Eén post provoceerde haar tegenstander op het internet op brute wijze.

Battle of the Clans gaat in première op tv! En een onverwachte verrassing schokte de fans van het programma!

De nieuwe realityshow van TFX verscheen op de tv-zender. Onverwachte gebeurtenissen zijn niet meer nieuw in dit soort exclusiviteit. Deze keer vertellen we je een onverwachte opmerking van een kandidaat. Ontdek waar het over ging!

Battle of Clans: wat is het principe?

Onlangs verscheen er een nieuwe exclusieve op TFX. Dit is een clangevecht. Aanbieding op basis van Om twee beroemde clans te laten concurreren. De twee families vechten om 20.000 euro te winnen. In het programma hebben de twee clans het recht om de JLC-familie aan de ene kant en de Qigage aan de andere kant te kiezen.

Battle of the Clans verscheen op de Franse zender voor in totaal 6 afleveringen. Dit eerste seizoen werd uitgezonden op 29 augustus. Tijdens het avontuur streven de deelnemers van de show naar: Win de beste groepstitel van Frankrijk. Om dit te bereiken maakt elke kandidaat in elke groep gebruik van vaste begeleiders. Aan het einde van het programma zullen de vijf deelnemers zich bij hun families voegen en proberen de felbegeerde prijs te winnen.

Voor deze eerste uitzending werd Battle of the Clans uitgezonden in Las Terrenas in de Dominicaanse Republiek. Clanleiders hebben hun naaste bewakers opgeroepen om hen te helpen in deze exclusieve gevechten. Beide groepen werden getest tijdens de experimenten. Volgens de show zijn deze Personages zijn essentieel voor de winnende clan. Het gaat over moed, opoffering, loyaliteit, broederschap, vastberadenheid, mysterie en eenheid.

Clan Battle 5 plaatste leden in elke clan van de JLC Family en Guedj Family. enige afbeeldingen nieuwe deelnemers Het is al gedetecteerd op het netwerk. Maar vandaag is er een ex-paar dat rechtstreeks concurreert op sociale media.

Een greep uit de deelnemers van het eerste seizoen

Op 29 augustus bracht TFX het eerste seizoen van Battle of Clans uit. Onthul de show clanleiders van elk gezin. Anderzijds JLC onder leiding van Jazz en Laurent. Aan de andere kant wordt Guedj’s geleid door Carla en Kevin. Twee families lijken het tegenovergestelde van elkaar te zijn. Het doel van het programma is echter om de titel van de beste clan van Frankrijk te winnen. De kandidaten probeerden € 20.000 te winnen voor een organisatie naar keuze.

En dit Battle of the Clans-seizoen heeft Guedj ervoor gekozen om de Children’s Dream Society te steunen. Terwijl het JLC ​​Centrum voor Prinses Margot werkt om zieke kinderen te ondersteunen. Kortom, de show heeft Het hoofddoel Om organisaties in nood te helpen.

Battle of Clans gaf een overzicht van kandidaten In de JLC-clan. Het zijn Amina, Josie, Mimi, Mehdi en Noemi. Terwijl Alan, Bastogne, Alex, Chan en Maison zich bij Guedj’s groep voegen.

Deelnemers Battle of the Clans is vaak bekend op sociale netwerken. Voor deze eerste uitzending zorgde een bepaalde kandidaat voor opschudding op Instagram door haar ex op te pikken. In feite viel ze hem aan met een enigszins provocerende opmerking.

Battle of Clans: JLC valt Guedj rechtstreeks aan

Battle of the Clans: Een deelnemer van de Guedj-clan werd op Instagram aangevallen door een rivaal van de andere familie. dit is Deelnemer genaamd Bill. Vanaf het allereerste begin van de show ontsnapte het slechte humeur van de jonge vrouw niet aan de toeschouwers. En ja, de kandidaat weet niet hoe ze haar woorden moet meten.

De clanstrijd is geëscaleerd sinds de komst van Bell. Kijkers maakten opmerkingen alsof de deelnemer zich misschien gedraagt ​​zoals ze doet omdat ze niet in dezelfde groep zat als Alan. En ja, Alan ging met Bell uit. Hij plaatste een foto van zichzelf op Instagram. “Ik was boven *alleen* met iedereen”, zei de deelnemer. Dit ontlokte onmiddellijk een reactie van de deelnemer door hem een ​​leugenaar te noemen. De kandidaat ondersteunde dat haar ex-man zoveel verhalen verzon dat hij elkaar niet eens kon volgen. Een ietwat provocerende noot voor zijn tegenstander.

Leave a Comment