Sigfox Zuid-Afrika heeft officieel haar activiteiten gelanceerd

sigfox Zuid-Afrika is officieel begonnen met operaties op basis van SqwidNet’s IoT-netwerkactiva. zijn doel? Het stimuleren van innovatie en het bevorderen van inclusieve economische groei. En dit met meer werkgelegenheid.

In het licht van talrijke inkomstenverliezen en een voortdurende en geleidelijke daling van de verkoop gedurende meerdere jaren, heeft SqwidNet Ze besloot haar bedrijf te sluiten. Zelfs na het ontslag van verschillende werknemers in juni 2021, had de groepsmaatschappij Community Investment Ventures Holdings (CIVH) van de groep moeite om het hoofd boven water te houden.

Gelukkig is er een grootschalige herstructurering doorgevoerd. Dit om ervoor te zorgen dat IoT-connectiviteitsdiensten en -oplossingen weer naar verschillende partners worden gedistribueerd. Tegelijkertijd verdringen de belangrijkste klanten van het bedrijf Door aandelen te kopen Om Sigfox-partner in Zuid-Afrika te redden.

Sigfox Zuid-Afrika: voor een betere geloofwaardigheid van IoT-investeringen in Afrika

Toen Sqwidnet in 2016 werd gelanceerd als een gelicentieerde Sigfox-operator voor de Afrikaanse markt. werd Zuid-Afrika Markt betreden 26 door Sigfox. Helaas hadden de belanghebbenden van Sqwidnet medio 2021 over het algemeen besloten om het bedrijf te herstructureren. Maar ook licenties en netwerkactiva beheerd door SqwidNet. Uit deze herstructurering werd Sigfox Zuid-Afrika geboren.

In samenwerking met vooraanstaande investeerders zoals Discovery Insure, Fidelity ADT, Macrocom En de BuffetinvesteringenDit nieuwe merk zal nu zijn activiteiten en strategie kunnen aanpassen aan de steeds veranderende lokale IoT-markt.

En natuurlijk de Sigfox 0G openbaar netwerk Je blijft werken onder dit nieuwe merk. Sqwidnet-klanten kunnen nog steeds genieten van ononderbroken toegang tot het 0G-netwerk van Sigfox. Het doel is altijd hetzelfde: het is niet alleen kostenbesparing. Maar vooral de complexiteit verminderenMassale adoptie van het internet der dingen in alle sectoren. Zoals Raymond Ndlovu treffend zei: “Door te leren van de lessen uit het verleden, zal Sigfox Zuid-Afrika in staat zijn om het internet der dingen een positievere impact voor iedereen te laten hebben.”

van zijn kant, UnapizDe Sigfox’s nieuwe baasis bijzonder verheugd Sigfox Zuid-Afrika te verwelkomen in de wereldwijde gemeenschap van 0G-netwerkoperators.

De CEO van het bedrijf is ook van mening dat Sigfox Zuid-Afrika zal verbeteren groei En de volwassenheid Het enorme internet der dingen in Zuid-Afrika. De dienst zal ook een cruciale rol spelen in de groei van de Afrikaanse economieën. Maar ook economische inclusie, gemeenschapsontwikkeling en persoonlijk succes.

Focus op Sigfox 0G-technologie

Sinds 2011 op de markt, de 0G-technologie van Sigfox Het is vanaf het begin ontworpen voor het gebruik van het internet der dingen. Met zijn lage initiële kosten, gebrek aan periodiek onderhoud en schaalbaarheid maken het een ideale oplossing voor:Het internet der dingen. Voor Sivi Moodley is deze belservice nu een van de belangrijkste in Zuid-Afrika. Dit vanwege hun positieve en belangrijke impact op een groot aantal waardeketens op lokaal niveau. Wetende dat het meeste afhangt van de duurzaamheid en levensvatbaarheid ervan.

Dankzij de investering van al deze partners is het nu mogelijk om een ​​solide en robuust platform te bieden. Dat wil zeggen, terwijl u deelneemt aan de ontwikkeling, acceptatie en groei van nieuwe use-casesHet enorme internet der dingen.

Volgens de South African Internet of Things Industry Council (IoTIC) speelt het enorme IoT van vandaag bovendien een cruciale rol door de overdracht van gegevens en cruciale beslissingen. Sigfox 0G-technologie heeft het mogelijk gemaakt om aan te tonen dat het Internet of Things ten dienste kan worden gesteld van samenlevingen. Maar ook mensen en bedrijven.

Het staat onder andere toe:Verbeter beveiligingssystemen En om stadsdiensten efficiënter te maken. maar ook om mijnbouw- en productieprocessen te automatiseren om Betere productiviteit.

Leave a Comment