Alibaba Cloud onthult internationale strategische routekaart om groei te versnellen

Alibaba Cloud, de data-intelligentie en digitale technologie-tak van de Alibaba Group, heeft zijn nieuwste internationale strategische roadmap aangekondigd op de Alibaba Cloud Summit 2022. Tijdens de driedaagse top onthulde de cloud computing-provider nieuwe producten die gericht zijn op het ondersteunen van technologische innovatie binnen bedrijven.

Naarmate meer bedrijven overstappen op de cloud en de vraag naar clouddiensten in een gemengde omgeving toeneemt,

Alibaba Cloud heeft een reeks bewezen infrastructuurproducten, multi-model cloud native database en gedistribueerde cloudservices gebouwd die wereldwijd beschikbaar zijn. Deze reeks nieuwe producten is bedoeld om zakelijke klanten een breed scala aan cloudservices te bieden op het gebied van netwerk, opslag en computergebruik, terwijl de vraag naar cloudservices in een sterk gemengde omgeving toeneemt.

Cloud Enterprise Network (CEN) 2.0, een nieuw beschikbare netwerkservice, biedt een wereldwijd intelligent netwerk ter ondersteuning van wereldwijde bedrijfsuitbreiding. Par rapport à la version précédente, le CEN 2.0 prend en charge des capacités de mise en reseau à très grande échelle avec une plus grande disponibilité, un latence plus faible, un capacité de capacité renforcée et flexi une plusles grande options Contracting.

Alibaba Cloud onthulde ook een opslagproduct genaamd ESSD Auto PL, dat services voor massaopslag biedt en automatische schaling in enkele seconden ondersteunt, zodat bedrijven kunnen omgaan met plotselinge pieken in het verkeer. Het is ‘s werelds eerste opslagproduct voor flexblokken met automatische schaalbaarheid en levert tot 1 miljoen IOPS (Input/Output Operations Per Second), ruim boven het industriegemiddelde.

Lindorm, de originele multi-model clouddatabase ontwikkeld door Alibaba Cloud, ondersteunde vorig jaar met succes Alibaba Group 11.11, ‘s werelds grootste winkelfestival. Ontworpen om te voldoen aan de fusieverwerkingsvereisten van grote matrices, tijdreeksen, ruimte-tijd en verschillende ongestructureerde gegevens, heeft Lindorm klanten uit verschillende industrieën in China ondersteund, waaronder de automobielindustrie, financiën en productie, dankzij de hoge beschikbaarheid en lage beschikbaarheid. Opslagkosten.

Alibaba Cloud introduceerde ook ACK One (Alibaba Cloud Distributed Cloud Container Platform), een multi-area, multi-cluster containerbeheerplatform om organisaties een consistente beheer-, leverings- en operationele ervaring te bieden. Het stelt gebruikers in staat om containerbatchbeheer, resourceplanning, noodherstel en applicatielevering te implementeren via een uniform platform, of dit nu in een openbare, private of on-site cloudomgeving is.

ACK One is de nieuwste toevoeging aan ACK Anywhere, de Alibaba Cloud Container Service voor Kubernetes. Eerder dit jaar werd Alibaba Cloud, uit acht belangrijke spelers in de sector die werden geëvalueerd, als het eerste bedrijf geselecteerd “leider” In openbare Forrester Wave™-containercloudplatforms voor het eerste kwartaal van 2022.

Ten slotte, om te voldoen aan de behoeften van de hybride cloud voor ondernemingen, CloudBox integreert de openbare cloudinfrastructuurtechnologieën van Alibaba Cloudzoals computing, opslag en netwerken, om organisaties volledig beheerde cloudservices te bieden voor implementatie in de buurt van de locatie van de klant. CloudBox biedt een consistente ervaring met de openbare cloud van Alibaba Cloud, terwijl het voldoet aan de vraag van bedrijven naar on-premise gegevensverwerking en low-latency computing. CloudBox is ontworpen voor multinationale bedrijven met bedrijfsactiviteiten in China.

Alibaba Cloud heeft zijn capaciteiten op het gebied van computing, opslag, netwerk en beveiliging versterkt. De onlangs onthulde Cloud Infrastructure Processing Unit (CIPU), een speciale CPU die is ontworpen voor het Apsara Cloud OS, kan de netwerklatentie verminderen tot slechts vijf microseconden en de prestaties van het netwerkvermogen met 30% verbeteren. scenario’s voor gegevensanalyse.

Om alle klanten uitgebreide cloudoplossingen en -diensten te kunnen bieden, Alibaba Cloud lanceerde ook een bestand Wereldwijd leverings- en dienstenprogramma Om het cloudadoptieproces voor klanten te verbeteren. Als onderdeel van dit programma heeft Alibaba Cloud drie Customer Service Centers geopend in Kuala Lumpur (Maleisië), Porto (Portugal) en Mexico City (Mexico), om klanten te helpen bij hun overstap naar de cloud, door hen te voorzien van cloudmigratie en adviesdiensten in tijdig en regionaal.

Naast de klantenservicecentra, Alibaba Cloud heeft drie service delivery centers opgezet in Kuala Lumpur, Dubai en Hong Kongom aanvullende technische ondersteuning te bieden aan zijn regionale kantoren en klantprojecten uit te voeren in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Europa en Afrika.

Leave a Comment