2035: NFT’s zullen overal zijn [Crypto Dystopie]

Hoe ziet onze wereld eruit in 2035? – ons Voorkeursencoder Zullen ze verdwijnen of zullen ze meer dan ooit in het middelpunt van ons leven staan? Zal de Bitcoin-blockchain het gezicht van de wereld veranderen? We genoten ervan, door middel van kleine verhalen, onze wereld in de niet zo verre toekomst voor te stellen. Het volgende verhaal is fictief en fictief zonder enige pretentie om de toekomst te raden. Veel plezier met ons en geniet van onze nieuwe zomerlook. Kick off van de DeLorean JDC, de trend van 2035!

NFT binnenkort in het hart van de gemeenschap?

Ronald verschijnt in de woonkamer met zijn smartphone in de hand.

Mam, ik heb mijn rug! Ik keek in mijn portemonnee en Ziel symbool (SBT) Middelbare school. Geef een verklaring.

Cindy, aan de telefoon met Sophie, zet de luidspreker uit.

Zusters, wacht, ik bel jullie terug, Ronald heeft net zijn bac!

16:15 uur

Sophie stopt als ze de bakkerij binnenkomt. Het regent hard. Ze sluit haar paraplu en gaat in de rij staan.

– Hallo Lisa, ik ontvang mijn bestelling.

– 75 e-euro’s alsjeblieft. Is het Gaspards verjaardag? vraagt ​​de bakker terwijl hij de cake rolt.

– Nee, Louis. Mijn man Hector en zijn broer namen hem mee naar het Digitale Museum.

16:45 uur

Hector probeert op de een of andere manier zijn kleine monsters in de gaten te houden. Opgewonden rennen ze tussen 3D-weergaven van deze digitale kunstwerken genaamd NFT. groepen Pascal Boyart En de Kiezelsteen Ze verzamelden zich voor de gelegenheid in La Rochelle.

Werken uit de NFT’s van Pascal Boyart

Een doodsbange museumagent hield Hector tegen en rende naar hem toe.

“Meneer, heeft u iemand in vermomming gezien?” Madame Michaux heeft net haar portemonnee gestolen.

Hector schudt zijn hoofd nee, verrast. Hoe kunnen mensen in 2035 zonder digitale portemonnee? Rijbewijs, grijze kaart, biokaart… het zit er allemaal in genummerd als SBT vandaag. Het is moeilijk om een ​​virtueel paspoort op straat te stelen, ben je het daarmee eens?

17:05 uur

Madame Michu’s portemonnee is al ver weg. Quai Duperré om precies te zijn. in de handen van de gemaskerde dief die Gerald zonder pardon verdringt terwijl hij zich voorbereidt om zijn bank binnen te gaan, Nationale Bank van Bahrein. Gigi staat tegenover deze ruige kerel, maar gehaast en doorweekt in de regen duwt hij tegen de deur van het gebouw en zet dan een snelle stap in de richting van de receptie.

Hallo, ik heb een afspraak met meneer Flus, alstublieft.

Gedurende 5 jaar verzamelden ze samen met zijn vrouw trustpunten, toegekend door zijn bank. Voorraad aan SBT, warm in zijn portemonnee. Vandaag is de gewenste dag. Met zijn punten kan hij een lening voor hun huis krijgen. Binnenkort droomeigenaren!

17:05 uur

Frank Floss verbrak het contact met zijn vrouw, Estelle. Gedurende 10 minuten klaagde ze over een pull SBT Netflix uit hun gezamenlijke portefeuille. Dit geeft de beëindiging van hun abonnement aan. En voor zijn vrouw, de onmogelijkheid om het zeventiende seizoen van Stranger Things te beëindigen. Een ramp erger dan het einde van de wereld om zijn woorden te geloven. Maar hij heeft een klantdatum, SBT Netflix-vernieuwing kan vanavond wachten, verdomme.

Hoi Gerard, wat kan ik voor je doen? vraagt ​​hij zijn cliënt met een zweem van ergernis.

Netflix, op NFT gebaseerde diensten in 2035?
Kan de toekomstige werking van diensten zoals Netflix afhangen van NFT’s?

