijn::

 • Canaan Company
 • HIVE Blockchain Technologies Ltd.
 • Argo Blockchain
 • Via BTC
 • Brainins Systems sro
 • F2Pool
 • BitDigital, Inc.
 • Riot Blockchain, Inc.
 • Genesis Mining Ltd.
 • BITMAIN Technologies Holding Company
 • Hut 8 Mining Corp.
 • iMining Technologies Inc.
 • Mijnwerkerspoort
 • ASICminer Company
 • Mijnbouwwinkel
 • Miningsky
 • INNOSILICON Technology Ltd.
 • Shenzhen MicroBT Electronics Technology Co., Ltd.
 • Online uitgaand bericht
 • basiswereld

Rapportbeschrijving aanvragen @ https://www.marketstatsville.com/cryptocurrency-mining-market

Leave a Comment