Hoe geld verdienen in metaverse? De complete gids

Hoe geld verdienen in metaverse? Ontdek alle huidige manieren om te profiteren van de metaverse, NFT en Web3-rage voordat het te laat is!

Metaverse zonder twijfel Het modewoord van 2022. Van techreuzen en modemerken tot autodealers en luchtvaartmaatschappijen, bedrijven in alle sectoren lijken te vertrouwen op deze nieuwe technologie.

Ter herinnering: de metaverse kan worden omschreven als een grafische applicatie waarmee gebruikers kunnen spelen, ontmoeten, werken of aankopen doen. dit is 3D virtuele wereld Het is gebaseerd op virtual reality, augmented reality en Blockchain-technologieën.

De Investeerders aarzelen niet Om miljarden dollars in deze nieuwe markt te pompen, maar de vraag rijst: Hoe geld verdienen in metaverse?

Speel games van het “Play to Earn”-genre

in metavers, Games van het “play to win”-genre Of gecodeerde spellen geven spelers een kans om te winnen Beloningen voor cryptovaluta. Je kunt onder andere pokeren in virtual reality, wedden op esports-wedstrijden of competitieve games spelen.

De Dit soort ervaringen Op dit moment relatief weinig, maar de verwachting is dat dit de komende jaren zal verdubbelen. Er zijn al bedrijven die zich volledig toeleggen op dit nieuwe type spel, waaronder startup Admix die begin 2022 $ 25 miljoen ophaalde.

Virtuele kleding verkopen in NFT

In de metaverse van Decentraland, avatar kleding Ze kunnen worden gekocht en verkocht als geslagen NFT’s op de blockchain.

bestaan Echte vraag naar deze virtuele kleding De zogenaamde ‘wearables’, spelers in Decentraland en andere metaverses zijn bereid een hoge prijs te betalen voor de beste avatar.

Maak games in VR

Een goede manier om geld te verdienen in de metaverse is natuurlijk het ontwerpen en publiceren van inhoud. Je kunt bijvoorbeeld Maak een VR-game.

Het is niet nodig om geavanceerde technische vaardigheden te hebben, bedankt! Intuïtieve creatieplatforms Zoals Horizonwerelden. op voorwaarde dat je hebt Goed idee of talent voor verhalen vertellenU kunt eenvoudig een experiment maken en er inkomsten mee genereren.

Evenementen organiseren in de metaverse

Evenementen in de metaverse kunnen enorme zaken worden. al vandaag, Artiesten trekken enorme menigten En enorme bedragen door concerten in de virtuele wereld te organiseren.

Verder het, Warner Music is een samenwerking aangegaan Met Metaverse The Sandbox om een ​​virtuele concertzaal te creëren. De Bekend Terdoodveroordeelden een naam gevendat onlangs werd overgenomen door Snoop Dog, is van plan een NFT-label te worden en de populaire rapper heeft al een groot stuk grond gekocht in de metaverse.

U kunt uw eigen betaalde evenementen hosten, of Vind sponsors voor een gratis evenement. Ook als bezoekers gratis deelnemen, kunt u inkomsten genereren dankzij sponsors die een nieuw publiek willen bereiken.

Het alternatief is gewoon: Werken als evenementenmedewerkers. Voor toeristische bestemmingen in virtual reality, zoals een museum of kunstgalerie, zijn bijvoorbeeld gidsen voor bezoekers nodig. Evenzo zullen nachtclubs beveiligingspersoneel nodig hebben om ongewenste mensen te verdrijven.

NFT’s maken

NFT’s, of niet-fungible tokens, zullen een belangrijke rol spelen in de metaverse, waardoor Certificering van virtueel eigendom. Alle inhoud op de blockchain kan worden geslagen in de vorm van NFT’s: muziek, games, boeken, foto’s…

NFT-sets van willekeurig gegenereerde karakterafbeeldingen, zoals CryptoPunks of Bored Ape Yacht Club, worden een echte trend en sommige van deze tokens zijn uitverkocht. Honderdduizenden dollars.

Het creëren van uw eigen NFT-collectie en deze verkopen op OpenSea kan een grote bron van inkomsten zijn in de metaverse. hij is Er zijn al veel NFT-artiesten En velen slagen er niet in om zich te onderscheiden, maar het enige dat nodig is, is een goed idee en een beetje talent om een ​​groot verschil te maken…

In plaats daarvan kunt u eenvoudig Laat je talent als grafisch ontwerper of illustrator zien Voor een team met een eigen project. Als freelancer wordt u zelfs betaald als het project mislukt en kunt u in plaats daarvan een percentage van elke verkoop ontvangen als het slaagt.

Virtueel onroerend goed verkopen

Vastgoed is een andere booming business bij Metaverse. De Het beroemdste bureau ter wereld Ze springen in deze nieuwe markt omdat spelers uit The Sandbox en Decentraland bereid zijn exorbitante prijzen te betalen om land in deze virtuele werelden te kopen.

