Copium heeft aangekondigd dat de introductieversie van Investor Pass NFT’s eindelijk is begonnen

Copium, het passieve investeringsecosysteem voor cryptocurrency-mining, heeft aangekondigd dat de pre-release van Investor Pass NFT’s nu beschikbaar is op haar website.

Ten slotte is de introductieversie van Copium Protocol Investor Pass NFT’s nu beschikbaar op de website van het project. Pre-registratie geeft de houder een plaats op de witte lijst van NFT’s voor hun Investor Pass tegen een verlaagd tarief van 3 ETH in plaats van 3,5 ETH. Er zijn echter slechts 2.000 sites beschikbaar voor deze pre-mint whitelist, dus je moet opschieten om je aan te melden.

De aanschaf van de NFT Investor Pass is een investering in het passieve cryptocurrency-mijnecosysteem. Alle NFT-houders krijgen exclusieve Copium Coin AirDrop, profiteren van hogere opslagsnelheden en kunnen een dagelijkse Copium Coin-beloning claimen.

Er zijn in totaal slechts 10.000 Investor Pass NFT’s en alle opbrengsten van de verkoop zullen worden gebruikt om de Copium Mining-faciliteit te upgraden om het crypto-passive mining-ecosysteem te verbeteren en de voordelen voor alle houders te verbeteren.

Wat is het Copium-protocol?

Het Copium-protocol is een veelzijdig ecosysteem voor cryptocurrency-investeringen dat een eenvoudige oplossing biedt voor passieve cryptocurrency-mining.

Het project heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de investeringsruimte in cryptocurrency-mining en deze voor iedereen toegankelijk te maken Technische termen verwijderen En de noodzaak om te investeren in dure mijnbouwapparatuur.

Kortom, het ecosysteem is ontworpen om de inkomsten uit cryptocurrency-mining te gebruiken om te voorzien in een duurzame vraag naar het projectecosysteem.

Het Copium-protocol heeft vier pijlers in zijn ecosysteem:

  • Copium Beleggerspas
  • Cobium munt
  • Cobium mijnbouw
  • Coboom Sticking

Het ecosysteem van het Copium-protocol is gecentreerd rond Copium Mining, een gevestigde real-world cryptocurrency-miningfaciliteit in Otago, Nieuw-Zeeland. Deze mijnbouwfaciliteit is uniek omdat deze volledig wordt aangedreven door een overschot aan 100% schone, groene en hernieuwbare energie. verbruikte energie Hydro-elektriciteitgeproduceerd in de uitlopers van de Zuidelijke Alpen in Nieuw-Zeeland.

Het idee van het project is om Copium Mining te gebruiken om cryptocurrencies te minen en vervolgens de dagelijkse inkomsten uit mijnbouw te gebruiken om Copium-tokens op de open markt te kopen. Elke Copium-cryptocurrency die is gekocht met inkomsten van Copium Mining-cryptocurrency wordt rechtstreeks naar het kopieeradres verzonden, waardoor Copium Coin deflatoire activa.

Het autonome ecosysteem voorziet dus in de dagelijkse vraag naar Copium Coin en verandert het ook in een deflatie-activum.

Volgens de basisprincipes van economie, een laag aanbod en een hoge vraag veroorzaken: Grote prijsstijging. Dit is wat er met Copium Coin zou moeten gebeuren naarmate het ecosysteem volwassener wordt.

Wat is een NFT Pass Investor Sale?

Het project begint de lanceringsfase met de verkoop van Copium Investor Pass NFT’s. Dit wordt een pool van 10.000 NFT’s die tussen begin en half oktober op de Ethereum-blockchain worden geslagen.

10.000 NFT’s zullen worden verkocht via een Nederlandse veiling op de website van het project. De veiling begint bij 3,5 ETH. Echter, zoals eerder vermeld, krijgen de eerste 2000 mensen die hun interesse registreren via het websiteportaal een gegarandeerde plaats tegen een lagere vaste prijs van 3 ETH.

Het NFT Investor Pass-ecosysteem biedt alle early adopters de volgende voordelen:

  • Een unieke en exclusieve AirDrop van 10.000 Copium Coins via een “alleen gas” transactie.
  • Mogelijkheid om een ​​Investor Pass NFT op het platform te plaatsen voor een dagelijks rendement van 10 Copium Coins.
  • Exclusieve ticketprijzen voor investeerders bij aankoop van Copium Coins.
  • Automatische deelname aan de maandelijkse Cobium wedstrijden.

Bovendien zullen alle Investor Pass NFT-houders automatisch deelnemen aan een trekking om een ​​van de twee aangeboden bitcoin-prijzen te winnen.

Wat gebeurt er met het geld van de verkoop van NFT’s?

Het voordeel van de verkoop van Investor Pass NFT’s is dat alle fondsen die worden gegenereerd door de verkoop van NFT’s volledig zijn: Herinvesteer ze in het Copium-protocol-ecosysteem. Het geld zal worden gebruikt voor het upgraden van apparatuur en infrastructuur in de Copium Mining-fabriek in Nieuw-Zeeland.

