Wincity: de NFT’s die onroerend goed en cryptorijm maken

digitale plank – Naast hun “speculatieve” aspect, vertegenwoordigen digitale activa een nieuwe manier om rijkdom op te bouwen. Onder deze “tokens” hebben NFT’s een speciale plaats. In feite heeft dit “digitale fenomeen van 2021” zichzelf bewezen als een echte waardeopslag in diversificatiestrategieën, ondanks zijn zeer subjectieve technische legitimiteit. Ver van cryptopunks en anderen luie apenWincity maakt gebruik van de unieke kenmerken van dit formaat om het te ondersteunen met onroerend goed. We gaan om de eigenaar heen.

Le Journal du Coin brengt u dit promotieartikel in samenwerking met Wincity

Tussen onroerend goed en NFT biedt Wincity het beste van twee werelden

Er zijn veel manieren Maak een fortuin in cryptocurrency. Helaas is het daar gemakkelijker om jezelf te vernietigen. Instabiliteit wordt grotendeels geassocieerd met de onmerkbare en soms mysterieuze aard van de verschillende “hoeken”, evenals hun grote variabiliteit. De protocollen verdubbelen hun innovaties om tussendoor zogenaamde veilige langetermijnbeleggingsoplossingen te vinden een uitdagingstablecoins en liquiditeitspools. Een lovenswaardige poging moet nog de aandacht trekken van de meerderheid van de steekproef in het economische landschap van onze regio: de traditionele belegger die op zoek is naar duurzaam rendement, ondersteund door tastbare activa.

Wincity zou de deur kunnen zijn die de twee universums op een serene manier zal laten communiceren. In feite, verre van waanvoorstellingen in de metaverse, heeft het concept van NFT’s geassocieerd met verschillende opbrengsten van fysiek onroerend goed alles om het te verleiden Voorbij het pure cryptopubliek. Het bedrijf, stevig verankerd in de realiteit, lijkt de juiste invalshoek te hebben gevonden om een ​​publiek aan te spreken dat nog grotendeels onwetend is. Een voorzichtige samenleving, maar altijd klaar om nieuwe kansen te grijpen zolang ze voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Beleggers willen hun vermogen laten groeien

Verzamelkaarten, verzamelobjecten

Maar wat is het? Op 31 januari deed Wincity de eerste verkoop van zijn NFT’s. 1111 kaarten hadden betrekking op een bedrijf dat hij bezat, gelegen op 16 rue de la grande chaumière, in Parijs. Er is een leuk wijnbar-restaurant genaamd “La table des amis”. Gezellige plek, volledig gerenoveerd om gelijke tred te houden met de glorie van het Franse leven. gelukkige eigenaren Deze kaarten zijn NFT Wincity deelt nu 95% van de netto huurinkomsten van onroerend goed die verband houden met de exploitatie van de site.

Toezichthouders in de NFT-sector zullen het principe herkennen. Er zijn verschillende niveaus van kaarten die specifieke kenmerken hebben. 1000 normaal, 100 zeldzaam, 10 legendarisch, 1 uniek. Het is duidelijk dat ze niet dezelfde prijs verdienen en niet dezelfde voordelen hebben. Onder andere over de gamification-component wordt nog ontwikkeld. Dankzij Geschikte prijzen voor alle profielen, Een lambda-persoon die niet de financiële kracht heeft om verhuurder te worden, kan een passief inkomen genereren dat verband houdt met de verhuur van onroerend goed. Een echte revolutie.

