Het nieuwe platform voor instellingen en VIP-investeerders in de crypto-ruimte

Ik heb opnieuw de grootste cryptocurrency-uitwisseling bereikt. Hoewel de oprichter ervan overtuigd blijft dat cryptocurrencies zich uiteindelijk zullen herstellen, lanceerde hij zijn nieuwe platform, Binance Institutional, gewijd aan kritische investeerders en institutionele cryptocurrencies. Hoe werkt het?

Wat is institutionele binance?

Binance staat bekend als de grootste cryptocurrency-uitwisseling op de markt. Zeer populair, het strekt zich uit tot verschillende landen en biedt veel diensten op het gebied van cryptografie. Van Ierland tot Dubai, het platform wil de wereld veroveren. Maar bovenal is haar missie absoluut om aan de vraag van klanten te voldoen. Met meer dan 600 beursgenoteerde cryptocurrencies, trekt het Changpeng Zhao (CZ) platform elke dag meer en meer sympathie van investeerders.

De huidige crisis op de cryptocurrency-markt laat echter niemand onverschillig. Hoewel de CEO van het bedrijf zei dat ze al stappen hebben ondernomen om de daling aan te pakken, blijven sommige gebruikers sceptisch. De lancering van een nieuw platform druist echter in tegen de ideeën van mensen. Terwijl de crisis voortduurt, brengt de exchange institutionele Binance op de markt.

Dit nieuwe platform is volledig gewijd aan instellingen in de crypto-industrie en VIP-investeerders. Het doel erachter? Verbetering van haar zakelijke aanbod en diensten. Met een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingen op de markt, is het vinden van oplossingen om op te vallen de beste optie om uw positie te behouden. Daarom, terwijl Binance bovenaan de lijst staat, moet Changpeng Zhao alert blijven en koste wat kost anticiperen op de behoeften van gebruikers.

Daarom breidt het VIP-programma het aanbod voor ondernemingen uit en wil het een brug slaan tussen de cryptomarkt en de traditionele financiële markten. Voor de CEO van Binance zijn makelaarsdiensten in de beste positie om de ontwikkeling van cryptocurrencies op de lange termijn te katalyseren. Om dit te doen, hebben institutionele beleggers recht op nieuwe functies die het beleggen in cryptocurrencies zullen vergemakkelijken.

Binance-oprichters, veel VIP-services

Sinds de uitbreiding van crypto-activa nemen steeds meer mensen deel aan het avontuur. Particulieren en bedrijven, iedereen wil genieten van de voordelen die deze sector biedt. Aangezien dit twee verschillende categorieën zijn, is het een belangrijk punt om voor elk de juiste aanbiedingen te doen. Binance begrijpt de noodzaak om zijn aanbod te diversifiëren om elke partij tevreden te stellen. De lancering van de Binance Institutional is dus een gigantische stap in het faciliteren en verbeteren van de crypto-ervaring voor instellingen en VIP’s.

Het VIP-programma voldoet aan de verwachtingen van alle soorten organisaties. ondergeschikt family offices Via vermogensbeheerders, hedgefondsen, handelsondernemingen voor eigen rekening en vermogende particulieren en liquiditeitsverschaffers. Het platform bevat ook veel diensten. Deze omvatten directe toegang tot bewaring, makelaardij, OTC-liquiditeit en vermogensbeheer.

maar dat is niet alles! In feite is het belangrijkste doel van de Binance Institutional om meer privileges te bieden aan zijn belangrijke gebruikers. Het programma bevat negen VIP-niveaus. Hoe hoger uw handelsvolume hierin, hoe hoger uw beloningen. Het eerste VIP-niveau omvat een minimaal saldo van 25 BNB plus een minimaal handelsvolume van 1 miljoen BUSD binnen 30 dagen. Level 9 vereist daarentegen een handelsvolume van minimaal 30 dagen van $ 5 miljard plus een minimaal saldo van 5.500 BNB. Voordelen van het VIP-programma zijn onder meer hogere opnamelimieten van 24 uur en lagere transactiekosten.

De Binance Institutional komt op een moment dat het BNB-token centraal staat in het SEC-onderzoek. Zal dit VIP-programma, hoewel het veel voordelen heeft, al zijn beloften waarmaken?

Ontvang een samenvatting van het nieuws in de cryptocurrency-wereld door u te abonneren op onze nieuwe dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief, zodat u niets van de essentiële zaken van Cointribune hoeft te missen!

De Avatar van Eddie Senga

Eddie Senga

De wereld verandert en aanpassing is het beste wapen om te overleven in dit golvende universum. Als crypto community manager aan de basis ben ik geïnteresseerd in alles wat direct of indirect te maken heeft met de blockchain en zijn derivaten. Om mijn ervaring te delen en u kennis te laten maken met een vakgebied dat mij fascineert, is niets beter dan tegelijkertijd nuttige en ontspannende artikelen te schrijven.

Leave a Comment