Tamadoge-code breekt alle records, investeer 10 miljoen dollar in 4 weken

Tijdens de huidige fase van de pre-sale (fase zes van negen in totaal), die binnenkort wordt afgesloten, is de prijs van TAMA vastgesteld op 1 USDT voor 44 TAMA. Wanneer de voorverkoop een totaal geïnvesteerd bedrag van $ 10,75 miljoen bereikt, gaat deze de zevende fase in. De prijs van het token verandert dan in de prijs van 1 USD voor 40 tama.

USDT is de benchmark voor de cryptocurrency stablecoin Tether, ter herinnering, de stablecoin is een cryptocurrency waarvan de prijs nog steeds stabiel is ($1) en de waarde ervan is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar dankzij de reserves aan contanten en kasequivalenten.

Durfkapitalisten vermijden door de voorverkoop op een gedecentraliseerde manier te controleren

Het duurde minder dan een maand vanaf de voorverkoop om $ 10 miljoen op te halen. Vanuit het oogpunt van de projectontwikkelaars is dit een veel efficiëntere manier om op deze manier geld van investeerders te krijgen dan de traditionele manier van durfkapitaal.

Vanuit het oogpunt van een investeerder is het ook een transparanter en opener proces dan durfkapitaal en private equity, die investeringen in een vroeg stadium domineren en mensen met relatief kleine investeringsbedragen uitsluiten.

Minder dan 30% van de vooraf toegewezen TAMA-tokens zijn nog te koop

Zevenhonderd miljoen van de in totaal beschikbare miljard tokens werden verkocht tijdens de pre-sale periode, waarbij de prijs steeg voor elke volgende token-chip. Het totale aanbod van Tama 2 miljard.
Hierdoor blijft er minder dan 30% van de pre-sale tokens over voor aankoop, waarbij de toewijzing snel wordt geleegd.

Tamadoge werd verkocht voor 1 USDT / 100 TAMA (1 TAMA = 0,01) tijdens de initiële bètaverkoopfase, waarin 200 miljoen tokens werden verkocht. Sindsdien zijn verschillende segmenten van 100 miljoen tokens gevolgd.

De prijs van het token zal geleidelijk stijgen totdat het $ 0,03 bereikt in de negende fase, wat gelijk is aan de x3-prijs tijdens de eerste bèta-verkoopfase.

Samenvattend, na de zevende fase waarin 1 USDT 40 TAMA waard zal zijn, zal de voorverkoop zijn achtste fase bereiken, waar 1 USDT 36,36 TAMA waard zal zijn. In de negende en laatste fase zal de prijs stijgen naar 1 USDT = 33,33 TAMA.

• Fase 6: 1 USDT = 44,44 TAMA
• Fase 7: 1 USDT = 40 TAMA
• Fase 8: 1 USDT = 36,36 TAMA
• Fase 9: 1 USDT = 33,33 TAMA

Het team achter Tamadoge wordt geleidelijk onthuld, en het omvat twee Britten

Hoewel de exacte identiteit van degenen die deel uitmaken van het Tamadoge-team nog niet is onthuld, is het nu bekend dat twee van zijn leden Brits zijn.

Twee weken geleden onthulde de officiële Tamadoge-website dat Thomas Seabrook, een voormalig technisch directeur bij WMS, de hoofdspelontwikkelaar voor het project was, en Carl Dawkins, een voormalig marketingdirecteur bij SocialBlox, verantwoordelijk was voor de groei van Tamadoge.

Elon Musk, de beroemde liefhebber van het Shiba Inu-hondenras die zoveel heeft gedaan om de meme-muntenindustrie te inspireren, is hij een van de mysterieuze investeerders in het project?

Blockchain Games ‘Minder beïnvloed door Bear Market’ – Tamadoge is de volgende exploderende cryptocurrency

Hoewel de crypto-winter de waarderingen heeft zien wankelen in de digitale activaruimte, is blockchain-gaming “de sector die het minst wordt getroffen door de bearmarkt”, volgens gegevens verzameld door data- en analysewebsite DappRadar.

Tamadoge bouwt een spel waarin spelers worden beloond voor het opvoeden van een ‘Tamadoge-huisdier’ ​​door ervoor te zorgen vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid. Elk dier wordt vertegenwoordigd door de NFT en heeft unieke kenmerken. Leaderboards waar dieren strijden om het leaderboard te beklimmen, worden voor het einde van het jaar gepubliceerd. Nog een nieuwigheid, de dieren zullen ook competitief zijn.

Begin volgend jaar is het team van plan om samenwerkingsmogelijkheden met metaverse platforms te verkennen. Volgend jaar wordt een volledige augmented reality-app gelanceerd.

Rug-pull/KYC beschermd: https://coinsniper.net/coin/37091
– Beveiligingsaudit: https://tamadoge.io/wp-content/uploads/2022/07/SolidProof-TamaDoge.pdf
– Voor meer informatie over de voorverkoop van Tamadoge: https://buy.tamadoge.io/
– Contractadres voor Tamadoge: 0x12b6893cE26Ea6341919FE289212ef77e51688c8

https://tamadoge.io/

Leave a Comment