Xbox Game Pass: nieuwe functies onthuld voor eind juli 2022, waaronder een nieuwe exclusieve Xbox

We zijn de tweede helft van juli ingegaan, dus daar is het tijd voor Microsoft programma evaluatie speelhal Voor de komende twee weken. Er zijn minder wedstrijden in vergelijking met de afgelopen twee weken, maar ze zijn niettemin interessant.

Het zal er zijn zoals verwacht Als de schemering valthet eerste spel in het Engelsbinnen / nacht Exclusief geplaatst door Xbox Game Studio’sGedeeltelijk eindelijk: slechts twee van de zes hoofdstukken zijn gratis speelbaar voor abonnees. En de andere 4? Het is op dit moment niet duidelijk. Anders hebben we het recht om vermaakt te worden Watch_Dogs 2tot de laatste Moto GB 22Vereist Doom: Tides Numinera Of kort maar onvermijdelijk binnenterwijl tientallen ervaringen compatibel zullen zijn met aanraakbedieningen via Xbox Cloud-games.

Goedemorgen allemaal ! Om te beginnen is het de eerste game van Xbox Game Studios sinds de aankondiging van de titels waarvan je de komende 12 maanden zult genieten op de Xbox & Bethesda Games Showcase die zeer binnenkort beschikbaar is! Naast As Dusk Falls Hoofdstuk 1 en 2, kun je klassieke games, favoriete games van fans en andere games ontdekken die vorige week in de bibliotheek zijn geslopen en die je misschien wel of niet hebt gemist. Laten we eens kijken wat je te wachten staat!

bijna

 • As Dusk Falls (Cloud, Console & PC) – 19 juli

Verkrijgbaar bij release op Game Pass: een origineel interactief interieur/nacht-drama dat de verweven levens van twee families van dertig jaar verkent. Het begon allemaal in 1998, toen een tragische overval in een klein stadje in Arizona bleek te zijn. De keuzes die je maakt, hebben invloed op het lot van de personages in dit meedogenloze verhaal van verraad, opoffering en veerkracht. Leid de levens en relaties van meerdere personages in een verhaal van tientallen jaren, verteld in twee emotioneel geladen boeken.

 • Ashes of the Singularity: Escalation (PC) ID @ Xbox – 19 juli

Een grootschalig realtime strategiespel waarin je hele legers aanvoert op een dynamisch slagveld. Probeer meerdere werelden te veroveren met campagnes voor meerdere spelers of speel met je vrienden in een multiplayer-game.

 • Watch Dogs 2 (Cloud, Console & PC) – 19 juli

Speel als Marcus Holloway, een getalenteerde jonge hacker uit de geboorteplaats van de technische revolutie, de San Francisco Bay Area. Verken een enorme dynamische open wereld met eindeloze spelmogelijkheden. Ze lanceerden de Hack the Century-campagne om de vrijheid te herstellen van degenen aan wie het echt toebehoort: de mensen.

 • MotoGP 22 (cloud, console, pc) – 21 juli

Engine Ignition: laat de meest meeslepende en realistische MotoGP-game-ervaring beginnen! Meer dan 120 coureurs, 20 officiële circuits en alle sensaties van een officieel kampioenschap wachten op je. Het virtuele was nooit te dicht bij de realiteit in de MotoGP 22!

 • Torment: Tides of Numenera (Cloud & Console) – 21 juli

Verken de aarde in een miljard jaar in de sci-fi wereld van Numenera. Ga op pad om de negende wereld te veroveren, die is gesticht op de overblijfselen van geavanceerde beschavingen en haar geschiedenis markeert. Neem veel vitale beslissingen, zie de gevolgen van je acties onder ogen en moedig de dood aan terwijl je probeert het antwoord te vinden op de ultieme vraag: wat is leven?

 • Inside (Cloud, Console, PC) ID @ Xbox – 29 juli

Ontdek het unieke avontuur van indie-ontwikkelaars Playdead, Inside, een op verhalen gebaseerd platformspel dat intense actie en trick-puzzels combineert. De titel kreeg lovende kritieken vanwege de martelende artistieke leiding, de beklijvende soundtrack en de verontrustende sfeer.

Mocht je het zelf missen

 • Garden Story (Cloud, Console & PC) ID @ Xbox – Beschikbaar

Ontspan en geniet van de vruchten van je werk in deze charmante actie-RPG waarin je speelt als Concord de druif. Als nieuwe bewaker van The Grove moet je het dorp herbouwen en het verhaal van zijn mysterieuze verleden ontrafelen. Verzamel middelen, vecht tegen binnendringende schimmels en herstel de samenleving!

