Huawei Cloud-innovaties gaan wereldwijd

(Huawei) – De HUAWEI CONNECT 2022-app is gisteren gelanceerd in Bangkok. Ken Ho, de roterende voorzitter van Huawei, hield een keynote-toespraak met de titel ” Ontketen het potentieel van digitale technologie Terwijl hij de beslissing aankondigde om Huawei Cloud-services te lanceren in nieuwe regio’s van Indonesië en Ierland, onthulde Zhang Ping’an, CEO van Huawei Cloud, het ‘Go Cloud, Go Global’-ecosysteemplan. Hij bevestigde Huawei’s toewijding aan “alles als een service” Huawei Cloud zal meer dan 15 wereldwijde innovaties lanceren, waaronder native cloud, AI-ontwikkeling, gegevensbeheer, digitale inhoud, softwareontwikkeling en MacroVerse aPaaS, zei Jacqueline Shi, President of Global Sales and Marketing, Huawei Cloud.

Volgens Ken Ho zijn digitalisering en intelligentie de twee zekere richtingen voor de toekomstige ontwikkeling van de menselijke samenleving. Bedrijven moeten dus de cloud adopteren om een ​​snelle ontwikkeling te realiseren. Door dit te doen, heeft Huawei Cloud meer dan 240 services en meer dan 50.000 API’s geïntegreerd om de nieuwste tools en technologieën voor AI-ontwikkeling, applicatie-ontwikkeling en big data naar de cloud te brengen. Huawei Cloud-innovaties en -ervaringen zullen meer organisaties helpen om sneller naar de cloud te gaan en deze optimaal te gebruiken.

Huawei Cloud zet zich in voor het bouwen van een wereldwijd netwerk, waardoor toegang tot diensten op Huawei Cloud binnen 50 milliseconden mogelijk is, waar ter wereld we ons ook bevinden. Bedrijven hoeven niet langer hun eigen datacenters te bouwen. Huawei Cloud zal uitbreiden naar nieuwe regio’s zoals Indonesië en Ierland. Tegen het einde van het jaar zal Huawei Cloud 29 regio’s en 75 Beschikbaarheidszones (AZ) hebben geïmplementeerd die meer dan 170 landen en regio’s bestrijken.

Zhang Ping’an onthulde ook het “Go Cloud, Go Global”-plan. Met de nadruk op zijn “alles als een service”-strategie, zal Huawei Cloud zijn lokale ervaring op het gebied van diensten delen in meer dan 170 landen en regio’s, evenals de kennis van bedrijven en industrieën in de regio’s, terwijl het zijn technologieën en oplossingen in een wereldwijde ecosysteem. Deze inspanningen zullen meer bedrijven helpen de cloud efficiënter te gebruiken en zich wereldwijd succesvoller te positioneren.

Voor Huawei Cloud moet het bouwen van een wereldwijd digitaal ecosysteem gebaseerd zijn op de volgende benadering: “Locally, Local”. In de komende drie jaar zal Huawei Cloud bijna 10.000 veelbelovende startups wereldwijd ondersteunen, met ondersteuning voor kostenoptimalisatie, technische ondersteuning, ondernemerschapstraining en andere zakelijke middelen. Meer dan 120 bedrijven in de regio Azië-Pacific hebben zich aangesloten bij het Huawei Cloud Startup Program.

Huawei verbetert ook het toonaangevende platform voor cloudinnovaties. In haar toespraak introduceerde Jacqueline Shi 15 innovatieve cloudservices van Huawei, waaronder CCE Turbo, Ubiquitous Cloud Native Service (UCS), Pangu-golfmodel, DataArts LakeFormation, Virtual Live, CodeCheck, CloudTest, KooMessage, KooSearch en KooGallery.

In de toekomst zal Huawei Cloud industrieën, door middel van infrastructuur, technologie en experience as a service, in staat blijven stellen om digitale logica te ontketenen door de logica van “alles als een service” te volgen en zo de cloudfundamentals te bouwen voor een meer verbonden en slimmere wereld.

Over HUAWEI CONNECT

HUAWEI CONNECT 2022, een belangrijk evenement op de wereldwijde ICT-kalender, zal branche-inzichten, bedrijfsleiders, technische experts, toonaangevende bedrijven, ecosysteempartners, applicatieproviders en ontwikkelaars samenbrengen om de ontwikkeling van de industrie te begeleiden en een open en gezond ecosysteem op te bouwen. HUAWEI CONNECT 2022 wordt gehouden in Bangkok, Dubai, Parijs en Shenzhen. Sluit je daar bij ons aan voor digitale bewerking.

Ga voor meer informatie naar: https://www.huawei.com/en/events/huaweiconnect.

Over Huawei

Huawei, opgericht in 1987, is de toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. We hebben 195.000 medewerkers en zijn actief in meer dan 170 landen en regio’s en bedienen meer dan drie miljard mensen over de hele wereld.

Onze visie en missie is om digitale technologie naar elke persoon, thuis en organisatie te brengen voor een volledig verbonden slimme wereld. Daartoe bouwen we alomtegenwoordige connectiviteit en universele toegang tot het netwerk, waarmee we de basis leggen voor een intelligente wereld; Diverse rekenkracht bieden waar en wanneer je het nodig hebt, om cloud en intelligentie naar elke uithoek van de planeet te brengen; Digitale platforms creëren om alle industrieën en organisaties te helpen flexibeler, efficiënter en dynamischer te worden; En de gebruikerservaring opnieuw definiëren met kunstmatige intelligentie, waardoor deze slimmer en persoonlijker wordt voor mensen in alle aspecten van hun leven, of dat nu thuis of onderweg is, voor werk, vrije tijd of training. Bezoek voor meer informatie de officiële website van Huawei op www.huawei.com of volg ons op:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Leave a Comment