SoftServe brengt de efficiëntie van belangrijke services in het on-premises clouddomein samen met VMware™

Premium Partner-status ondersteunt het vermogen van SoftServe om toonaangevende technologische oplossingen te leveren, mogelijk gemaakt door VMware

Austin, Texas, 02 augustus 2022–(BUSINESS WIRE)–SoftServe, een toonaangevend digitaal referentie- en adviesbureau, is benoemd tot Premium Partner in de VMware Certified Application Update List. Deze prijs markeert het eerste jaar dat SoftServe door VMWare is uitgeroepen tot partner met toegevoegde waarde voor zijn innovatieve cloudservices, wat de samenwerking tussen de twee bedrijven in Europa bevordert.

Dit persbericht bevat multimedia-elementen. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220802005011/fr/

SoftServe brengt cloud-native kernservice-efficiëntie met VMware™ (Afbeelding: Business Wire)

“Deze prestaties zijn belangrijke mijlpalen voor ons, en ze versterken de erkenning van onze voortdurende toewijding aan leren en groei samen met onze partners en klanten”, aldus Volodymyr Semenchin, President van SoftServe EMEA. “We zijn vereerd om door VMware erkend te worden als een partner met toegevoegde waarde en vertrouwde applicatie-update-consultant voor onze klanten, met onze toonaangevende oplossingen en diensten. »

Dit is de tweede Master Services Competence (MSC) in de cloud rating die SoftServe krijgt. De eerste MSC van het bedrijf is voor zijn VMware Cloud-mogelijkheden op AWS. Voortbouwend op deze twee prestaties, implementeert het bedrijf state-of-the-art applicatietechnologieën om zijn klanten in staat te stellen applicaties onbeperkt te schalen en uit te voeren in zowel private als publieke cloudomgevingen.

SoftServe is een Premium Partner, het hoogste niveau van partnerschap dat VMware te bieden heeft. SoftServe heeft meer dan 20 VMware-gecertificeerde architecten, die hun expertise en strategische vaardigheden gebruiken om innovatieve roadmaps te creëren en infrastructuren te versterken voor hun klanten in veel belangrijke sectoren.

SoftServe’s reputatie als vertrouwde adviseur in het leveren van cloudtransformatiediensten, samen met VMware Cloud-oplossingen, helpt bij het oplossen van de meest urgente technologische uitdagingen van vandaag. Door samenwerking wordt het migratietraject naar de cloud vereenvoudigd, omdat klanten tijd besparen en operationele kosten verlagen bij het bouwen en implementeren van moderne applicaties en API’s.

dagvergadering SoftServe met VMwareen begin met het bouwen van uw moderniseringsroadmap.

Over SoftServe

SoftServe is een digitale instantie die adviseert en adviseert over technologie. We onthullen, transformeren, versnellen en verbeteren de manier waarop bedrijven en softwarebedrijven werken. Onze uitgebreide oplossingen en expertise maken innovatie, kwaliteit en snelheid mogelijk in de sectoren gezondheidszorg, detailhandel, energie, productie en financiële dienstverlening. We stellen bedrijven en Independent Software Vendors (ISV’s) in staat om differentiatie te (her)definiëren, de ontwikkeling van oplossingen te versnellen en agressief te concurreren in de huidige markt, waar u ook bent.

Bekijk onze website, blog, LinkedIn, Facebook en Twitteren.

Over VMware

VMware is een toonaangevende multicloud-serviceprovider voor alle applicaties, die digitale innovatie mogelijk maakt die ondernemingen beheersen. Als de vertrouwde basis voor het versnellen van innovatie, geeft VMware bedrijven de flexibiliteit en keuze die ze nodig hebben om aan de toekomst te bouwen. VMware, met hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, zet zich in om een ​​betere toekomst op te bouwen via het plan van het bedrijf voor 2030. Ga voor meer informatie naar www.vmware.com/company.

De tekst van het persbericht dat voortvloeit uit de vertaling mag in geen geval als officieel worden beschouwd. De enige originele kopie van het persbericht is de originele taalpersversie. De vertaling moet altijd worden vergeleken met de brontekst, die een precedent schept.

Bekijk de bronversie op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/202208020055011/ar/

Contacten

Andrew Kafka
Analist en Public Relations Manager
[email protected]

Leave a Comment