Bear Market: 5 belangrijke indicatoren voordat u gaat beleggen

Aangezien de huidige periode zich in een bearmarkt (bearish) fase bevindt, is het moeilijk om winst te maken met uw cryptocurrencies. Om op projecten te wedden veelbelovendHier zijn 5 indicatoren om in de gaten te houden voordat u in een berenmarkt investeert.

1. Wat biedt het project aan het ecosysteem?

Veel projecten beloven werelden, wonderen en soms functies die geen use case hebben. Daarom moet eerst worden voldaan aan de noodzaak dat het project interessant is voor investeerders. Dus we moeten onszelf een vraag stellen Gebruiksscenario voor projecten in de echte wereld. Brengt het iets interessants en kan het op de lange termijn duren?

Als het antwoord nee is, hoef je alleen maar de whitepaper voor een nieuw project te lezen in de hoop de zeldzame parel te vinden. Aan de andere kant, als het project specifieke use-cases heeft, zullen we een ander criterium zien om te overwegen.

2. Hoe onderscheidt het project zich van zijn concurrenten?

Het crypto-ecosysteem is een wereld vol met allerlei soorten projecten en De concurrentie is zwaar. De tweede indicator is dus hoe het project zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Brengt het echte toegevoegde waarde met functies of een matte kopie van wat al bestaat?

In een voortdurend veranderende sector, als het niet opvalt of heel weinig is, is het mogelijk dat het nooit tegen zijn reële waarde zal worden gewaardeerd. Als we het geval van gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) nemen, zijn er tegenwoordig veel met vergelijkbare functies. Het is dus bijzonder moeilijk om dit soort projecten op te starten zonder echte meerwaarde.

3. Hoe genereert het project inkomsten?

Of je nu in de cryptowereld of in de echte wereld bent, je blijft in een proces of baan die het waard is om te betalen. Daarom kost het ontwikkelen van dit soort projecten tijd en geld.

Het is daarom belangrijk dat het protocol voordelen haalt uit de werking ervan. Het doel van deze indicator is dus: Begrijp waar en hoe het protocol inkomsten zal genereren De lange termijn. Over het algemeen maken protocollen geen gebruik van hun eigen tokens waardoor het mogelijk wordt om nieuwe gebruikers aan te trekken. In plaats daarvan gebruiken ze Terugkoopproces Om deze activa aan te kopen en te vernietigen (verbranden) en om een ​​zekere duurzaamheid van hun activa te verzekeren.

Lees ook ETP Avalanche (AVAX) genoteerd op Six Swiss Exchange en Deutsche Boerse, hoe hoog kan de AVAX-prijs stijgen?

Daarom moet u zorgen voor een zekere economische stabiliteit van het project, zodat het op lange termijn levensvatbaar is.

4. Roadmap (Projectroadmap)

De roadmap van het project zal helpen bij het definiëren van de doelen en ambities. Het NFT-project dat slechts van plan is om één collectie uit te brengen, loopt de komende twee jaar de kans om vergeten te worden.

Aan de andere kant, het project dat over meerdere jaren wordt uitgevoerd met Meetbare en haalbare doelen Veelbelovend. Daarom is het belangrijk om de voorkeur te geven aan projecten waarvan de roadmap voortdurend evolueert.

Dit toont een zekere motivatie voor het team om altijd vooruit te willen.

5. Heeft het project geld?

Een project met geld wordt op dezelfde manier aan de markt blootgesteld als een gewone gebruiker. Het is dus belangrijk voor hem om te weten hoe hij zijn winst kan maken en geen enkele cryptocurrency in zijn portemonnee te hebben.

Bovendien kan het bezit van contant geld hem in staat stellen om een ​​bearmarkt te overleven of om verschillende redenen derden te bellen. Hierdoor kunnen ook bepaalde processen worden uitgevoerd om zich op grotere schaal in het ecosysteem uit te breiden.

Dit geeft ook een overzicht van het al dan niet goed beheren van teamfondsen. Een DeFi-project dat zichzelf veel blootstelt aan sommige cryptocurrency is niet per se een garantie voor succes en dat hebben we onlangs kunnen zien met terra val.

💎 Ontvang een GRATIS Crypto-horloge

Crypto Watch “Quickly Done, Well Done”: ontvang elke vrijdag om 20.00 uur onze gratis Crypto Watch in uw e-mailinbox. 100% toegevoegde waarde, 0% spam!

Leave a Comment