> Trekken NFT’s uw aandacht? Stort je op het FTX (commerciële link) crypto-standaardplatform <

18:20 uur

Estelle zet de tv uit, staat op en maakt haar twee katten, Edgar en Felix, naast haar wakker. Met haar beste vriendin Cindy gingen ze hun favoriete artiest, DJ Ridoo, mixen. Optreden in de Sandbox voor een Anthology virtueel feest. Dus zette ze een hologram op en ging de metaverse in.

DJ Redo, gezellig in zijn geluiddichte studio, checkt zijn draaitafels. Zijn muziek wordt uitgezonden in een virtuele wereld, maar zijn live optreden zal heel echt zijn. Concreet als 200.000 toeschouwers wachten op hem om van zijn muziek te genieten. pech P2E Cup dubbele gevechten Het vindt tegelijkertijd plaats, wat het potentiële publiek vermindert. Wat het ook is, de gelegenheid is uniek. Ushuaïa komt van Ibiza maar is virtueel.

In 2035 konden dj's live concerten geven in de metaverse en waren toeschouwers aanwezig met hun tickets in de vorm van NFT's.
Binnenkort meer virtual reality-concerten in de metaverse?

BattleBot Cup, Double Fight, kwalificatierondes, 19:30 uur

Ronald, onder leiding van NFT TheEverai, worstelt met een Bored Monkey Yacht Club (SnoekOverdreven bewapend en opstandig. Sam, zijn partner, explodeerde net in duizend stukjes door de bom van de ruimteaap Cantina Royal. Zijn Meebits sluipt. Na te zijn uitgeschakeld rekent Sam op Ronald voor de overwinning, synoniem voor het bereiken van de tweede ronde. Geloof in hun gelukkige sterren.

“Sam, ga naar de tafel!” Hij noemt zijn moeder Lisa. Je broer is net thuisgekomen.

“En vader?”

– Het vermengt zich, weet je.

Hé, heb je een nieuwe portemonnee gekocht? vraagt ​​Sam, terwijl hij zijn tweelingbroer Charlie de trap af loopt.

Dit geeft geen antwoord. Hij gaat naar zijn kamer, laat een spoor van waterdruppels achter en sluit de deur. Maak de portemonnee leeg van de inhoud. Jackpot-winst! 10 euro klasse. Een echt collectors item, een overblijfsel uit de oudheid is nu bijna niet meer te vinden. Hacker Harry zei dat hij Mask kan betalen. Hij weet hoe hij nep-SBT’s aan elke portemonnee moet toevoegen. Een bleke versie, zeker, maar genoeg om zijn ouders een tijdje voor de gek te houden. En hij moet ze koste wat kost doen geloven dat hij zijn bac heeft gehaald, in ieder geval tot de geplande vakantie met zijn vrienden eind juli.

In deze afbeelding zijn enkele scènes uit het verhaal afgebeeld.  Gerald is bij de bank, Hector is in het museum en Ronald en Sam spelen P2E.

20.00 uur.

Harry heeft gehoord dat zijn vader, Gerald, komt.

– Wat een hondenweer, echt waar! Cindy, we hebben een lening van de bank, zei hij tegen zijn vrouw. Al die goede punten verzameld, het was het waard, toch?

Buiten neemt de regen toe.

Games, kunst, metaverses, clubs, merken…maar ook diploma’s, certificaten, identiteitspapieren, bioscoopkaartjes, concerten… echt Een startpunt voor onze toekomstige identiteiten In een digitale wereld kunnen NFT’s en meer specifiek Soulbound Tokens (SBT) onze levensstijl binnen een paar jaar revolutionair veranderen. Wat zullen de toepassingen zijn? Hashur heeft ook enig bewijs geleverd in zijn nieuwste video. Zullen NFT’s binnenkort ons dagelijks leven in beslag nemen?

Vind je de komst van SBT nog te abstract? Misschien koopt u liever traditionele cryptocurrencies bij SBF! Registreer u zonder vertraging op het referentie crypto-uitwisselingsplatform FTX. Bovendien kunt u profiteren van de levenslange korting op uw handelskosten (handelslink, zie voorwaarden op de officiële website).

Leave a Comment