Op weg naar een toegankelijke, eenvoudigere en even succesvolle cryptocurrency

Zijn we in de gouden eeuw van cryptocurrency? Als deze virtuele valuta er in 2008 in slaagde om de financiële wereld nieuw leven in te blazen, was het slechts een paar jaar geleden nog populair. Wat is zijn functie? Hoe investeer je? Waar ga je naartoe? Cryptocurrency blijft voor veel consumenten en investeerders een mysterie en wordt dankzij platforms als Litebit steeds democratischer.

Cryptocurrency: stijgt actief in populariteit

Gestart door Satoshi Nakamoto in 2008, heeft cryptocurrency een revolutie teweeggebracht in de manier waarop u investeert en handelt in activa. Door een immateriële munteenheid te creëren, streefde deze visionaire ondernemer ernaar om zichzelf te bevrijden van de productie en het gebruik van munten of bankbiljetten om goederen of diensten te betalen. Destijds leek deze nieuwe munteenheid echter een obscuur en ontoegankelijk principe voor gewone stervelingen. Slechts een paar experts zijn geïnteresseerd in cryptocurrency. Sinds 2017 heeft cryptocurrency zich gevestigd als een succesvol alternatief voor traditioneel geld. In 2018 kreeg het veel belangstelling, vooral van consumenten.

Na een korte periode van daling is de prijs van de token gedaald en hebben consumenten hun scepsis over de cryptocurrency versterkt. Is het een goede investering? Is het een permanente valuta? Beetje bij beetje openen voornaamwoorden zich en wordt adoptie steeds meer. Cryptocurrencies worden over de hele wereld verhandeld en er komen verschillende soorten tokens voor. En vanaf 2020 wendden grote investeerders zich op hun beurt tot deze revolutionaire valuta, en vervolgens tot bedrijven. Wat is het resultaat van deze geleidelijke aantrekking? Hogere prijzen, dus meer vertrouwen tussen particulieren en professionals. Tegenwoordig inspireren cryptocurrencies veiligheid, vertrouwen en een bijzonder bloeiende markt.

Bitcoin: de cryptocurrency-standaard

In het geval van verschillende soorten cryptocurrencies blijft Bitcoin tot op de dag van vandaag de meest bekende en gewone. Het is zelfs de eerste cryptocurrency die wordt verhandeld. De focus is om vereenvoudigde peer-to-peer-transacties mogelijk te maken. Kortom, geld wordt direct tussen twee personen overgemaakt, snel en zonder tussenpersoon. Hieraan wordt geen commissie ontleend. Tegenwoordig is Bitcoin de belangrijkste en duurste cryptocurrency ter wereld: één Bitcoin is volgens zijn prijs ongeveer 53.600 euro waard.

Maar het dure karakter is geenszins een obstakel. In feite is het niet nodig om hele Bitcoin te kopen, maar het kan heel goed worden gekocht. Alle virtuele valuta-uitwisselingen maken het voor iedereen gemakkelijk om de gewenste Bitcoin-waarde te kopen. U hoeft alleen de geldwaarde van de gewenste transactie op te geven, waarna het systeem het overeenkomstige bedrag berekent op basis van de huidige beurskoersen.

Hoe investeer je in cryptovaluta?

Als consumenten en investeerders meer vertrouwen hebben in deze immateriële valuta, is dat ook te danken aan de prestaties en intuïtie van speciale platforms. Litebit is daar het bewijs van. Van alle toegangsmiddelen blijft dit platform het meest betrouwbaar, gemakkelijk en veilig wanneer men in cryptocurrencies wil investeren. Het idee is om valuta zoals Bitcoin te kunnen kopen, verkopen en opslaan in een zeer veilige virtuele portemonnee. Net als de makelaar maakt het platform een ​​groot aantal cryptocurrencies mogelijk door realtime beurstrends te onthullen.

Van alle cryptocurrency-platforms is Litebit absoluut een van de gemakkelijkst te begrijpen. Dit was het dominante idee ten tijde van zijn ontwikkeling: een interface bieden waarmee iedereen bitcoins kon kopen, verkopen en opslaan. Litebit begrijpt dat deze markt het vertrouwen van zijn investeerders nog moet winnen, waardoor de menselijke kant in het hart van zijn DNA blijft. Het platform heeft een direct beschikbare, responsieve en voornamelijk menselijke klantenservice. Aanmelden duurt enkele minuten, het gebruik is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen, en de ondersteuning wordt afgehandeld door toegewijde mensen om klanten te helpen.

Als cryptocurrency een van de grote revoluties van onze tijd was, heeft het een lange weg afgelegd om zijn adellijke toespraken vandaag te verdienen. Investeringsmogelijkheden voor zo’n virtuele valuta hebben nog niet het laatste woord gezegd. Het volstaat om op te merken dat het steeds populairder wordt om deze opmerking te maken.

Met LiteBit is het tot 30 januari 2022 mogelijk om te profiteren van een saldo van € 20 na registratie en accountverificatie.

Leave a Comment