Tiffany verkoopt NFT CryptoPunk-hangers voor een exorbitante prijs

De Amerikaanse juwelier Tiffany & Co heeft een ketting gelanceerd die speciaal is bedoeld voor NFT CryptoPunk-houders. Elke edelsteen vertegenwoordigt het personage dat bij de token hoort en wordt verkocht tegen een astronomische prijs…

CryptoPunk NFT-houders kunnen nu een handgemaakte ketting krijgen met hun eigen token. Dit persoonlijke juweeltje van een suggestie Luxe juwelierszaak Tiffany & Covoor nederigheid $50.000 bedrag.

Elk van deze hangers heeft een Minstens 30 edelstenen of diamantenHet wordt geleverd met een 18 karaats gouden ketting versierd met vijf diamanten.

Aangepaste CryptoPunks-ketting

Alleen eigenaren van CryptoPunk kunnen profiteren van deze exclusieve aanbieding. Er op wijzen dat het zo is Een van de oudste collecties van NFTbestaande uit afbeeldingen van gepixelde punkkarakters.

Deze karakters worden veel gebruikt Als avatar op Twitter en andere sociale netwerken, niet door NFT-bezitters of gewoon door fans die ze gebruiken als profielfoto’s zonder ze noodzakelijkerwijs te bezitten.

De kunststijl lijkt misschien eenvoudig, maar De gemiddelde kosten van CryptoPunk zijn $ 200.000. Ondanks de teruggang in de cryptocurrency-markt en de NFT blijft deze groep voor de rijken.

Tiffany & Co. om Web te verslaan3

hij is Er zijn slechts 10.000 CryptoPunks NFT’s, en nog minder houders omdat sommigen er veel van kopen. Daarom is het dit beperkte maar welvarende publiek dat Tiffany & Co. verlangt. door hem te verleiden. Door een van deze waardevolle hangers te kopen, kunnen eigenaren van CryptoPunk profiteren van de NFT als een symbool van rijkdom in de echte wereld.

Dit is niet de eerste keer dat Tiffany & Co. In de wereld van Web3. In maart 2022 kocht het bedrijf NFT voor $ 380.000. Toen heb ik haar ontslagen Cryptocurrency TiffCoin, maar het was een aprilgrap. Deze truc diende hem echter in de marketingcampagne voor zijn 18-karaats gouden munten in beperkte oplage.

Het is echter interessant dat de Amerikaanse sieradenindustrie zich richt op NFT-houders als nieuwe klanten potentieel, in plaats van te proberen zijn traditionele klanten te verleiden om NFT te kopen.

CryptoPunks identiek gekloond met Gems

Het bedrijf beweert dat deze ketting in de smaak zal vallen CryptoPunk-kunststijl met de hoogste nauwkeurigheid In het bijzonder leren we dat De 3D-bril zal worden ontworpen met baguette geslepen diamanten.

De Kleuren worden hersteld Zo natuurgetrouw mogelijk gebruikmakend van de natuurlijke kleuren van verschillende edelstenen. Het CryptoPunk-nummer wordt ook op de achterkant gegraveerd. Alle details over het maken van sieraden zijn beschikbaar op de officiële pagina op dit adres.

NFTiff beperkt tot 250 exemplaren

Elke ketting wordt geleverd met: NFT “NFTiff”, beperkt tot 250 exemplaren. Eigenaars van CryptoPunk die een ketting van NFTiff kopen, kunnen deze munt slaan en bewaren of doorverkopen. De verkoop en het slaan begint op 5 augustus 2022 op de officiële website die aan dit adres is gewijd.

Deze ketting is toegevoegd aan Lijst van luxegoederen gerelateerd aan NFT’s. In juli 2022 probeerde Chevrolet (tevergeefs) te veilen NFT wordt geleverd met Corvette 2023. Evenzo omvat Alfa Romeo de NFT met zijn nieuwe Tonale SUV.

In het licht van de prijs van NFT’s, Ik begrijp de luxe-industrie Beleggers hebben een enorm budget en proberen zich op deze nieuwe doelgroep te richten. Het valt nog te bezien of de grote vis het aas zal pakken…

Leave a Comment