Het geld zal worden gebruikt om de nieuwste generatie technologie voor mijnwerkers in bulk aan te schaffen, wat het meest efficiënt is in termen van: Energieverbruik. Copium Mining heeft een lange staat van dienst in de mijnbouwindustrie en heeft een solide reputatie in de Nieuw-Zeelandse cryptominingcirkel. Zo kan het profiteren van zijn bestaande relaties in de industrie om mijnbouwapparatuur tegen groothandelsprijzen te kopen.

De investering zal het dagelijkse rendement van de cryptocurrency-mining van de faciliteit verbeteren, wat leidt tot: continue vraag Cobium-munten gekocht van dagelijkse mijninkomsten. Daarom zullen er meer Copium-munten worden verbrand nadat de faciliteit is geüpgraded.

Hoe zit het met een staking platform?

Het team zal het Copium-stakingsplatform creëren na de succesvolle lancering van de NFT Investor Pass-verkoop. Het stakingsplatform stelt Copium Coin-houders in staat om hun activa te delen in ruil voor een Variabele rente en hoog rendement.

Beleggerskaarthouders hebben recht op hogere rendementen in vergelijking met algemene deelnamepercentages. In feite is het minimumtarief voor beleggerskaarthouders (gesloten gedurende 30 dagen) altijd hoger dan het maximumtarief dat beschikbaar is voor beleggersweddenschappen (gesloten gedurende 24 maanden).

Daarom is het bezit van een NFT Pass Investor een must als u uw ROI wilt maximaliseren bij het uitzetten.

Wat onderscheidt Copium van andere mijnecosystemen?

Het Copium-protocol is een geheel nieuwe manier om passieve cryptocurrency-mining aan te gaan. Andere mijnecosystemen in het algemeen cloudoperaties, waarbij gebruikers mijnbouwcontracten moeten kopen van het cryptocurrency-mijnplatform. Deze mijncontracten hebben meestal een vervaldatum en zullen waarschijnlijk ondermaats presteren wanneer de cryptosector bearish is, zoals in het derde kwartaal van 2022.

Aan de andere kant is het Copium-protocol een langetermijnecosysteem voor passieve cryptocurrency-mining. Gebruikers hoeven alleen maar een Investor Pass NFT aan te schaffen om te beginnen. In ruil daarvoor krijgen ze AirDrop Exclusief voor 10.000 Copium-munten Behouden. Ze krijgen ook een extra bonus van 10 Copium Coins als ze een NFT op het platform plaatsen en kunnen extra uitbetalingen verdienen als ze hun Copium Coin op de inzet plaatsen.

Na verloop van tijd verandert het ecosysteem Copium in een krimpvoorouder, waardoor het zeldzamer wordt naarmate het aanbod afneemt. Bovendien is de Dagelijkse vraag naar copiummunten blijft stabiel Door aankopen uit de dagelijkse mijninkomsten van Copium Mining. Deze twee factoren zorgen ervoor dat de prijs van Copium Coin op de lange termijn moet blijven stijgen.

Bovendien is het feit dat de Copium-mijnbouwinstallatie gebruikmaakt van 100% schone, groene en hernieuwbare energie Het kan niet worden onderschat. De cryptominingsector is bekritiseerd vanwege het gebrek aan respect voor het milieu door het gebruik van niet-hernieuwbare energiebronnen. Copium Mining zal dit stigma wegnemen en de wereld laten zien dat de industrie kan draaien op hernieuwbare energie, door een nieuwe standaard te stellen waaraan alle mijnbouwfaciliteiten moeten voldoen.

Hoe kan ik een prepaid beleggerskaart kopen?

Om deel te nemen aan de pre-test gaat u naar de registratiepagina bovenaan de projectwebsite.

Vul vanaf daar eenvoudig het volgende formulier in door uw portemonnee te koppelen en uw e-mailadres in te voeren.

Is Copium Protocol Investor Pass een goede investering?

Als je passief inkomen wilt genereren door middel van cryptocurrency-mining, dan is Copium Protocol zeker een interessant project voor jou. Het ecosysteem is ontworpen om ervoor te zorgen dat: Alle NFT- en Copium-houders Profiteer van cryptocurrency-mining zonder de bijbehorende technische termen te leren of te investeren in dure hardware.

Na verloop van tijd, naarmate het ecosysteem volwassener wordt, zal het aanbod van Copium Coin afnemen, waardoor het schaarser wordt. Tegelijkertijd zullen de dagelijkse mijninkomsten worden gebruikt om Copium Coin op de open markt te kopen, zodat er vraag blijft naar het token. Deze twee factoren zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw belegging in de loop van de tijd blijft groeien.

Ontdek Copium nu

vrijwaring

Alle informatie op onze website wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Elke actie die de lezer onderneemt op basis van de informatie op onze website is geheel voor zijn of haar eigen risico.

Leave a Comment