Xbox Game Pass: nieuwe functies onthuld voor eind september 2022, met veel games op de eerste dag

Advertenties waren rijk voor speelhal vorige week tussen / twitchgaming: ID @ Xbox Fall Showcase en de Tokyo Game Show 2022. Er zijn op dit moment verschillende verrassingscatalogi binnengekomen, maar eind september staat er al wat op het programma.

noodzakelijkerwijs rijden ring des doods, die vandaag arriveert op Xbox Series X | S, maar ook de nieuwste versie van geaardEn de Vuurtoren van dennenEn de MooncarsEn de Paw Patrol Grand Prix En de Slime Rancher 2 in Eerste dagof de pc-versie van Walheim. De kalender gaat ook gepaard met een golf van vertrekpunten en 9 nieuwe tactiele compatibele titels Xbox Cloud-games.

Verkrijgbaar

 • Deathloop (Cloud, PC & Xbox Series X | S)

In Deathloop zitten twee rivaliserende huurmoordenaars vast in een mysterieuze tijdlus op Blackreef Island, gedoemd om dezelfde dag voor altijd te herhalen. Als Colt is je enige kans om te ontsnappen de aflevering te beëindigen door informatie te onthullen en acht belangrijke doelen te vermoorden voordat de dag opnieuw begint. Leer met elke cursus, probeer andere methoden en technieken en vind nieuwe wapens en vaardigheden. Je moet alles proberen om de cirkel te doorbreken. Beëindig de eeuwigheid vandaag op Xbox One, via cloudgaming!

 • Hardspace: Shipbreaker (Cloud & Xbox Series X | S)

De game is al beschikbaar op PC Game Pass en komt naar Cloud Gaming en Xbox Series X | S! Snijd met je laserzaag door de wrakstukken van ruimteschepen en vind waardevolle materialen terug. Wees voorzichtig waar u deze tools aanwijst! U loopt risico op ontploffing, ontbranding, elektrocutie en straling. Uw leven wordt aangedreven door onze EverWork-technologie, maar niet door onze inkomsten. Upgrade uw apparatuur, probeer meer winstgevende contracten en betaal uw kredietschuld van 1 miljard aan LYNX Corp!

bijna

 • SpiderHeck (console en pc) – 22 september

Verkrijgbaar bij release op Game Pass: SpiderHeck is een hectische lokale coöpgame waarin spinnen zich een weg naar de dood dansen in chaotische gevechten met laserzwaarden, granaten en zelfs raketwerpers. Het is allemaal goed om vijanden uit elkaar te halen. Verleg je grenzen terwijl je vecht tegen eindeloze golven verraderlijke tegenstanders voor urenlang singleplayerplezier, of stort je in zalige chaos tijdens explosieve gevechten tegen je vrienden.

 • Beacon Pines (cloud, console en pc) – 22 september

Beschikbaar zodra het is uitgebracht in Game Pass: Beacon Pines is een schattig en eng avontuur dat eruitziet als iets uit een kinderverhaal waarin je magie moet gebruiken om het lot te veranderen. Er gebeurt iets vreemds in het oude pakhuis… en het lijkt erop dat Luca en zijn metgezellen de enigen zijn die het opmerken. Sluip de nacht in, maak nieuwe vrienden, onthul goed verborgen geheimen en verzamel woorden die de loop van het lot zullen veranderen.

 • Slime Rancher 2 (preview) (Cloud, PC & Xbox Series X | S) – 22 september

Verkrijgbaar bij release in Game Pass: herbeleef de avonturen van Beatrix LeBeau terwijl ze over de zee van slijm reist om Rainbow Island te bereiken, een land vol oude puzzels en nieuw, sprankelend slijm om te vangen. Een nieuwe en mysterieuze wereld wacht op je om te verkennen, zoals je zult horen!

 • Moonscars (cloud, console en pc) – 27 september

Argyle Gray Irma is beschikbaar zodra het is uitgebracht op Game Pass: Under the Rough Moonlight en vecht alleen tegen iedereen om haar doel te bereiken: de beeldhouwer vinden en het mysterie van haar bestaan ​​oplossen. Verleg je grenzen en leer nieuwe vaardigheden om te overleven in een meedogenloze 2D-wereld, waar duistere krachten alles doen om het te vernietigen. In Moonscars is elke dood een les, en elk obstakel dat wordt overwonnen, zal een nieuwe waarheid aan je onthullen.

 • Geaard – versie 1.0 (cloud, console en pc) – 27 september

Basisversie 1.0 komt op 27 september! Ontdek het volledige verhaal terwijl je het park verkent met maximaal drie van je vrienden. Ontdek hoe je bent gekrompen tot de grootte van een mier en waarom je in de tuin bent, terwijl je probeert uit te zoeken hoe je weer je normale grootte kunt krijgen.

 • Laten we een dierentuin bouwen (cloud, console en pc) – 29 september

Bouw je eigen dierentuin! Bouw en versier omhuizingen, koop en fok dieren, huur bewakers en dierenartsen in… probeer dan DNA-manipulatie uit en krijg tot 300.000 verschillende hybride dieren!

 • Valheim (preview) (PC) – 29 september

Een brutaal multiplayer-spel van verkenning en overleving voor maximaal 10 spelers, dat zich afspeelt in een procedureel vagevuur geïnspireerd op de Viking-cultuur. Vecht, bouw en volbreng prestaties, voor de glorie van Odin!

 • De PAW Patrol Grand Prix (cloud, console en pc) – 30 september

Beschikbaar bij release in Game Pass: geen pad is te groot, geen bestuurder te klein! De Paw Patrol gaat op een missie van de snelste… om de Paw Patrol te winnen! Reis door populaire locaties zoals de Great Valley, Jake’s Snowboard Center en de Jungle om te zien wie er tot kampioen wordt gekroond.

