Kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorgmarkt zal getuige zijn van een CAGR van 51,37% tijdens de voorspellingsperiode tot 2029

AI wordt steeds vaker gebruikt in een breed scala aan verticale industrieën. Kunstmatige intelligentie heeft een revolutie teweeggebracht in de zorgsector en de kwaliteit van zorgorganisaties verbeterd. Kunstmatige intelligentie vermindert de afhankelijkheid van mensen en vermindert daarmee het aantal menselijke fouten. AI in de gezondheidszorg kan geavanceerde en moderne behandelingen mogelijk maken, zelfs in afgelegen gebieden.

Volgens marktonderzoek van Data Bridge, Kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt Verwacht wordt dat het een samengestelde jaarlijkse groei van 51,37% zal zien tijdens de prognoseperiode 2022-2029. Dit geeft aan dat de marktwaarde in 2021 $ 6,35 miljard zal zijn en in 2029 $ 175,22 miljard zal bereiken. Grotere aantallen patiënten, meer wijdverbreide beschikbaarheid van middelen, hoge penetratie van breedbandinternet en vooruitgang in medische technologie. Het marktrapport, gecoördineerd door het Data Bridge-marktonderzoeksteam, omvat diepgaande expertanalyse, patiëntenepidemiologie, pijplijnanalyse, prijsanalyse en regelgevend kader.

Download een PDF van het rapport –

https://www.databridgemarketresearch.com/request-a-sample/?

Wereldwijde kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt

Kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt is gesegmenteerd op basis van aanbod, technologie, applicatie en eindgebruiker. De groei onder deze segmenten zal u helpen de minst groeiende segmenten van de industrie te analyseren en gebruikers waardevolle marktinzichten en marktinzichten te bieden om hen te helpen strategische beslissingen te nemen om de toepassing van belangrijke marktsegmenten te bepalen.

levering

 • Materiaal
 • Programmeren
 • dienen

Op basis van aanbod wordt kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt gesegmenteerd in hardware, software en diensten. Hardware is onderverdeeld in processors, geheugen en netwerken. Processoren zijn onderverdeeld in geheugenverwerkingseenheden, GPU’s, veldprogrammeerbare poortarrays en ASIC’s. De software is verder onderverdeeld in AI-oplossingen en AI-platforms. AI-oplossingen zijn gesegmenteerd in on-premise en in de cloud. AI-kernsystemen zijn onderverdeeld in machine learning-frameworks en Application Programming Interfaces (API’s). Services zijn onderverdeeld in Deployment, Integration, Support en Maintenance.

technologie

 • machine learning
 • natuurlijke taalverwerking
 • contextbewust computergebruik
 • computer visie

Technologiegedreven kunstmatige intelligentie in de marktsegmentatie van de gezondheidszorg door: machine learning en natuurlijke taalverwerking, contextueel computergebruik en computervisie. Machine learning is onderverdeeld in deep learning, begeleid leren, versterkend leren en niet-gesuperviseerd leren, enz.

Verzoek

 • Robotgeassisteerde chirurgie
 • virtuele assistent
 • Administratieve workflow-assistent
 • netwerkmachine
 • Diagnose
 • Klinische tests
 • Definieer fraude
 • cyberbeveiliging
 • Doseringsfouten verminderen

Op basis van de toepassing wordt kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg gesegmenteerd in robotgeassisteerde chirurgie, virtuele assistenten, administratieve workflow-assistenten, aangesloten machines, diagnostiek, klinische proeven, fraudedetectie, cyberbeveiliging en risico’s te verminderen. Doseerfout.

eindgebruiker

 • geduldig
 • Farma- en biotechnologiebedrijven
 • motief voor de gezondheidszorg
 • anders

De eindgebruikers van AI in de zorgmarkt zijn gesegmenteerd in patiënten, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, zorgbetalers en anderen.

Voor meer inzicht in marktanalyse, blader door de samenvatting van het onderzoeksrapport @ https://www.databridgemarketresearch.com/reports/global-artustry-intelligence-in-healthcare-market?rajaas

Kunstmatige intelligentie in regionale analyse/inzichten voor de zorgmarkt

Kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt wordt geanalyseerd en inzichten en trends in de marktomvang worden geleverd per land, product, technologie, applicatie en eindgebruiker, zoals hierboven vermeld. Landen die onder het marktrapport voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg vallen, zijn de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Noord-Amerika, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en landen – Pascal, Zwitserland, België, Rusland, Italië, Spanje, Turkije, de rest van Europa, China, en Japan. . India, Korea, Singapore, Maleisië, Australië, Thailand, Indonesië, Filippijnen, Azië-Pacific (APAC) Rest van Azië (APAC), Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, Egypte, Israël, Rest van Midden-Oosten en Afrika (MEA ) als onderdeel van het Midden-Oosten en Afrika (MEA), Brazilië, Argentinië en de rest van Zuid-Amerika als onderdeel van Zuid-Amerika.

