IoT Gateway Markttrends en voorspelling tot 2029 – Sectoranalyse per geografische regio, type en toepassing

Dit marktrapport biedt een voorbeeldig venster op de branche met uitleg over de marktdefinitie, classificaties, toepassingen, verplichtingen en markttrends. Het rapport herkent en analyseert ook opkomende trends, samen met belangrijke marktfactoren, uitdagingen en kansen. Het rapport belicht de schommelingen in de waarde van het samengestelde jaarlijkse groeipercentage tijdens de prognoseperiode 2022-2029 voor de markt. Het basisjaar voor de berekening in het rapport wordt genomen als 2019, terwijl het historische jaar 2018 is, wat zal laten zien hoe de markt zich in de prognosejaren zal gedragen door informatie te verstrekken over verschillende marktinzichten.

Regionale IoT Gateway Market, die ook op landniveau is gesegmenteerd om een ​​gedetailleerd beeld van de organisaties te geven. Een ongebruikelijke positie wordt toegewezen aan de primaire deelnemers in het profielgebied van de organisatie. Dit deel omvat contante inkomsten, geologische aanwezigheid, bedrijfsschema, tentoongestelde items en belangrijke technieken die spelers gebruiken om de tegenstander voor te blijven. De primaire verkenning werd uitgevoerd met professionals uit de industrie, waaronder VP’s, consultants, itemsupervisors en hoofden van winkelnetwerken.

Download een voorbeeldrapport: https://www.databridgemarketresearch.com/request-a-sample/?dbmr=global-iot-gateways-market

De IoT Gateway-markt zal naar verwachting een marktgroei van 15,3% meemaken tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028. Het Data Bridge-marktonderzoeksrapport over de IoT Gateway-markt biedt analyse en inzichten in de verschillende factoren die naar verwachting de overhand zullen hebben tijdens de voorspelling periode. Terwijl het zijn effecten heeft op de marktgroei. Het toenemende aantal verbonden apparaten wereldwijd versnelt de groei van de IoT-gatewaymarkt.

IoT Gateway verwijst naar een fysiek apparaat waarmee software kan fungeren als verbindingspunt tussen controllers, sensoren, de cloud en slimme apparaten. IoT-gateway-architecturen komen in de vorm van bouwstenen die de toepassing van draadloze detectie in de IoT-module helpen vergroten. De repository en het edge-flownetwerk tussen de cloud en IoT-gatewayapparaten bieden veilig verschillende functies, waaronder beveiliging, gegevensfiltering, apparaatconnectiviteit en protocoltransacties. Deze portals zijn geconfigureerd met CSP’s, NaaS-leveranciers en serviceproviders in veel regio’s.

Het rapport richt zich ook op marktmoeilijkheden, beperkingen, ontwikkelingsfactoren, ontwikkelingen, openingen, het winkelnetwerk van de industrie, enz. Het biedt ook gegevens over de aantrekkelijke kwaliteit, ontwikkelingssnelheid en marktomvang van elk segment, wat helpt om te begrijpen in welk segment geld moet worden geïnvesteerd of zijn bedrijf moet worden uitgebreid. Optionele mijnbouw is gebaseerd op zowel open datasets als betaalde datasets, zoals openbare deponeringen, jaarverslagen, SEC-deponeringen, milieuonderzoeken, D&B Hoovers en Factiva.

De wereldwijde Internet of Things Gateways-markt is gesegmenteerd in type dat omvat:

per component (MCU, FPGA, sensor, ander geheugen),

node (smartwatch, camera, RADAR, thermostaat, speler, smart-tv, andere),

Connectiviteitstechnologie (Bluetooth, Wi-Fi, ZigBee, Ethernet, Z-Wave, enz.),

Toepassing (wearables, gezondheidszorg, automotive en transport, gebouwautomatisering, industriële en consumentenelektronica),

Enkele van de uitstekende spelers op de markt zijn:

Intel Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, NXP Semiconductors, Arm Limited, Cisco, Hewlett Packard Enterprise Development LP, TE Connectivity, STMicroelectronics, Advantech Co., Ltd. , Dell, EUROTECH, AAEON, ADLINK Technology Inc. , NEXCOM International Co., Ltd… ., Microchip Technology Inc., Notion Labs, Inc., Samsara en Estimote, Inc. Onder andere lokale en mondiale spelers.

Geografisch is de markt gesegmenteerd in:

  • Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico)
  • Europa (Duitsland, Frankrijk, VK, Rusland, Italië en de rest van Europa)
  • Azië-Pacific (China, Japan, Korea, India, Zuidoost-Azië en Australië)
  • Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia en de rest van Zuid-Amerika)
  • Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Zuid-Afrika, Rest van Midden-Oosten en Afrika)

Toegang tot het volledige rapport: https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-iot-gateways-market

Hoogtepuntenrapport

  • De analyse van de wereldwijde IoT Gateway-marktgroeitrends is gebaseerd op het berekende samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) van 2022 tot 2029.
  • Om de marktprestaties in elke regio te analyseren, worden het marktaandeel en de groeisnelheid van elke geografische regio geëvalueerd.
  • Het bevat alle nodige details over de belangrijkste producenten, klanten en distributeurs op de markt.

Aanpassingsrapport:

Dit rapport kan worden aangepast aan de eisen van de klant. Neem contact op met ons verkoopteam ([email protected]) die ervoor zal zorgen dat u een rapport ontvangt dat is afgestemd op uw behoeften. U kunt ook contact opnemen met onze leidinggevenden op +1888387 2818 om uw onderzoeksbehoeften te delen.

Data Bridge Marktonderzoek, Pvt. Ltd.

bel ons

VS: +1888387 2818

Verenigd Koninkrijk: +44 208089 1725

Hongkong: +852 8192 7475

E-mail – [email protected]

Leave a Comment