Hoe STAN de wereld van NFT bouwt rond esports in BGMI (PUBG), Free Fire, etc.

weet u dat esports – Een vorm van georganiseerde en multiplayer-videogame – Wordt het snel populair in India?

In feite zal de omzet van de Indiase esports-markt naar verwachting groeien van 250 crores in 2021 naar mij 1.100 crores in 2025volgens Tellen gegevens.

Gamers, streamers, professionele esports-spelers en fans die esports spelen en kijken, dragen bij aan deze groei, samen met de enorme populariteit van games zoals Battlegrounds Mobile India (BGMI), Gareena Free Fire, etc.

Adverteren

Aanvankelijk stanDe groeiende esports-markt biedt de mogelijkheid om een ​​platform te creëren voor esports-enthousiastelingen, gamemakers en gamers om hun favoriete esports-beïnvloeders te verzamelen, te spelen en ermee te communiceren, gerelateerde game-verzamelobjecten te verdienen, beloningen te verdienen, enz.

nooit Parth Chadda, Akshat Rathi, Rahul Singh, Shubham Gupta, Noman MullahSTAN stelt gebruikers ook in staat om gesigneerde merchandise van esports-beroemdheden te krijgen, waardoor ze trainingskampen of uitzendingen van makers kunnen bezoeken, ze kunnen ontmoeten op Instagram, face-to-face lid kunnen worden van clubs en meer.

STAN platform gebouwd op de top van geribbeld blockchain, waardoor de deelname van zijn gebruikers mogelijk wordt gemaakt via speelbare, loopbare lagen op het platform.

In een interview met Het verhaal stortte in “Esports-spelers zijn beroemdheden geworden en hebben enorme fanbases opgebouwd met miljoenen abonnees”, zegt Barth. “We hebben de groeiende behoefte gezien om esports-fans in contact te brengen met hun idolen. Tot nu toe was het alleen mogelijk om op YouTube te gaan en te doneren voor spelers, terwijl Patreon niet gericht is op gamen.”

Hij voegt eraan toe: “Voor STAN is blockchain de technologie die vertrouwen en eigendom van activa mogelijk maakt, zoals officieel gelicentieerde NFT’s voor esports-spelers. Eindgebruikers kunnen niet alleen NFT’s verzamelen, maar ze ook gebruiken in games op de DAW en een hoger platform om verdien beloningen.”

Een illustratie van de STAN-applicatie

Kruispunt van Web3 en Sport

stanstartte in 2022Zetmeel 2,5 miljoen dollar Tijdens een ronde tafel in mei.

leidde de ronde algemene katalysator:Samen met andere durfkapitalisten, waaronder beter kapitaal En de Eximius-projecten.

Engelen zoals Aadil Mamujee uit open zee Ook Nakuul Gupta van Coinbase nam deel aan de ronde.

STAN heeft zijn grootschalige platform nog niet gelanceerd, maar heeft al getekend met 60+ grote naam In de wereld van Indiase esports. Sommigen van hen bevatten spelersnamen zoals Jonathan, 4200P, Roxx, Neyo, Attanki, enz.

Hoewel sommige Indiase startups zakelijke kansen verkennen op het snijvlak van sport en Web3, lijkt STAN een andere benadering te kiezen.

smaken rario En de eng Hij zette zwaar in op Cricket NFT’s, die gebaseerd zijn op echte cricketspelers die fysieke sporten beoefenen.

STAN richt zich echter op esports-spelers – de digitale tegenhangers van fysieke spelers. En in de wereld van esports zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, aangezien spelers meer kunnen bereiken in games boordevol actie zoals Call of Duty, Fortnite, BGMI en meer. Wat in het echte leven niet kan.

De game-industrie verschuift naar Web3

Het is een bekend feit dat India een groot aantal online spelers heeft. In de omgeving van 433 miljoen ondergeschikt 846 miljoen Internetgebruikers spelen games in India, maar de overgrote meerderheid van hen speelt geen esports.

Nu esports echter steeds populairder wordt, wil STAN de toestroom van esports-enthousiastelingen aanboren en tegemoet komen aan de huidige groep gamers. Om dit te doen, geeft Barth toe dat een Web3-only benadering niet zal werken.

“Esports-games, NFT’s en andere activa zijn niet beschikbaar voor handelaren in cryptocurrency om te kopen en verkopen. Ze zijn bedoeld voor game-enthousiastelingen, die niet echt hoeven te weten of de activa tastbaar of niet-fungeerbaar zijn. Dus we volgen. “Webbeleid 2.5 Waar we de gulden middenweg vinden tussen het toepassen van traditionele gaming/esports-principes en blockchaintechnologie, zegt Barth.

wat betekent het?

Parth legt uit dat Web 2.5 een gemakkelijke manier is om Web2 esports-fans mee te nemen in de wereld van Web3. Op STAN kunnen gebruikers in-game munten kopen door in fiat (INR) te betalen. Vervolgens kunnen ze in-game valuta gebruiken om on-chain items zoals NFT’s te kopen.

“Dit is anders dan bij andere projecten, waarbij gebruikers doorgaans een Web3-portemonnee zoals MetaMask moeten hebben en deze aan het gamingplatform moeten koppelen”, zegt Barth.

toekomstplannen

Na aankoop van NFT’s kunnen gebruikers rondhangen en communiceren met de STAN-wereld, die in de loop van de tijd meer games zal bevatten. Met meer tijd en prestaties kunnen gebruikers hun NFT’s upgraden, die ze kunnen doorverkopen DAW. Markt Een aankomend initiatief.

Uiteindelijk moet STAN zowel een aandeel/batenlaag als een economische laag zijn. Dus we bouwen één spel tegelijk om meer interesse te wekken voor de NFT’s, en ook voor de markt om ze te verhandelen”, zegt Barth.

In de toekomst is STAN van plan zijn gemeenschap van beroemdheden en esports-enthousiastelingen verder te laten groeien en vele mogelijke inkomstenkanalen te openen.

Enkele potentiële inkomstenbronnen voor STAN zijn onder meer: Mogelijkheden voor branding, verkoop van rechten om game-assets te gebruiken, verhoogde betrokkenheid voor Web2-streamingplatforms, lancering van de NFT-suite en meer.

Leave a Comment