Door de sterke basis van zorginstellingen, toegenomen investeringen in de groei van geavanceerde apparatuur door grote spelers, hoge acceptatie van minimaal invasieve procedures, beschikbaarheid van vergoedingen, toenemend aantal ouderen, hoge zorguitgaven, het uitbreken van de COVID-19-epidemie en de groei van steeds meer onderzoeksactiviteiten. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2029 als gevolg van toegenomen bewustmakingsinitiatieven van de overheid, toename van medisch toerisme, toename van onderzoeksactiviteiten in de regio, groei van de oudere bevolking en groeiende vraag naar de regio. Het leveren van hoogwaardige gezondheidsdiensten.

Het landengedeelte van het rapport biedt ook individuele marktbeïnvloedende factoren en veranderingen in de regelgeving op de markt van het land die van invloed zijn op huidige en toekomstige markttrends. Gegevenspunten zoals upstream- en downstream-waardeketenanalyse, technologietrends en vijfkrachtenanalyse, casestudies, enz. Dit zijn enkele van de indicatoren die worden gebruikt om het marktscenario voor elk land te voorspellen. Bovendien wordt bij de voorspellende analyse van nationale gegevens rekening gehouden met de aanwezigheid en beschikbaarheid van wereldwijde merken, uitdagingen die voortvloeien uit hoge of schaarse concurrentie van lokale en nationale merken, en de impact van lokale tarieven en handelsroutes.

Competitief landschap en kunstmatige intelligentie in analyse van marktaandeel in de gezondheidszorg

Kunstmatige intelligentie in het competitieve landschap van de gezondheidszorg-markt biedt details van de concurrenten. Details omvatten bedrijfsprofiel, financiële overzichten van het bedrijf, gegenereerde inkomsten, marktpotentieel, investeringen in onderzoek en ontwikkeling, plannen voor nieuwe markten, wereldwijde aanwezigheid, productielocaties en -faciliteiten, productiemogelijkheden, sterke en zwakke punten van het bedrijf, productlanceringen, productbreedte en -diepte , toepassingsvoordelen . De hierboven gepresenteerde datapunten zijn alleen relevant voor de focus van het bedrijf op kunstmatige intelligentie in de zorgmarkt.

Enkele van de belangrijkste spelers op het gebied van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg zijn NVIDIA Corporation (VS), Intel Corporation (VS), IBM (VS), Google LLC (VS), Microsoft (VS) en General Vision Inc. (VS), Johnson & Johnson Services, Inc. (VS), Siemens Healthcare GmbH (Duitsland), Medtronic (Ierland), CloudMedx Inc. (VS), Agfa-Gevaert Groep (België), Oncora Medical (VS), Imagia Cyber ​​netics Inc. (Canada) en Micron Technology, Inc. (VS), DeepMind Technologies Limited (VK), Welcome AI (VS), Koninklijke Philips NV (Nederland), GENERAL ELECTRIC COMPANY (VS), Precision Health AI (VS), Cloud Pharmaceuticals, Inc. (VS) en para.

Blader door de volledige inhoudsopgave op https://www.databridgemarketresearch.com/toc/?

Belangrijkste links naar zorgrapporten:

https://telegra.ph/Gastric-Ulcers-Market-Development-Trend-Chain-Suppliers-Key-Players-Analysis-and-Forecast-to-2029-07-25

https://telegra.ph/Primary-Biliary-Cholangitis-Market-Covering-Historic-Growth-of-Market-Key-Players-Size-Growth-Demand-and-Forecasting-the-Future-07-25

https://telegra.ph/Tricyclische-antidepressiva-Market-Global-Capacity-Production-Value-Cost-Structure-Size-Growth-Development-and-Future-Demand-to-20-07-25

https://telegra.ph/Frozen-shoulder-Market-Global-Significant-Growth-Technological-Advancement-Share-Growth-Size-Demand-Opportunities-Up-2027-07-25

https://telegra.ph/Thrombotic-Thrombocytopenic-Purpura-Moschcowitz-Disease-Market-Business-Trends-Demand-Research-Analysis-Regional-Analysis-and-Fo-07-25

Over Data Bridge-marktonderzoek:

De ultieme manier om de toekomst te voorspellen, is door de trends van vandaag te begrijpen! Data Bridge Market Research positioneert zich als een eigenzinnig en innovatief marktonderzoek- en adviesbureau met een ongeëvenaarde flexibiliteit en een geïntegreerde aanpak. We zijn vastbesloten om de beste marktkansen te benutten en effectieve informatie te verstrekken zodat uw bedrijf kan gedijen in de markt. Data Bridge streeft ernaar de juiste oplossingen te bieden voor complexe zakelijke uitdagingen en een eenvoudig besluitvormingsproces op gang te brengen. De Data Bridge is het product van pure creativiteit en ervaring, geformuleerd en gebouwd in Pune in 2015.

Data Bridge Market Research heeft meer dan 500 analisten die in verschillende sectoren werken. We hebben meer dan 40% van de wereldwijde Fortune 500-bedrijven bediend en hebben een wereldwijd netwerk van meer dan 5.000 klanten. DataBridge blinkt uit in het creëren van tevreden klanten die onze service waarderen en vertrouwen op ons harde werk. We zijn verheugd met een indrukwekkende klanttevredenheid van 99,9%.

bel ons:-

Data Bridge-marktonderzoek

VS: +1888387 2818

Verenigd Koninkrijk: +44 208089 1725

Hongkong: +852 8192 7475

E-mail: [email protected]

Leave a Comment