Innovation Week: Huawei Cloud stelt operators in staat om de connectiviteit te maximaliseren

(HUAWEI) – Huawei presenteerde zijn nieuwe clouddiensten aan telecomoperators tijdens de Carrier Cloud Transformation Summit, georganiseerd als onderdeel van de Win-Win-Huawei Innovation Week.

Huawei deelt zijn enthousiasme om transformaties te ondersteunen die de netwerkwaarde helpen verhogen, service-innovatie versnellen en communicatieactiviteiten verbeteren om de voordelen van connectiviteit te ontketenen.

De cloud is een belangrijk onderdeel geworden van de industriële digitale transformatie en wordt nu gezien als een belangrijke economische motor vanwege het potentieel om de economische structuur en het zakelijke landschap van elke branche opnieuw vorm te geven.

SUE RUDD, directeur strategische analyse voor Huawei, die de trends van cloudactiviteit in de wereldwijde telecomindustrie analyseert, stelt dat ” Huawei brengt zijn partners naar nieuwe hoogten. De cloud is een belangrijke factor geworden in de digitale transformatie, gezien de structuur en markt van elke branche. Cloudtransformatie in de telecommunicatie-industrie is een zeer kritieke fase ingegaan, waarbij zowel kansen als uitdagingen snel opduiken. “.

Volgens de sprekers die tijdens deze uitwisselingen spraken, wordt geschat dat 15% van de operators over de hele wereld tegen 2023 een wereldwijde cloudstrategie zal ontwikkelen en implementeren. Cloud in communicatie vertegenwoordigt honderden miljarden dollars in waarde, wat leidt tot felle concurrentie tussen de grote cloud serviceprovider”, adviseert DONG LIBIN, directeur van de marketingafdeling van Huawei Cloud Computing.

Om deze uitbreiding te ondersteunen en te profiteren van de nieuwe markten die deze technologieën creëren, moeten operators dus prioriteit geven aan het bouwen van efficiëntere en veerkrachtiger ICT-infrastructuren.

Volgens de heer PENG SONG zijn er drie gebieden waarop operators zich moeten concentreren om de kansen die zich voordoen te grijpen.

Ten eerste moeten operators in termen van netwerkwaarde de grenzen van het netwerk uitbreiden met de cloud en de waarde van het netwerk in de B2B-markt verbeteren om ervoor te zorgen dat meer klanten van deze ontwikkelingen profiteren. Tijdens de uitwisselingen gaven de deelnemers ook aan dat operators synergieën moeten creëren met HCPS, en vooral dat ze veel kunnen leren van iperskeller. Ze worden aangemoedigd om over te stappen op industriestandaarden en multimedia.

In China biedt Huawei geavanceerde netwerk- en cloudmogelijkheden waarmee carriers hun zakelijke klanten oplossingen kunnen bieden om de productiviteit te verbeteren en hun routeerbare markt met 25% uit te breiden.

Ten tweede moeten operators op het gebied van digitale innovatie cloudplatforms voor digitale service-innovatie bouwen die ze kunnen gebruiken om nieuwe services sneller te lanceren. voor Huawei” Alles is service Het begint allemaal met infrastructure as a service, technology as a service en experience as a service. Al deze ervaringen zijn gelokaliseerd en gedeeld in de cloud, of het nu on-premises, hybride cloud, public cloud of enterprise cloud is.

Ten derde, als het gaat om telecomactiviteiten, moeten telecomoperators vooraf gebouwde cloudoplossingen gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor de telecomindustrie om de duurzame groei van hun kernactiviteiten te ondersteunen.

Huawei Cloud zet zich in om operators en hun klanten te ondersteunen. De dienstverlening draait om beveiliging en werken op afstand. Voor Chen Shijun, Director of Solution Marketing en Solution Sales bij Carrier, Huawei Synergy Cloud-5G” Huawei Cloud legt ook een solide basis voor het transformeren van financiën en financiële diensten. Onderzoek, evaluatie en implementatie zijn hefbomen voor het implementeren van een robuust computersysteem. Veilig, betrouwbaar en lage onderhoudskosten zijn een troef om te onderzoeken. Huawei Cloud wil diensten flexibeler maken en meer waarden leveren aan klanten en medewerkers van al haar klanten “.

Leave a Comment