Hoe zal de metaverse het creëren van inhoud veranderen?

Content is een van de fundamenten van internet. Het komt in veel van de formaten die worden ondersteund door de huidige versie van Web2 – tekst, audio, video of een combinatie van de drie. Maar de inhoud is een beperkte gratis bron. Bovendien worden makers van inhoud nu gezien als opinieleiders, beïnvloeders en de levensader van de bedrijfsvoering. Hier is een blik op hoe de metaverse het maken van inhoud heeft veranderd.

De term “metaverse” werd voor het eerst gebruikt in 1992 door romanschrijver Neil Stephenson in zijn boek Snow Crash. Hij verwees naar een multi-verbonden virtuele wereld gebouwd op internet. Dit kan ervaringen uit de echte wereld simuleren en verbeteren. Deze visie is een van de gekste sciencefiction-oorsprongen. Maar de afgelopen jaren hebben technologiebedrijven zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om dat onze nieuwe realiteit te maken.

De socialemediagigant Facebook veranderde onlangs zijn naam in Meta, wat op deze verschuiving wijst. Veel andere startups werken aan een gedecentraliseerde metaverse gebouwd op de blockchain. Na al die moeite is één ding heel duidelijk. De metaverse is de toekomst en experts uit de industrie denken dat het potentieel biljoenen dollars waard kan zijn. In de creatieve economie zullen de effecten van de metaverse echter het eerst voelbaar zijn. En Forbes, het populaire Amerikaanse zakenblad, gelooft dat het “het contentcreatieproces voor altijd drastisch zal veranderen”. De volgende paar regels laten zien hoe deze techniek het proces voor het maken van inhoud zal veranderen.

Door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven inhoud

AI-aangedreven inhoud

Dankzij recente doorbraken in kunstmatige intelligentie, zal de metaverse contentproviders in staat stellen dit te doen Slimmere inhoud maken. Als deze technologie haar volledige potentieel bereikt, zullen boeren samenwerken met AI-aangedreven tools. Ze zullen in staat zijn om Vertaal een visie op hoog niveau naar kant-en-klare content. Dit kan AI-ondersteunde videobewerking, AI-ondersteunde animatie of zelfs AI-aangedreven muziekcreatie omvatten.

Dit gebeurt al op een bepaald niveau. Laten we het voorbeeld nemen van de 3D World Creator Promethiaanse AI. Dit helpt makers om virtuele omgevingen te creëren. De gebruiker kan het platform vragen om een ​​slaapkamer uit de jaren 70 te ontwerpen en vervolgens een kamer bouwen die is versierd met Bee Gees-posters.

Meer boeiende en meeslepende inhoud

Vanwege de vooruitgang in virtual en augmented reality wordt verwacht dat de metaverse kunstenaars helpt te creëren Meer interactieve en meeslepende inhoud. Overweeg om een ​​Brits veilingbedrijf in te gaan Sotheby’s In Metaverse als een nederige blik in de toekomst.

in 2021, decentralisatieHet gedecentraliseerde virtual reality-platform, aangedreven door de Ethereum-blockchain, hield zijn eerste digitale kunstveiling. Bezoekers ontdekken digitale kunst gemaakt door 27 kunstenaars van NFT bij de digitale reproductie van de kantoren van Sotheby’s in Londen.

Nivellering, noodzakelijk in metaverses

De metaverse heeft een enorm potentieel om de manier te veranderen waarop makers inhoud ontwikkelen en met hun publiek omgaan. Contentmakers die begrijpen hoe ze hun talenten in de metaverse kunnen benutten, zullen in de toekomst succesvol zijn. De toekomst van de schepping is dan rooskleurig Er wordt meer interactieve en meeslepende inhoud gemaaktindien meer dan Gebruik de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie Als Creëer meer interactie met het publiek.

maker van metaverse inhoud

Met de snelle ontwikkeling van de metaverse wordt verwacht dat het creëren van inhoud in de toekomst een explosie zal ervaren. De Contentmakers hebben toegang tot geavanceerde toolswaardoor zelfs de gekste ideeën werkelijkheid kunnen worden.

Hun creativiteit kent geen grenzen. Ze zullen nu in staat zijn om Maak verbluffende afbeeldingen voor hun inhoud, van een space-operafeest met een achtergrond van nevels, tot een blogfeed op een onbewoond eiland. Letterlijk, Alles is mogelijk in dit nieuwe tijdperk van metaverse.

Over de creatieve economie

Content is de basis van Web 2.0 of internet. Desondanks zou het roekeloos zijn om de inhoud gratis te noemen. Bovendien, Web 2.0 is verre van onafhankelijk. Deze functie is het basisprincipe van Web 3.0 en Metaverse. Trouwens, we hebben veel claims gezien voor: Decentralisatie en autonomie in het contentcreatiesysteem.

biedt metaverse betrouwbaar ecosysteem Sta individuen toe om inhoud te creëren en beloningen te verdienen zonder via platforms van derden te hoeven gaan. deze snel groeiend ecosysteem Bestaat uit Bloggers, vloggers, freelance artiesten, enz. bekend als Besparingen voor makers.