In elk van deze werelden kunnen gebruikers land of onroerend goed kopen in de vorm van NFT’s. In de toekomst zullen veel metaverses verschijnen en aanbieden om in onroerend goed te investeren. Als agent kunt u een geweldig inkomen verdienen door het te nemen Commissie op elk onroerend goed dat u verkoopt

Het is ook mogelijk Om onroerend goed te kopen voor latere wederverkoop. De metaverse percelen van Yuga Labs bijvoorbeeld, werden oorspronkelijk verkocht voor het equivalent van $ 6000, en de duurste zijn nu honderdduizenden dollars waard. Het is echter een risicovolle investering.

In plaats van uw virtuele land te verkopen, kunt u ook: Verhuur het aan ontwikkelaars Zodat ze daar gebouwen, arena’s, concertzalen, kantoren of andere plekken kunnen creëren. Met deze strategie kunt u een stabiel inkomen genereren, op voorwaarde dat u in eerste instantie een groot bedrag investeert om een ​​wenselijk stuk grond te krijgen.

Eindelijk, als je VR-ontwerp- en ontwikkelingsvaardigheden hebt, kun je: Maak je eigen eigenschappen in de metaverse. Natuurlijk heeft elke virtuele wereld zijn eigen beperkingen en beperkingen, dus u moet dit van tevoren weten.

Word architect of ontwerper in de metaverse

Net als makelaars in onroerend goed, kunnen architecten die aan de metaverse beginnen, profiteren van veel kansen. dit is De virtuele wereld is net geboren en alles moet nog worden gebouwd.

tot Veel merken en bedrijven Ze proberen zich te vestigen in de metaverse, waardoor een enorme vraag ontstaat naar ontwerpers en architecten die in staat zijn om 3D-bouwmodellen te produceren.

Open een virtuele kunstgalerie

NFT’s en virtuele kunst staan ​​momenteel in de schijnwerpers. Dit is echter niet zomaar een trend. dezelfde De grootste experts op de kunstmarkt We geloven dat deze nieuwe technologie de industrie op grote schaal zal transformeren en uitbreiden.

Kunstgalerieën in de echte wereld zijn niet gedoemd te mislukken, maar Virtual reality-tentoonstellingen Het zal de toegang tot kunst openen, de ervaring verrijken dankzij digitale technologie en nieuwe manieren creëren om het werk van kunstenaars te waarderen.

Door een kunstgalerij in de Metaverse te openen, kunt u nu precies dat doen Positioneer jezelf als een pionier in dit nieuwe fenomeen. Het zal echter nodig zijn om de beste NFT’s te selecteren om het publiek aan te trekken…

Een bedrijf openen in de regio Metaverse: wat zijn de risico’s?

Als de metaverse kansen biedt om geld te verdienen, dan kan zakendoen in deze virtuele wereld ook risico’s met zich meebrengen. alsBetreed een nieuwe sector Of investeren in een extra kanaal brengt altijd een element van onzekerheid met zich mee.

Eerst, Onvoorspelbare gebruikersinteractie. Hoewel 2D- en pc-toepassingen kunnen worden ondersteund, zal de metaverse voornamelijk gebaseerd zijn op virtual reality. Tot op heden is de verkoop van VR-headsets echter nog steeds relatief laag op wereldschaal. Deze technologie is nog niet gedemocratiseerd en biedt daarom op dit moment geen wereldwijde reikwijdte.

Een ander risico in verband met Volatiliteit van cryptovaluta. Op het moment van schrijven bevinden we ons midden in een Crypto-crash en daalt de waarde van Bitcoin. Een aanzienlijk deel van de transacties in de metaverse zal echter afhangen van Blockchain, omdat het cryptocurrencies of NFT zal omvatten. Daarom dreigt de virtuele wereld ten prooi te vallen aan sterke economische instabiliteit.

Wat betreft bedrijven die direct in de metaverse zijn gecreëerd, lopen ze het risico Beperkt tot een klein deel van de wereldbevolking. Het kan echter moeilijk zijn om virtual reality-infrastructuur te vertalen naar andere digitale formaten of fysieke handel. Dit zou kunnen leiden tot een crisis vergelijkbaar met een speculatieve zeepbel in dotcom in de jaren 90 Als de lokale metaverse business niet winstgevend wordt.

Ten slotte denken de meeste metaverse volgers van wel Deze virtuele wereld moet noodzakelijkerwijs gedecentraliseerd zijn Het is van niemand. Dit is een voordeel in termen van transparantie en vrijheid, maar het betekent ook dat het heel moeilijk zal zijn om metaversen te reguleren en te bezuinigen. Bedrijven in een markt zullen dus onderworpen zijn aan de wet van de jungle.

Leave a Comment