Mocht je het zelf missen

 • Verbazingwekkend landbouwsimulatiespel (pc) – Ja

Ga op zoek naar onsterfelijkheid in dit strategie- en managementspel geïnspireerd op de Chinese mythologie. Blaas je sekte nieuw leven in en train nieuwe volgers op het pad van cultivatie. Onderzoek en verzamel mysterieuze artefacten, ontmoet oude gevaren en andere culten om je spirituele hoogte te verzekeren.

Downloadbare inhoud en updates

 • Xbox-app-update voor pc

Het is tijd om de Xbox-app op pc bij te werken! We hebben het geoptimaliseerd om sneller te werken, en we zijn een partnerschap aangegaan met HowLongToBeat, zodat je kunt zien hoe lang het duurt om de meeste games in PC Game Pass te voltooien, direct aan de hand van de details hiervan. Lees dit artikel voor meer informatie, nogmaals bedankt voor al je feedback!

 • Jurassic World Evolution 2: Late Krijt-pakket – beschikbaar

Game Pass-leden kunnen tot 10% besparen op deze inhoud! Voeg vier verbazingwekkende prehistorische soorten toe aan je tuinen met het Late Krijt Jurassic World Evolution 2-pakket. Geïnspireerd door het prachtige Krijt-tijdperk, introduceert dit pakket vier fascinerende soorten die eeuwenlang land, zee en lucht hebben bezet. Meer dan 65 miljoen jaar oud.

 • Sea of ​​​​Thieves: The Sirens’ Prize – Beschikbaar tot 29 september

Er staat veel op het spel, het is tijd om de diepte in te duiken en een manier te vinden om Belle en de Piratenheer te versterken in de komende gevechten. Daal af naar de verzonken tempels om oude schatten te ontdekken in The Siren’s Prize, het zevende tijdelijke avontuur van de Sea of ​​​​Thieves, beschikbaar tot 29 september!

 • Sniper Elite 5: Hidden Target Skin en wapencombinatie – beschikbaar

Game Pass-leden kunnen tot 10% besparen op deze inhoud! Upgrade je arsenaal met deze camouflageuitrusting en infiltreer discreter dan ooit tevoren. De “Between Rubble Survival”-moduskaart is ook gratis beschikbaar in de nieuwste update!

 • Probeer FIFA 23 10 uur lang op EA Play vanaf 27 september

De aftrap is dichtbij! Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen FIFA 23 vanaf 27 september 10 uur uitproberen op EA Play, enkele dagen voor de officiële release! Geniet met EA Play van 10% korting op digitale aankopen van EA-games en -content, exclusieve maandelijkse beloningen en meer.

Xbox Game Pass Ultimate-voordelen

 • Deathloop: Jachtpakket – 21 september

Dwaal door de Blackreef in stijl met de Horizon-skin voor Colt en Athleertain-skin voor Juliana. En om extreme vermoeidheid te voorkomen, probeer Ultralite rapier!

 • Super Animal Royale: Seizoen 5 Perks Pack – 27 september

Verfraai je Super Animal-garderobe met de nieuwste collectie cosmetica. Neem het in stijl op tegen je tegenstanders met de geheel nieuwe Umbrella, BCG, Outfit en Sparrow Launcher!

 • Assassin’s Creed Odyssey: Kronos Pack – 6 oktober

Niets is belangrijker dan tijd bij het introduceren van Kronos. Dit pakket bevat een uitrustingsset, een standaard en een speer.

Negen nieuwe games die compatibel zijn met aanraakbediening

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen nu nog 9 games met aanraakbediening spelen via Xbox Cloud Gaming! Vanaf 27 september kun je Grounded ontdekken in versie 1.0 met aanraakbediening. Begin met spelen op de Xbox-app op Windows-pc, de mobiele Xbox Game Pass-app op Android of van xbox.com/play op Windows-pc of Apple-telefoons en -tablets, zonder dat je een console nodig hebt. Hier is een lijst met nieuwe titels met aanraakbediening:

 • Danganronpa V3: Killing Harmony Jubileumeditie ;
 • Geaard – Versie 1.0 (27 september) ;
 • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered ;
 • 96 manier ;
 • Shadowrun إرجاع Terug ;
 • Shadowrun: Dragonfall ;
 • Shadowrun: Hong Kong ;
 • Deze oorlog van mijnen ;
 • Doom: Tides Numinera.

Ze verlaten ons op 30 september

De volgende games komen binnenkort uit de Game Pass-bibliotheek. Vergeet niet om ze nog een laatste keer te recyclen om af te maken waar je aan begonnen bent, en gebruik de ledenkorting om tot 20% te besparen op de aankoop van deze titels en om ze in je verzameling te houden. Je hebt misschien gezien dat Aragami 2 op de lijst stond met games die de service snel verlieten toen we het voor het laatst aankondigden, maar het goede nieuws is dat Aragami 2 eindelijk nog steeds beschikbaar is voor alle leden, in de cloud, op console en pc.

 • AI: Somnium-bestanden (cloud, console en pc)
 • Oplopend Asc (cloud, console en pc)
 • Dandy Ice (cloud, console en pc)
 • vuil 4 (PC) EA Play
 • vuil zwembad (PC) EA Play
 • dalen (cloud, console en pc)
 • Limens poort (cloud, console en pc)
 • slijm rancher (cloud, console en pc)
 • Subnautica: minder dan nul (cloud, console en pc)
 • De processie naar Golgotha (cloud, console en pc)
 • minderjarige (cloud, console en pc)
 • Gezicht (cloud, console en pc)

Leave a Comment