 • Solasta: Crown of the Magister (Cloud & Console) ID @ Xbox – Beschikbaar

Ontdek de verwoeste wereld van Solasta: verken ruïnes en kerkers op zoek naar legendarische schatten, leer de waarheid over een oude catastrofe en voorkom dat het opnieuw gebeurt. Pas uw team aan volgens uw voorkeursstrategie en vergroot de mogelijkheden van uw groep. Beslissing is aan jou.

Downloadbare inhoud en updates

 • Age of Empires IV Seizoen 2: Kaartmonsters – Beschikbaar

Age of Empires IV keert terug met zijn tweede seizoen: Map Monsters! Deze update bevat veel aanpassingsopties die door de community zijn aangevraagd, zoals de mogelijkheid om je matchmaking-ervaringen aan te passen en vaker op je favoriete kaarten te spelen, van de titel te genieten zoals je wilt met opties voor het aanpassen van snelkoppelingen en minikaartdetails vanaf het spel aan te passen. aan de mogelijkheid om uw kleur te kiezen.

 • Astroneer: Rails-update – beschikbaar

Rails komt eindelijk naar Astroneer! Voltooi nieuwe taken en bouw complexe geautomatiseerde systemen met behulp van rails, een uniek transportmiddel dat efficiënt en praktisch is.

 • Minecraft-voorbeeld – beschikbaar

Ontdek nieuwe functies voor Minecraft in preview dankzij Game Pass, op console en pc! Met Minecraft Preview kun je deze dingen uitproberen die rechtstreeks door het ontwikkelingsteam van Mojang Studios worden geleverd!

 • Forza Horizon 5: Hot Wheels – 19 juli

Oproep aan alle waaghalzen! Reis naar Horizon’s visueel verbluffende nieuwe Hot Wheels-park in de mist boven Mexico. Ontdek de snelste en meest extreme tracks ooit. Ontwerp, bouw en deel je eigen Hot Wheels-avonturen met meer dan 80 unieke baanstukken. Race met 10 geweldige nieuwe auto’s, zoals de Hennessey Venom F5 uit 2021 en de iconische Hot Wheels Deora II uit 2000. Game Pass-leden kunnen 10% besparen op de Premium-uitbreidingsbundel en krijgen direct toegang tot deze inhoud!

Xbox Game Pass Ultimate-voordelen

 • Minecraft: Swamp Dweller Pack – 26 juli

Voel je je een kikker? Ga voor slijtvastheid door de nieuwe Muddy Sweater en stevige duigen te combineren, plus de stijl van Hoppin! Zodra je deze bundel claimt, heb je toegang tot deze items via de kleedkamer!

 • Herfstjongens: Kokosmelkkostuum – 2 augustus

Leun achterover, neem een ​​slok en maak je klaar om je tropische aanwezigheid te blunderen, dankzij ons gloednieuwe Kokosmelkkostuum!

 • Century: Age of Ashes – Krød Slaglands Dragon Pack – 2 augustus

Ontketen je monsterlijke krachten met de Krød Slaglands-draak, zijn Nightfiend-schild, Skeldian Relic-spelerpictogram en 3-daagse XP-boost.

12 nieuwe games die compatibel zijn met aanraakbediening

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen nu nog 12 games met aanraakbediening spelen, inclusief favoriete klassiekers als The Yakuza of As Dusk Falls, zodra ze uitkomen! Begin met spelen op de Xbox-app op Windows-pc, de mobiele Xbox Game Pass-app op Android-apparaten, of van xbox.com/play op je Windows-pc of Apple-telefoons en -tablets, zonder dat je een console nodig hebt. Hier is een lijst met nieuwe titels met aanraakbediening:

 • slapende burger ;
 • schijfruimte ;
 • ontsnappingsacademie ;
 • Tuin verhaal ;
 • Kleine heks in het bos (Overzicht) ;
 • willekeurig verloren ;
 • Ruimtelijnen van veraf ;
 • Gil Umurangi ;
 • Yakuza 0 ;
 • yakuza kioyami ;
 • Yakuza Kiwami 2 ;
 • Als de schemering valt Beschikbaar 19 juli.

Ze gaan ons verlaten op 31 juli

De volgende games zullen binnenkort de Game Pass-bibliotheek verlaten. Kom er zeker nog eens op terug voordat je vertrekt. Als je het in je groep wilt houden, vergeet dan niet om de ledenkorting te gebruiken om tot 20% te besparen!

 • Dodgeball Academy (cloud, console en pc)
 • Katamari Damasi Reroll (cloud, console en pc)
 • Lumen-remaster (cloud, console en pc)
 • omno (cloud, console en pc)
 • Raji: een oud epos (cloud, console en pc)

Leave a Comment