En om allesomvattend te zijn, zoals bij onroerend goed, zijn het niet één, maar drie verschillende bronnen van inkomsten die het project biedt:

  • Maandelijks huurrendement: winkash
  • Geschatte vastgoedmeerwaarden per jaar: De toegevoegde waarde winnen
  • De kapitalisatie die het gevolg is van het effect van de hefboomwerking van de bank in verband met de terugbetaling van de hypothecaire lening. Ze worden niet betaald, maar worden maandelijks opgeteld bij de waarde van de kaart: Wayne Capital
NFT-kaarten bevatten alle informatie over hun waarde, evenals huren in ethereum die nog niet door hun eigenaren zijn opgeëist.
Elke NFT heeft zijn eigen kenmerken en rendementen

Steen en NFT’s: onvervangbaar om je fortuin uit te breiden

Elke kaart presenteert zijn kenmerken en evolutie. Zoals elke NFT wordt het bewaard in een portemonnee van het Metamask-type. Het kan worden doorverkocht in de komende Wincity-markt, maar ook in Opensea of ​​anderen. Retourzendingen worden elke 11e van de maand verstrekt bij ETH. Het kan op de kaart worden gelaten of worden verwijderd wanneer u maar wilt. Dit om te voorkomen dat u soms exorbitante maandelijkse gaskosten betaalt.

Wincity vertrouwt dus op het maken van NFT’s Een nieuwe trend in de vastgoedmarkt. Maar zonder het te weten, is de samenleving misschien begonnen aan een echte paradigmaverschuiving. Afhankelijk van een team van ervaren en duidelijk omschreven professionals. In feite wordt het project voorgesteld door Brik Real Estate, dat al heel lang bestaat. Door over alle nodige goedkeuringen te beschikken, konden ze de formule vinden waarmee ze de voordelen van steen konden combineren met de voordelen van digitaal. Interactie staat synoniem voor veiligheid en regelmatig terugkeren. Mengsel van voor de fokkerij bestemde soorten.

Juridische innovatie moet worden nagevolgd

U moet weten dat de wetgeving in Frankrijk bijzonder nauwkeurig is met betrekking tot onroerend goed, onroerend goed, enz. bijvoorbeeld Verboden om een ​​onroerend goed te “coderen”. Het corporate share-token plaatst het digitale activum in de beperkende categorie ‘beveiligingstoken’. Kortom, veel juridische valkuilen hebben crypto-initiatieven in deze sector al lang belemmerd. Om fiscale rompslomp te voorkomen, zijn Wincity Real Estate NFT’s noch een eigendomsbewijs, noch een aandeel in een onderneming.

De eerste serie NFT komt uit een restaurant in Parijs.  In het ideale geval belooft het Ethereum regelmatig terug te geven
De eerste serie NFT Wincity speelt zich af in Parijs

Het is de onroerendgoedstructuur van Wincity die alle eigendommen in kwestie bezit. Kopers van de kaarten zullen deelnemen aan het inzamelen van fondsen voor de aankoop, volgens de voorwaarden die worden bepaald door slim contract. Decentralisatie van het operationele aspect van financiën is essentieel. De blockchain maakt het namelijk mogelijk om de in de NFT geïnvesteerde gelden te koppelen aan het beheer van het actief. Door de kaart te kopen, koopt u het recht op een deel van de prestatie die het onroerend goed zal genereren. Juridische innovatie Met de naam “RBF” (Basic Income Finance) die ten volle profiteert van het gedecentraliseerde aspect van onze geliefde blockchain-technologie.

Wincity is het perfecte voorbeeld van de kracht die gedecentraliseerde technologie kan brengen in de reële economie. Het bedrijf bladerde door de digitale trend van het moment en heeft een evenwicht gevonden tussen een digitale en toegankelijke benadering van beleggen in onroerend goed met behoud van Juridische nauwkeurigheid voor professionals, de metalen zekerheid van een echt goed. Mark of the times, de eerste verkoop was binnen een paar uur geregeld.

Het volgende evenement vindt plaats vanaf 2 april om 11:11 (UTC + 2), en deze keer kun je betalen met eth of met creditcard! Als je deze paar regels hebt gelezen om koper te worden, kan ik je niet aanbevelen om zo snel mogelijk op de wachtlijst te komen. Aanbiedingen zijn tegenwoordig zeldzaam.

Leave a Comment