Een groeiende creatieve economie

Volgens rapporten wordt de creatieve economie momenteel geëvalueerd tot 104 miljard dollar (2021). Het is geëxplodeerd tijdens de COVID-19-pandemie, met platforms zoals TikTok, YouTube, Instagram, Likee, enz.

De groei van de creatieve economie

Interessant is dat analisten en experts nog steeds terughoudend zijn om prijsvoorspellingen te doen voor dit ecosysteem. Daar zijn ze het echter allemaal over eens De creatieve economie is erg jong Maar het groeit exponentieel. Introductie van Web 3.0-functies Het faciliteren van de groei van de creatieve economie. Dit biedt makers van inhoud nieuwe mogelijkheden voor marketing en productpromotie.

Daarnaast bied je makers van inhoud Een betrouwbare manier om hun talenten te decentraliseren. Momenteel zijn er ongeveer 50 miljoen makers over de hele wereld Ongeveer $ 800 miljoen aan durfkapitaalfondsen. Met Web 3.0 komen deze beoordelingen alleen maar aan de oppervlakte.

Veel kansen voor metaverse makers

De metaverse is een volledig digitale wereld. Het is gebouwd op zowel gedecentraliseerde technologie, virtual reality als Web 3.0. Daarom is de combinatie van deze functies: Je betreedt een nieuw tijdperk van contentcreatie. Hierdoor hebben makers toegang tot onbeperkte grafische details.

Blockchain-technologie heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om onafhankelijke makers van inhoud te motiveren vanaf gecentraliseerde platforms. Ze krijgen de kans om Naadloos inkomsten genereren met hun inhoud. Bovendien zal de metaverse het creëren van inhoud naar een geheel nieuw niveau tillen. Zorgt ervoor dat er geen makers zijn U hoeft geen hostingplatforms van derden te gebruiken beloningen te verdienen.

De metaverse zal de toekomst van content vormgeven

Contentcreatie omvat een groot aantal industrieën. En in de komende jaren zijn hier enkele manieren waarop de metaverse de toekomst van inhoud zou kunnen vormgeven.

Sociale media

Horizon werelden

Op het gebied van sociale media lijkt het erop dat een van Meta’s belangrijkste doelen is om: Om zijn eigen virtual reality-technologie onder de knie te krijgen als een stap in de metaverse. In december 2021, gepubliceerd Horizon Worlds in de VS en Canada. Het is een VR-game waarin je verbinding kunt maken en samen nieuwe werelden kunt verkennen.

Leren en ontwikkeling

Leren en ontwikkelen behoren tot de sectoren die het meeste halen uit het creëren van metaverse inhoud. Meeslepende en interactieve benadering geleverd door de metaverse betekent dat de maker van de inhoud deelnemers kan toestaan Praktische taken En ze maken veilig fouten zonder ernstige gevolgen.

Daarnaast kunnen contentontwikkelaars een mogelijkheid creëren voor internationale teams om te leren en met elkaar te communiceren in de virtuele ruimte. Dit kan Ondersteuning van ontwikkeling en cultuur. Daarnaast is deze oplossing praktisch voor organisaties die dit willen Verminder het reizen van werknemers voor trainingen of sociale evenementen.

de spellen

de spellen

Niemand die bijzonder geïnteresseerd is in gamen zal er een vreemde voor zijn Virtual reality en augmented reality in games. Gamers behoorden tot de eersten die virtual reality-headsets gebruikten om zichzelf volledig onder te dompelen en gesimuleerde scenario’s te spelen alsof zij de winnende personages waren. De makers van het spel hebben de macht om. Nieuw, innovatief en zeer aantrekkelijk gamedesign.

Het vermogen om met mensen over de hele wereld te communiceren en daadwerkelijk transacties uit te voeren, heeft er waarschijnlijk toe bijgedragen dat: Online gamen is een heel groot bedrijf geworden.

Kort

Slechts een paar decennia geleden was internet het grootste en meest verbazingwekkende dat we ooit hebben gezien. We moeten toegeven dat het ons leven sindsdien praktischer heeft gemaakt. We hebben nu de metaverse, die een volledig gebruikersgerichte omgeving zou moeten zijn. Deze technologie zal creativiteit naar een heel ander niveau tillen. Het publiek zal niet de enige bron van inkomsten zijn voor makers van inhoud, omdat ook bedrijven graag deze potentiële markt willen betreden. Virtual reality-inhoud komt eraan en het wordt de volgende hit.

Leave a Comment