CyberRes Micro Focus werkt samen met Google Cloud om veilige cloudanalyses op grote schaal mogelijk te maken met gegevensprivacy

CyberRes voegt inspanningsgerichte beveiliging toe aan BigQuery-klanten over de hele wereld om te voldoen aan de voorschriften voor gegevensprivacy

Santa Clara, Californië.En de 3 augustus 2022 /PRNewswire/ — CyberRes, een bedrijf van Micro Focus, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Google Cloud ter ondersteuning van de volgende release van BigQuery-functionaliteit op afstand. Het partnerschap omvat de integratie van CyberRes’ uitgebreide oplossing voor bedrijfsgegevensbescherming, Tension SecureData, met de BigQuery-gegevensopslag van Google om initiatieven op het gebied van bedrijfsgegevenswetenschap te versnellen en op te schalen en bedrijven te helpen te voldoen aan de steeds veranderende privacyregelgeving.

Dankzij de integratie kunnen CyberRes Voltage-klanten voortdurend gebruikte, mobiele en resterende gegevens in Google BigQuery beschermen. Door ondersteuning van externe functionaliteit kunnen BigQuery Google Cloud-klanten ook profiteren van Voltage-privacytechnologieën. Geabonneerde klanten kunnen de versleutelings-, hash- en coderingsservices van Voltage binnen BigQuery gebruiken in combinatie met de native BigQuery-beveiliging van Google om te voldoen aan strikte privacycontroles. Dankzij de consistente, cloudcompatibele gegevensbescherming van Voltage kunnen alle klanten veilig gestructureerde gegevens gebruiken voor analyses in hybride clouds.

Adverteren

“De beschikbaarheid van de externe mogelijkheden van BigQuery is een opwindende en cruciale ontwikkeling van het Google Cloud Platform voor onze klanten”, Tony Lama, vice-president productbeheer, CyberRes. “Integratie met Voltage SecureData betekent dat BigQuery klanten in staat stelt om de datacentrische beveiligingsbenadering van Voltage voor veilige analyses te gebruiken en te ondersteunen, waardoor organisaties hun initiatieven op het gebied van gegevensbescherming kunnen versnellen en uitbreiden. Datawetenschap met standaard privacy.”

BigQuery, een zeer schaalbaar, multi-cloud datawarehouse van Google Cloud, is gebouwd voor zakelijke snelheid en stelt klanten in staat inzichten te verkrijgen door middel van voorspellende en realtime analyses, toegang te krijgen tot gegevens en informatie eenvoudig en veilig te delen. Deze nieuwe samenwerking draagt ​​bij aan de uitgebreide mogelijkheden van Voltage SecureData voor het beveiligen van analyses in datawarehouses, databases en datameren en stelt klanten in staat hun workloads naadloos en veilig naar BigQuery te verplaatsen.

Opkomende bedreigingen en veranderende technologische behoeften in de voorhoede van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging Ritika Suricdirecteur, technologiepartnerschappen, Google Cloud.

CyberRes Voltage helpt organisaties bij het beveiligen van continue gegevensontdekking, inzicht en bescherming om risico’s te verminderen en privacy by design mogelijk te maken. Organisaties kunnen werken met waardevolle, gevoelige klantgegevens in hun beschermde staat om bruikbare inzichten te verkrijgen zonder het risico dat gegevens in Google BigQuery worden vrijgegeven. Voltage SecureData-gegevensbeschermingstechnologieën bieden flexibele implementatie en gegevensgerichte bescherming voor een bijna onbeperkt aantal gestructureerde gegevenstypen in elke taal en in elke regio, met prestaties, bewezen betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

meer informatie

Tension SecureData-integratie voor GCP 2.0 (BigQuery) is nu algemeen beschikbaar. Google Cloud Remote Functions is nu beschikbaar als openbare preview.

Word lid van CyberRes op LinkedIn en volg Tweet insluiten op Twitter.

Over CyberRes

CyberRes is een zakelijk onderdeel van Micro Focus. We bieden de expertise van een van ‘s werelds grootste beveiligingsportefeuilles om onze klanten te helpen navigeren door het veranderende landschap van bedreigingen door cyber- en zakelijke veerkracht op te bouwen binnen hun teams en organisaties. CyberRes maakt deel uit van een grotere reeks oplossingen voor digitale transformatie die ongunstige omstandigheden bestrijden, zodat bedrijven vandaag kunnen blijven opereren, de lichten aan kunnen houden en transformeren om te groeien en te profiteren van de kansen van morgen.

Focus op de bronmicrofoon

Leave a Comment